Jak najít kamarádku/dky, přátele?

Anonymní
1.7.15 18:00

Jak najít kamarádku/dky,přátelé

Dobrý den,
prosím o zachování anonymity, je to pro mě citlivé téma. Jde o to, že nemám žádnou kamarádku, přátelé s kterými bych chodila ven.Jsem pořád sama jako kůl v plotě. Zkoušela jsem si dát inzerát, že hledám kamarádku, ale žádná nenapsala. :(
Nevím jak najít kamarádky/dku, přátelé. Prosím poraďte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
921
1.7.15 18:09

Před 11 lety jsem se přestěhovala 200 km od bývalého bydliště spolu se 2 dětmi do města, kde jsem nikoho a nic neznala. Napsala jsem inzerát, že hledám kamarádku a že mám 2 malé děti. Inzerát jsem připíchla na nástěnku na chodbě u pediatra :). Ozvala se paní, která bydlela ve vedlejší ulici, jsme výborné kamarádky dodneška. Tak i tudy vede cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.15 18:14
@Brusiinka* píše:
Před 11 lety jsem se přestěhovala 200 km od bývalého bydliště spolu se 2 dětmi do města, kde jsem nikoho a nic neznala. Napsala jsem inzerát, že hledám kamarádku a že mám 2 malé děti. Inzerát jsem připíchla na nástěnku na chodbě u pediatra :). Ozvala se paní, která bydlela ve vedlejší ulici, jsme výborné kamarádky dodneška. Tak i tudy vede cesta.

na nástěnku u doktora, to by neprošlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.15 18:15
@kolik píše:
Takovych lidi je na svete spousta. Znam i nejake ze sveho okoli. Neni to vubec jednoduche a takto pres net se jeste lidem co znam nezadarilo. I kdyz se nekdo ozve, tak to nakonec na necem padne. Bydli moc daleko, deti jsou jinak stare, jine zajmy, jina socialni skupina. Neznam ze sveho okoli pripad, kdy by si nekdo nasel kamarada/kamaradku na netu. Myslim tim tedy kamarada/kamaradku, se kterym se nakonec vydaji a jsou kamaradi. Casto se stano, ze „potkas“ nekoho zajimave alespon na online pokec, ale to je o nicem.
Mne prislo vzdycky nejlepsi se seznamovat tam, kde travim cas. Hlavne treba s detmi na hristi, na plavecaku maminky ve skolce apod.

trávím čas jen doma. Nemám kam jít.

• Citovat
  • Upravit
29350
1.7.15 18:23

No možná bys o sobě měla napsat víc… odkud jsi, kolik ti je, jaké máš zájmy, jestli máš děti a tak… a třeba se někdo najde, kdo bude mít k tobě blízko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
1.7.15 18:45

Tak se odtajni a napiš kde bydlíš. Možná tu kamarádu najdeš právě tady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.15 19:01
@Regina Hero píše:
No možná bys o sobě měla napsat víc… odkud jsi, kolik ti je, jaké máš zájmy, jestli máš děti a tak… a třeba se někdo najde, kdo bude mít k tobě blízko…

jsem z malého města, je mi 30 let, bezdětná. Zájmy: projedu se na kole, jdu na procházku, jinak jsem doma.Do práce chodím, ale tu práci vykonávám sama, tam nejde sehnat kamarádky. Ráda bych chodila na různé akce.

• Citovat
  • Upravit
29350
1.7.15 19:06
@Anonymní píše:
jsem z malého města, je mi 30 let, bezdětná. Zájmy: projedu se na kole, jdu na procházku, jinak jsem doma.Do práce chodím, ale tu práci vykonávám sama, tam nejde sehnat kamarádky. Ráda bych chodila na různé akce.

tak možná by bylo nejlepší napsat, že hledáš kamarádku např. z Olomouce na ježdění na kole a procházky po horách a návštěvu divadla a koncertů, aby se ta pravá osoba mohla ozvat… takhle je to dost o ničem, když se ti ozve někdo z druhého konce republiky, asi ti to moc nepomůže… :nevim:
Malých měst je plno, těžko najít zrovna z toho svého, když nenapíšeš, které to je… stejně jako pod „akcí“ si každý představí to své oblíbené… já třeba srazy LR a závody, někdo zase diskotéky a tanečky, jiný třeba cyklovýlety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.15 19:08
@Regina Hero píše:
tak možná by bylo nejlepší napsat, že hledáš kamarádku např. z Olomouce na ježdění na kole a procházky po horách a návštěvu divadla a koncertů, aby se ta pravá osoba mohla ozvat… takhle je to dost o ničem, když se ti ozve někdo z druhého konce republiky, asi ti to moc nepomůže… :nevim:

napsala jsem do inzerátu, odkud a na co hledám kamarádku a přátelé.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
1.7.15 19:38

Napiš z jakého okresu jsi, možná se někdo chytne :-)

• Citovat
  • Upravit
33155
1.7.15 19:41
@Anonymní píše:
napsala jsem do inzerátu, odkud a na co hledám kamarádku a přátelé.

a proč jsi anonymní?? Víš kolik holek v tvém okolí třeba bydlí, které chodí sem?… :nevim: já nevím, pokud chceš kamarádku, tak přeci napíši hned jsem z toho a toho města…atd.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.15 20:52

@blabla123 @WERISKA holky já to nemám tak jednoduché, skoro každá u nás ve městě mě zná, ještě zvlášť po určité události-tu tady nebudu rozepisovat.
@WERISKA jsem anonymní proto, že nechci aby mě tady od nás z města všichni poznali.Byly by pak řeči-on a si hledala kamarádku na emiminu, apod..

• Citovat
  • Upravit
29350
1.7.15 20:55
@Anonymní píše:
@blabla123 @WERISKA holky já to nemám tak jednoduché, skoro každá u nás ve městě mě zná, ještě zvlášť po určité události-tu tady nebudu rozepisovat.
@WERISKA jsem anonymní proto, že nechci aby mě tady od nás z města všichni poznali.Byly by pak řeči-on a si hledala kamarádku na emiminu, apod..

ježíš, no tak to si ji asi nenajdeš, když si budeš předem říkat tohle… a když budeš tajemná jak hrad v Karpatech… nejjednodušší je prostě si říct, že co bylo, to bylo a že život jde dál… a klidně si tu kámošku hledat… jak jinak bys ji taky chtěla najít? Nebo se přestěhuj, když je to takový problém… hledat si kamarádku tady na emiminu není snad nic tak závadného, že by na tebe kvůli tomu měli lidi hledět přes prsty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15147
1.7.15 20:57

Jestli bydlíš ve svém rodném městě, tak musíš mít přeci známé, spolužáky, sousedy, lidi, co znáš odmala. Je léto čas koncertů a zábav po širým nebem, tam se to přeci seznamuje jedna radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
1.7.15 20:58

Myslím, že když to napíšeš a budeš pod anonymní, tak to stejnak nikdo nezjistí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová