Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
to jsou hormony, jakmile otehotnim, mam krasnou plet, jakmile skonci 6 nedeli, akne je zpet
ahoj jo holka to znám a víš co mi pomohlo? zkoušela jsem vichi atd všechny drahé sra… a nejlepší aspoň pro mě měsíčková indulona ajako mejkap acnecover od dermacolu
Taky jsem měla hroznou pleť. Když jsem přestala kojit, tak jsem začala brát antikoncepci Belara a musím říct, že mi to strašně moc pomohlo. Akné se mi prakticky nedělá. Teď jsem jí musela na měsíc vysadit a zatím dobrý, tak snad to vydrží
.
cica píše:
ahoj jo holka to znám a víš co mi pomohlo? zkoušela jsem vichi atd všechny drahé sra… a nejlepší aspoň pro mě měsíčková indulona ajako mejkap acnecover od dermacolu
ahoj,diky cico zkusim to
smahulinka píše:
Taky jsem měla hroznou pleť. Když jsem přestala kojit, tak jsem začala brát antikoncepci Belara a musím říct, že mi to strašně moc pomohlo. Akné se mi prakticky nedělá. Teď jsem jí musela na měsíc vysadit a zatím dobrý, tak snad to vydrží.
ja antikoncepsi nemuzu kvuly jatrum
smahulinka píše:
tak to jsem ti moc nepomohla
to nevadi snazila ses a zato ti dekuju
verenika píše:
A zkoušela jsi změnu stravy?
ano nejim kyseli a dela se mi to min,ale stejne toho je hafo
Já myslela čokoládu a sladké celkem,po tom to má taky tendenci hodně rašit ![]()
verenika píše:
Já myslela čokoládu a sladké celkem,po tom to má taky tendenci hodně rašit
to jim malokdy a to jsem ani nevedela diky
Já na to moc netrpím,já mám takový ty tečky
Ale švára jo,jemu hodně pomáhá solárko ![]()
verenika píše:
Já na to moc netrpím,já mám takový ty tečkyAle švára jo,jemu hodně pomáhá solárko
diky moc zkusim to ![]()
jo a taky říkají nejíst kořeNěné a hodně pít - hydratovaná pleť rovná se krásná pleť, to mám načteno
je to běh nna dlouhou trať a každému asi zabírá něco jiného. JO A JE DŮLEŽITÉ MÍT ČISTÁ STŘEVA když je to v nepořádku objeví se to na pleti, ve středověku si kvůli tomu dělali klystýr, ale
co je na tom pravdy
POMOC Mam plny oblicej i zada pupinku,vyzkousela jsem vse mozne a nic nezabira,pomuze mi nekdo?