Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Delala jsem to na dovolene. Do 100 M, dobeh do minuty, proc ne?
@Anonymní píše:
@Blackova.K Doběh je ok, jsme v prvním patřejde jen o tu pohodu, sednout si někam s chlapem večer jinam než u nás v obýváku (balkón máme z dětského pokoje)..jo kuřáci nejsme kdyby si někdo myslel toto..jen je krásně, zahrada nejni a je škoda být od sedmi celé léto zavření a čučet na sebe
běž a užij si to.
A proč se tady ospravedlňuješ, nejsme alkoholici ani kuřáci stejně si o tobě pár lidí řekne „bože to je ale matka“ ![]()
@verulicek píše:
@Krasavicaa vpohodě (sem založila před půl rokem diskusi o maminkách pivařkách…co si dají doma večer lahváča…toš proč pořád chlámát pivo ve skle když máme čep přímo na vzduchu
Já pívo nepiju
Já mám vášeň ve víně ![]()
Klidně bych šla. My máme poměrně velkou zahradu a když děti spaly, vzala jsem chůvičku a dali si víno na pergole na druhém konci zahrady. Horší varianta byla s chůvičkou o patro výš do firmy
.
@Blackova.K píše:
běž a užij si to.A proč se tady ospravedlňuješ, nejsme alkoholici ani kuřáci stejně si o tobě pár lidí řekne „bože to je ale matka“
Zatím ale vzácná shoda
Neobvyklé zde na epipi ![]()
@Blackova.K jasně…ale asi to bude spíš závist
ale budeme se příští rok stěhovat na samotu..tam už čepované nebude..ale zas tam bude zahrada. A potok. Můžem tam lupnout na léto bečku
![]()
Ja bych klidne taky sla
Kdyz jezdime na hory s kamaradkou, tak normalne nechavame deti spat v pokojich a chodime dolu večer na pivo.
@verulicek píše:
@Blackova.K jasně…ale asi to bude spíš závistale budeme se příští rok stěhovat na samotu..tam už čepované nebude..ale zas tam bude zahrada. A potok. Můžem tam lupnout na léto bečku
![]()
![]()
a pak že nejste alkoholici, ne lahvinku zrovna bečku, bože ![]()
@Krasavicaa píše:
Zatím ale vzácná shoda![]()
![]()
![]()
Neobvyklé zde na epipi
já myslím že se kojánkuje a dávají spinkat mimísci, to přijde ![]()
@Blackova.K píše:
já myslím že se kojánkuje a dávají spinkat mimísci, to přijde
Nestraš
![]()
@Krasavicaa píše:
Zatím ale vzácná shoda![]()
![]()
![]()
Neobvyklé zde na epipi
Tak aby ta shoda nebyla tak dokonalá, tak já bych asi nešla
.
@Meha píše:
Tak aby ta shoda nebyla tak dokonalá, tak já bych asi nešla.
A próóóč? ![]()
@Blackova.K Bečka je ještě OK…pokud by plánovali v novém domově pivní tank do sklepa, to už by bylo podezřelé
Jinak my už dnes na pivu byli, chodíme i dětma máme tu parádní dětskou kavárnu s výčepem, v parku…
@lleennttiillkkaa mít zahradu, byla bych na zahradě s tím lahvovým