Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám problém..s přítelem se snažíme o miminko a dočetla jsem se, že na kvalitě spermií závisí i pitný režim.. jenže s tím má právě přítel problém..😐za den není většinou schopný vypít více jak litr vody, když nepočítám kávu.. kolikrát ho i začne bolet hlava z nedostatku tekutin..dnes jsme měli sex a sperma bylo hrozně hutné..(omlouvám se za detailní popis).. to, že má pít více on ví, i mu to říkám, že kvůli otěhotnění je to důležité, snaží se, ale málo..co s tím 😔
Přestat neustáel prudit s tím, že musíte teď hned udělat mimíska a že musí tohle a támhle to.
čím víc na to budeš tlačit a čím víc ho budeš komandovat, tím spíš se na ten plán se zakládáním rodiny vykašle.
@kačenkabo píše:
Ahoj holky, mám problém..s přítelem se snažíme o miminko a dočetla jsem se, že na kvalitě spermií závisí i pitný režim.. jenže s tím má právě přítel problém..😐za den není většinou schopný vypít více jak litr vody, když nepočítám kávu.. kolikrát ho i začne bolet hlava z nedostatku tekutin..dnes jsme měli sex a sperma bylo hrozně hutné..(omlouvám se za detailní popis).. to, že má pít více on ví, i mu to říkám, že kvůli otěhotnění je to důležité, snaží se, ale málo..co s tím 😔
Rady shromažďuji a zveřejňuji tady:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
![]()
@Ou píše:
Přestat neustáel prudit s tím, že musíte teď hned udělat mimíska a že musí tohle a támhle to.čím víc na to budeš tlačit a čím víc ho budeš komandovat, tím spíš se na ten plán se zakládáním rodiny vykašle.
@Ou píše:
Přestat neustáel prudit s tím, že musíte teď hned udělat mimíska a že musí tohle a támhle to.čím víc na to budeš tlačit a čím víc ho budeš komandovat, tím spíš se na ten plán se zakládáním rodiny vykašle.
jen pro info, neprudim neustále a jediné, co jsem mu vytkla je pitný režim..spousta žen na muže tlačí mnohem více, to mi věřte.. navíc pitný režim je důležité nejen pro spermie..jde o celkové zdraví…jen jsem se zeptala🤷🏼♀️
@M_Vladim píše:
Rady shromažďuji a zveřejňuji tady:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/![]()
![]()
děkuji, ale k tomuhle tématu jsem se nic nedocetla..a vitamíny ho ladovat nechci, ale děkuji 🙂
@Aletta80 píše:
Nic. Dej mu pokoj a nepruď s nesmysly s vodou.
jestli nemáš normální radu, tak se radši nevyjadřuj.
Nevím kam spěcháš. V únoru sis nechala vyndat tělísko a v dubnu prudíš chlapa že málo pije.Nech ho dejchat a dej tomu volný průběh.
@kačenkabo píše:
jestli nemáš normální radu, tak se radši nevyjadřuj.
Aletta radí dobře. Pokud není zapálený do výroby potomka jako ty, tak ho můžeš sprudit natolik, že si začne chodit vyprázdnit pytlík někam, kde nekontrolují kvalitu jeho semene.