Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, ano, koupu ve velké vaně. Ale já byla skloněná i nad tou dětskou vaničkou, takže to pro mě zas takový rozdíl není ![]()
Malého v koupelně jen zabalím do osušky (to zvládám v ruce, nebo na zemi) a odnesu do pokojíčku na přebalovák. Tam probíhá zbytek.
Měla jsem od miminka klasické rovné lehátko. Když už s jistotou a dlouhodobě pasly koně, tak jsem pořídila protiskluzovou podložku a koupaly se na břiše.
Cauky, taky koupu ve velké vane, mám měkký polštář na kterém klecim a pohoda
už je zvyklý, když ho zvedam, ještě ho nechám okapat a už si z toho děla srandu…
teď ho ještě nosím bez osusky na prebalovak, tam ji mám připravenou a zabalim ho do ni ![]()
To mas nejakou pidi vanicku ne? Moje 3,5 leta si v ty nasi obcas lezi a relxuje
(mame jen sprchac) jinak bych polozila na molitanovou podlozku treba
A jinak osusku polozim na zem, zabalim a odnesu do pokojiclu na prebalovak
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, že je to trošku stupidní dotaz,
Tak jsem si našel, co je to stupidita = hloupost, nedostatek inteligence, duševní omezenost.
Máme látkové lehátko to mi drží mimi nad vodou a malý pultík, který mám položený na pračce. Takže mimi jen vyndám z vany na pult s osuškou, lupnu pod nej plinku, zabalim a nesu na prebalovaci pult…
Ahojky, mame vanicku ve vane a ohybame se, nejdriv jsme meli lehatko, ale mimi uz je moc velke, takze jen vanicka. Prebalovak si nosime na pradelni kos, ktery je stabilni. Ususime, obleceme a dame i perinku a pak vyrazime do vedlejsi mistnosti. Ale je fakt, ze narovnat hrbet je docela bolestive…
Holky jak koupete větší miminka?
5+? Maleho koupu ve velke vaně. Do vanicky se mi nevejde. Ale jde mi primárně o lehátko. Mám dvě a obě jsou malé uz. Malý má 9kg, 79 cm.
Zkoušela jsem i srolovat jen ručník, ale to je na pytel. Malý má koupání rád, ale na ruce ho už neudrzim. A ještě nesedí samozřejmě. Vůbec nevím jak koupat. Chudera měl tak koupání rad a teď ho jen položím, umyji rychle a hned pryč a on řve a řve. Jelikož být ohla nad vanou a ještě ho držet to nedávám.
Existuje nějaký mega lehátko pro větší děti? Nic jsem nenašla. ![]()
Ahoj, vím, že je to trošku stupidní dotaz, ale zajímalo by mě, jak koupete miminka, která se už nevejdou do vaničku ve velké vaně? dcera ještě nesedí, a nedovedu si představit jak ji musím udržet nad vodou skloněná skoro k zemi a ještě předkloněná dopředu, a další dotaz: jak utřít miminko když ho v koupelně není kam, položit na osušku?