Jak mluvit s chlapem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.1.22 16:37
@Takyjedna píše: Úplně normálně, říkej, co si myslíš. On si prostě zvyknout musí. Když ne, tak sbohem a šáteček. Nic jinýho se asi dělat nedá…

Tohle je přesně ono, to jsem potřebovala slyšet. :kytka: Já se snažím uhlazovat, uhýbat, přizpůsobit se, abych se tomu dusnu, které přichází, když chci řešit něco ne zrovna příjemného, vyhnula. A najednou jsem někde, kde jsem vůbec být nechtěla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
106279
8.1.22 16:38
@Anonymní píše: Á - typická uživatelka emimina je tu :-). Z nevinného slova uděláme drama. Prostě jsem potřebovala nějak pojmenovat jedním slovem to, když někomu říkáme neco, co se nám ve vztahu nelíbí. Spokojená?

Uz to, ze se ti neco nelibi az tak, ze mas potrebu to resit znamena, ze se k sobe nehodite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.1.22 21:50
@Anonymní píše:
Tohle je přesně ono, to jsem potřebovala slyšet. :kytka: Já se snažím uhlazovat, uhýbat, přizpůsobit se, abych se tomu dusnu, které přichází, když chci řešit něco ne zrovna příjemného, vyhnula. A najednou jsem někde, kde jsem vůbec být nechtěla. :nevim:

Nemůžeš se tomu vyhýbat, uhlazovat a přizpůsobit se. S každým vyhnutim se problému budes dusit sebe. Nezlepší se to, bude se to zhoršovat, az se mu nakonec budes bát rict cokoliv a zeptat se i na úplně normalni věc. Musis si vážit sama sebe. Kolikrát bude jen unavený, naštvaný z prace, ale to neni tvoje chyba a kdyz nereknes, ze takhle ne, tak si postupne ani neuvedomi, ze s tebou mluví permanentně nasraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
16.1.22 09:52
@Anonymní píše: Á - typická uživatelka emimina je tu :-). Z nevinného slova uděláme drama. Prostě jsem potřebovala nějak pojmenovat jedním slovem to, když někomu říkáme neco, co se nám ve vztahu nelíbí. Spokojená?

Však já to chápu. A říkám, že strašně moc záleží na tom, jak ty svoje „výtky“, a já bych to opravdu nazvala „svoje potřeby“, komunikujeme, aby z toho nebylo peskování. Ale nedáváš konkrétní příklad.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí