Jak na akne???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.11.10 20:10

jak na akne???

POMOC Mam plny oblicej i zada pupinku,vyzkousela jsem vse mozne a nic nezabira,pomuze mi nekdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
12.11.10 20:32

to jsou hormony, jakmile otehotnim, mam krasnou plet, jakmile skonci 6 nedeli, akne je zpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
12.11.10 20:34

ahoj jo holka to znám a víš co mi pomohlo? zkoušela jsem vichi atd všechny drahé sra… a nejlepší aspoň pro mě měsíčková indulona ajako mejkap acnecover od dermacolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
12.11.10 20:37

Taky jsem měla hroznou pleť. Když jsem přestala kojit, tak jsem začala brát antikoncepci Belara a musím říct, že mi to strašně moc pomohlo. Akné se mi prakticky nedělá. Teď jsem jí musela na měsíc vysadit a zatím dobrý, tak snad to vydrží :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
cica píše:
ahoj jo holka to znám a víš co mi pomohlo? zkoušela jsem vichi atd všechny drahé sra… a nejlepší aspoň pro mě měsíčková indulona ajako mejkap acnecover od dermacolu

ahoj,diky cico zkusim to

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
smahulinka píše:
Taky jsem měla hroznou pleť. Když jsem přestala kojit, tak jsem začala brát antikoncepci Belara a musím říct, že mi to strašně moc pomohlo. Akné se mi prakticky nedělá. Teď jsem jí musela na měsíc vysadit a zatím dobrý, tak snad to vydrží :-) .

ja antikoncepsi nemuzu kvuly jatrum

• Citovat
  • Upravit
844
12.11.10 20:39

tak to jsem ti moc nepomohla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.10 20:41
smahulinka píše:
tak to jsem ti moc nepomohla :-(

to nevadi snazila ses a zato ti dekuju

• Citovat
  • Upravit
17310
12.11.10 20:44

A zkoušela jsi změnu stravy? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.10 20:45
verenika píše:
A zkoušela jsi změnu stravy? :wink:

ano nejim kyseli a dela se mi to min,ale stejne toho je hafo

• Citovat
  • Upravit
17310
12.11.10 20:47

Já myslela čokoládu a sladké celkem,po tom to má taky tendenci hodně rašit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.10 20:48
verenika píše:
Já myslela čokoládu a sladké celkem,po tom to má taky tendenci hodně rašit :roll:

to jim malokdy a to jsem ani nevedela diky

• Citovat
  • Upravit
17310
12.11.10 20:51

Já na to moc netrpím,já mám takový ty tečky :roll: Ale švára jo,jemu hodně pomáhá solárko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.10 20:54
verenika píše:
Já na to moc netrpím,já mám takový ty tečky :roll: Ale švára jo,jemu hodně pomáhá solárko :palec:

diky moc zkusim to :palec:

• Citovat
  • Upravit
699
12.11.10 20:55

jo a taky říkají nejíst kořeNěné a hodně pít - hydratovaná pleť rovná se krásná pleť, to mám načteno :mrgreen: je to běh nna dlouhou trať a každému asi zabírá něco jiného. JO A JE DŮLEŽITÉ MÍT ČISTÁ STŘEVA když je to v nepořádku objeví se to na pleti, ve středověku si kvůli tomu dělali klystýr, ale :nevim: co je na tom pravdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek