Jak jste v práci oznámili výpověď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výpověď podat na HR. Není tvá povinnost to nikomu ani oznamovat, ale pak moc nevěřím tomu skvělém kolektivu, pokud nebylo možné téma přesčasů řešit s nadřízeným dříve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amassakoul píše: Více
Tak kolektivem byly myšleny kolegyně, šéfa, kterého vidíme 2-3× ročně jako kolektiv neberu.
a téma přesčasů vyřešit nešlo, další lidi nabírat vedení nechtělo kvůli úsporám
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tvůj odchod je pak problém firmy, ne tebe nebo tvých kolegyň. Pokud máte dobré vztahy, tak jim to neformálně můžeš sdělit na pracovišti osobně.
Jelikož jsem pracovala ve firmě, kde dobré vztahy nebyly, zaměstnanec podal výpověď na HR, někdy poslal poslední den poděkování vybraným kolegům za spolupráci a velice často se lidi dozvěděli o změně až ex post (nebo proto, že přišel oběžník, že na danou pozici nastoupil někdo jiný).
Pokud bych o vedoucím věděla 2-3× do roka, to už by bylo i na stížnost, že není k dispozici. Občas se tomu lidi diví, ale já jako zaměstnanec vyžaduji, aby když je problém, byl můj nadřízený k dispozici a mohli jsme situaci řešit. ne že bude vztah jednostranný a objeví se 1× za uherský rok se zadáním úkolu a někdy možná na ročním hodnocení.
Pokud pracuješ na dálku, zašli mu pozvánku na call, kde mu to sdělíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit