Do hospody s chůvičkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
verulicek
31.5.15 19:10

Do hospody s chůvičkou

Ahoj, raději anonymně, ale chci se pro zajímavost zeptat, zda je tu někdo, kdo má před barákem hospodu a už tam byl s chůvičkou…je krásné počasí a člověka láká zahrádka. Dítě už mi spí a je mu víc jak rok. Jsme v nízkém panelíku a přímo před domem je zahrádka. Chůva tam dosáhne v pohodě. Nejsme žádní alkoholici, nicméně si ráda v létě s manželem na jedno zajdu (nebo s kamarádkou). Taky jste to v létě někdy praktikovali? Asi se někteří budou pohoršovat, ale ráda bych poznamenala, že vzdálenost je stejná, jako když jste s děckem na chatě, dáte ho spat a třeba ryjete na zahradě… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
323
31.5.15 19:13

Pokud tam dosahne chuvicka, nevidim duvod nezajit posedet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.5.15 19:13

To bude velmi zajímavá diskuse a tuším, že dostaneš čouda :roll:
děti nemám, takže jsem to tak nikdy nepraktikovala, ale být tebou, tak jdu :-)
Kamarádka takto nechala malou spát a šly jsme před barák venčit psa, cca na půl hodiny :-) Takže za mě, proč ne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3380
31.5.15 19:15

Nikdy jsem to ne praktikovala, a to proto, že nemám tak blízko tu hospodu :mrgreen: Na tvém místě bych šla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940

Pokud by byl „doběh“ stejný jako že třeba sedím na záchodě, tlačím a stihnu se otřít, spláchnout a umýt ruce tak jo. Jinak ne, jsem v tomhle opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek

@Krasavicaa však já se neptám, jestli jít nebo ne :mrgreen: jen jestli je nás (nevyšilovacích) tady víc.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
31.5.15 19:17

@Blackova.K Doběh je ok, jsme v prvním patře :P jde jen o tu pohodu, sednout si někam s chlapem večer jinam než u nás v obýváku (balkón máme z dětského pokoje)..jo kuřáci nejsme kdyby si někdo myslel toto..jen je krásně, zahrada nejni a je škoda být od sedmi celé léto zavření a čučet na sebe :dance:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
31.5.15 19:17

Já mít takovou možnost, tak tam sedím obden…co by za to jiní dali :mrgreen: Nevidím na tom nic špatného, pokud chůva dosáhne. Dej si i za mě, piju Plzeň.

• Citovat
  • Upravit
14030
31.5.15 19:18

Doma tu možnost nemám, ovšem na dovce v hotelu jsme praktikovali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
31.5.15 19:18

Tak já se odtajním…pivu zdar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13714
31.5.15 19:19

Bych šla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.5.15 19:20
@verulicek píše:
Tak já se odtajním…pivu zdar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Alkoholička se odtajnila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Né, dělám si srandu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27247

Já bych šla, jaký je rozdíl, když budeš v létě na zahradě s chůvičkou nebo v hospodě s chůvičkou. Vzdálenost to bude cca stejná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek

@Krasavicaa vpohodě (sem založila před půl rokem diskusi o maminkách pivařkách…co si dají doma večer lahváča…toš proč pořád chlámát pivo ve skle když máme čep přímo na vzduchu :twisted:

• Citovat
  • Upravit
9066
31.5.15 19:21

Pokud je to fakt do minutky az dvou, tak klidne ;) Kdyz jsme treba na dovce, tak taky nechame mladata na pokoji (treba druhe patro) a sedime pres pul penzionu ve spolecenske mistnosti s kamarady. Tedy kdyz se dite ozve, mam to treba dve chodby a dvoje schody = minuta uprkem :mrgreen: A tak starostliva matka, ze bych tam celou dovolenou travila vecery se spicimi detmi, fakt nejsem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová