Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To bude velmi zajímavá diskuse a tuším, že dostaneš čouda ![]()
děti nemám, takže jsem to tak nikdy nepraktikovala, ale být tebou, tak jdu ![]()
Kamarádka takto nechala malou spát a šly jsme před barák venčit psa, cca na půl hodiny
Takže za mě, proč ne ![]()
Nikdy jsem to ne praktikovala, a to proto, že nemám tak blízko tu hospodu
Na tvém místě bych šla ![]()
Pokud by byl „doběh“ stejný jako že třeba sedím na záchodě, tlačím a stihnu se otřít, spláchnout a umýt ruce tak jo. Jinak ne, jsem v tomhle opatrná.
@Krasavicaa však já se neptám, jestli jít nebo ne
jen jestli je nás (nevyšilovacích) tady víc.. ![]()
@Blackova.K Doběh je ok, jsme v prvním patře
jde jen o tu pohodu, sednout si někam s chlapem večer jinam než u nás v obýváku (balkón máme z dětského pokoje)..jo kuřáci nejsme kdyby si někdo myslel toto..jen je krásně, zahrada nejni a je škoda být od sedmi celé léto zavření a čučet na sebe ![]()
Já mít takovou možnost, tak tam sedím obden…co by za to jiní dali
Nevidím na tom nic špatného, pokud chůva dosáhne. Dej si i za mě, piju Plzeň.
Doma tu možnost nemám, ovšem na dovce v hotelu jsme praktikovali ![]()
Já bych šla, jaký je rozdíl, když budeš v létě na zahradě s chůvičkou nebo v hospodě s chůvičkou. Vzdálenost to bude cca stejná ![]()
@Krasavicaa vpohodě (sem založila před půl rokem diskusi o maminkách pivařkách…co si dají doma večer lahváča…toš proč pořád chlámát pivo ve skle když máme čep přímo na vzduchu ![]()
Pokud je to fakt do minutky az dvou, tak klidne
Kdyz jsme treba na dovce, tak taky nechame mladata na pokoji (treba druhe patro) a sedime pres pul penzionu ve spolecenske mistnosti s kamarady. Tedy kdyz se dite ozve, mam to treba dve chodby a dvoje schody = minuta uprkem
A tak starostliva matka, ze bych tam celou dovolenou travila vecery se spicimi detmi, fakt nejsem ![]()
Ahoj, raději anonymně, ale chci se pro zajímavost zeptat, zda je tu někdo, kdo má před barákem hospodu a už tam byl s chůvičkou…je krásné počasí a člověka láká zahrádka. Dítě už mi spí a je mu víc jak rok. Jsme v nízkém panelíku a přímo před domem je zahrádka. Chůva tam dosáhne v pohodě. Nejsme žádní alkoholici, nicméně si ráda v létě s manželem na jedno zajdu (nebo s kamarádkou). Taky jste to v létě někdy praktikovali? Asi se někteří budou pohoršovat, ale ráda bych poznamenala, že vzdálenost je stejná, jako když jste s děckem na chatě, dáte ho spat a třeba ryjete na zahradě…