Zemřel Sir Nicholas Winton

36504
1.7.15 17:13

zemřel pan Nicholas Winton

http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…

Velmi smutná zpráva, je mi to moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
1.7.15 17:14
@Burj Chalifa píše:
http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…Velmi smutná zpráva, je mi to moc líto.

Smutné to je moc, ale ten věk je naprosto parádní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
1.7.15 17:16

No, nikdo nežije věčně… :? ale tady na toho pána se jen tak nezapomene :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30964
1.7.15 17:22

Ne, na jeho cin se skutecne nezapomene. Tedy doufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
1.7.15 17:32
@Burj Chalifa píše:
http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…Velmi smutná zpráva, je mi to moc líto.

Vím, vím, ale osobně to jako smutnou zprávu nevnímám. S jeho věkem? Úžasně naplněným životem? Ne, prostě jen odešel, odkaz už zůstane navždy. 8)

• Citovat
  • Upravit
148684
1.7.15 17:47

@Menora smutná zpráva je to zcela jistě pro jeho rodinu.Jen řeknu že je pro mě hrdinou víc než jakýkoli herec, zpěvák nebo hokejista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
1.7.15 17:57

Mela jsem tu cest poznat ho osobne :kytka: at odpociva v pokoji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
1.7.15 18:10

Měla jsem tu čest a viděla ho osobně, asi před pěti, šesti lety, když byl tady v Praze na premiéře Wintonových dětí. Bylo to v Kongresovém centru, já tam byla jako novinářka, promítání bylo pro děti a studenty. Měla jsem obavu, jak to ty děti přijmou a byla jsem naprosto šokovaná, v tom dobrém slova smyslu. Nikdo ani nedutal a pak když po skončení přišel na pódium Sir Winton, tak ho všichni přivítali ohromným potleskem a když pak celá akce končila a on se loučil, tak všechny ty děti v hledišti rozsvítily mobily a svítily mu na rozloučenou, on byl velmi dojatý… velmi emotivní zážitek to byl. On byl a je jednou z největších osobností minulého i tohoto století. Čest jeho památce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.7.15 18:14
@kolik píše:
Taky jsem cetl, ze zemrel MUDr. Sova. Az zase nekdo umre, tak to sem hodim, ocividne to leti :)

jsi d-bil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
1.7.15 18:15
@Denisa56 píše:
Měla jsem tu čest a viděla ho osobně, asi před pěti, šesti lety, když byl tady v Praze na premiéře Wintonových dětí. Bylo to v Kongresovém centru, já tam byla jako novinářka, promítání bylo pro děti a studenty. Měla jsem obavu, jak to ty děti přijmou a byla jsem naprosto šokovaná, v tom dobrém slova smyslu. Nikdo ani nedutal a pak když po skončení přišel na pódium Sir Winton, tak ho všichni přivítali ohromným potleskem a když pak celá akce končila a on se loučil, tak všechny ty děti v hledišti rozsvítily mobily a svítily mu na rozloučenou, on byl velmi dojatý… velmi emotivní zážitek to byl. On byl a je jednou z největších osobností minulého i tohoto století. Čest jeho památce. :kytka:

Taky? U nas byl primo ve skole cca pred 8 lety a ja pak spolupracovala s Matejem Minacem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
1.7.15 18:20

Dokument Sila lidskosti jsem tolikrát obrečela…skvělý muž. Nezbývá než poděkovat a poklonit se. Škoda, že Mináč tak zpackal Všechny moje blízké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
1.7.15 18:21

@kolik k @kolik no až umřeš ty, tak se všichni zasmějou, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
1.7.15 18:28
@kolik píše:
@Anna766 Nikdo si toho ani nevsimne!

Aha, chàpu…s tim si měl začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.7.15 18:53

Hrdina :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
1.7.15 19:05
@januschka píše:
Taky? U nas byl primo ve skole cca pred 8 lety a ja pak spolupracovala s Matejem Minacem :palec:

No, možná to je už osm let, strašně ten čas letí. Tak to jsi měla velkou zkušenost, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová