Jak na kvalitní sperma

122
26.4.22 18:12

jak na kvalitní sperma

Ahoj holky, mám problém..s přítelem se snažíme o miminko a dočetla jsem se, že na kvalitě spermií závisí i pitný režim.. jenže s tím má právě přítel problém..😐za den není většinou schopný vypít více jak litr vody, když nepočítám kávu.. kolikrát ho i začne bolet hlava z nedostatku tekutin..dnes jsme měli sex a sperma bylo hrozně hutné..(omlouvám se za detailní popis).. to, že má pít více on ví, i mu to říkám, že kvůli otěhotnění je to důležité, snaží se, ale málo..co s tím 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
26.4.22 18:17

Přestat neustáel prudit s tím, že musíte teď hned udělat mimíska a že musí tohle a támhle to.

čím víc na to budeš tlačit a čím víc ho budeš komandovat, tím spíš se na ten plán se zakládáním rodiny vykašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38262
26.4.22 18:18
@kačenkabo píše:
Ahoj holky, mám problém..s přítelem se snažíme o miminko a dočetla jsem se, že na kvalitě spermií závisí i pitný režim.. jenže s tím má právě přítel problém..😐za den není většinou schopný vypít více jak litr vody, když nepočítám kávu.. kolikrát ho i začne bolet hlava z nedostatku tekutin..dnes jsme měli sex a sperma bylo hrozně hutné..(omlouvám se za detailní popis).. to, že má pít více on ví, i mu to říkám, že kvůli otěhotnění je to důležité, snaží se, ale málo..co s tím 😔

Rady shromažďuji a zveřejňuji tady:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
:kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
26.4.22 18:44
@Ou píše:
Přestat neustáel prudit s tím, že musíte teď hned udělat mimíska a že musí tohle a támhle to.čím víc na to budeš tlačit a čím víc ho budeš komandovat, tím spíš se na ten plán se zakládáním rodiny vykašle.
@Ou píše:
Přestat neustáel prudit s tím, že musíte teď hned udělat mimíska a že musí tohle a támhle to.čím víc na to budeš tlačit a čím víc ho budeš komandovat, tím spíš se na ten plán se zakládáním rodiny vykašle.

jen pro info, neprudim neustále a jediné, co jsem mu vytkla je pitný režim..spousta žen na muže tlačí mnohem více, to mi věřte.. navíc pitný režim je důležité nejen pro spermie..jde o celkové zdraví…jen jsem se zeptala🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
26.4.22 18:47
@M_Vladim píše:
Rady shromažďuji a zveřejňuji tady:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/ :kytka: :kytka: :kytka:

děkuji, ale k tomuhle tématu jsem se nic nedocetla..a vitamíny ho ladovat nechci, ale děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
26.4.22 19:05

Nic. Dej mu pokoj a nepruď s nesmysly s vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
26.4.22 19:14
@Aletta80 píše:
Nic. Dej mu pokoj a nepruď s nesmysly s vodou.

jestli nemáš normální radu, tak se radši nevyjadřuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
26.4.22 19:21

Nevím kam spěcháš. V únoru sis nechala vyndat tělísko a v dubnu prudíš chlapa že málo pije.Nech ho dejchat a dej tomu volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
26.4.22 19:28
@kačenkabo píše:
jestli nemáš normální radu, tak se radši nevyjadřuj.

Aletta radí dobře. Pokud není zapálený do výroby potomka jako ty, tak ho můžeš sprudit natolik, že si začne chodit vyprázdnit pytlík někam, kde nekontrolují kvalitu jeho semene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.4.26 04:10

Já jsem rád když mě holka spolkne tj zážitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie