Do hospody s chůvičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
31.5.15 19:56

Jinak já chodím běžně na zahradu věšet prádlo, snažím se to teda vždy dělat, když mrně spí, ale někdy ho prostě potřebuju pověsit, takže otevřu balkonovky, popadnu chůvu, mrně dám do postýlky a jdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
31.5.15 19:57

@Blackova.K Taky mají dobrou točenou (zmrzku) když ti točené nejede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
31.5.15 19:57

Já bych taky nešla. Vypadá to opravdu divně v hospodě s chůvičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
31.5.15 19:58
@Anonymní píše:
Ahoj, raději anonymně, ale chci se pro zajímavost zeptat, zda je tu někdo, kdo má před barákem hospodu a už tam byl s chůvičkou…je krásné počasí a člověka láká zahrádka. Dítě už mi spí a je mu víc jak rok. Jsme v nízkém panelíku a přímo před domem je zahrádka. Chůva tam dosáhne v pohodě. Nejsme žádní alkoholici, nicméně si ráda v létě s manželem na jedno zajdu (nebo s kamarádkou). Taky jste to v létě někdy praktikovali? Asi se někteří budou pohoršovat, ale ráda bych poznamenala, že vzdálenost je stejná, jako když jste s děckem na chatě, dáte ho spat a třeba ryjete na zahradě… :nevim:

Docela závidím :D my tady v okolí baráku žádnou hospodu nemáme pravda je že je tu klid ale třeba točenou malinovku na terásce bych si dala ale mám smůlu :lol: Užívej léto a až si dáš pivko dej si i za mě :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
31.5.15 19:59

My na dovolene chodime. A vetsina tam byla s chuvou. Loni jsem si vyla okolo penzionu zabehat (nikam daleko v dosahu chuvy a zpet v pokoji jsem byla behem chvilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
31.5.15 19:59
@Ainy píše:
@Blackova.K Taky mají dobrou točenou (zmrzku) když ti točené nejede :lol:

to nejím, mám ráda nanuk Míša. Ale nedělej si starosti, mě stačí to kafe, cola a cigarety jsem skromná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
31.5.15 20:00

Šla bych…úplně v klidu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
31.5.15 20:06
@Blackova.K píše:
@neumisa paní prosimtě co to máš v ruce? :lol:

Nepoznáš utržený sluchátko? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
31.5.15 20:08

Taky bych šla, kdybych věděla, že dítko je spavé a nebudí se každou chvíli…hospodu máme za barákem, chůva dosáhne do areálu, takže pohoda. Ale u nás chodí spíš chlap…
Jinak dneska už chytré telefony nahrazují chůvičky, takže dosah se dá ošetřit i takto a člověk není v hospodě tak nápadnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
31.5.15 20:13

Zakladatelko, jen běž… Já mám hospu taky v blízkosti, ale mě by chlap dal asi tečku mezi světla :cert: :cert: Takže si dej i za mě :D

Hmm, když nad tím tak přemýšlím, tak pokud si dáš pivko za každou, co psala, že i za ní, tak budeš ráda, že se vlezeš do futer :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
31.5.15 20:15
@Xiraxinek píše:
Zakladatelko, jen běž… Já mám hospu taky v blízkosti, ale mě by chlap dal asi tečku mezi světla :cert: :cert: Takže si dej i za mě :DHmm, když nad tím tak přemýšlím, tak pokud si dáš pivko za každou, co psala, že i za ní, tak budeš ráda, že se vlezeš do futer :mrgreen: :mrgreen:

Tak vem chůvičku, manžela a běžte nééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
31.5.15 20:15

Jstli nechcete jít s chůvičkou a neupozorňovat na to že máte doma dítě, tak jsme teď o víkendu prvně používali chůvičku v mobilu Baby Monitor, je zadarmo, nastaví se citlivost, zadá číslo a v případě potřeby chůva zavolá a třeba při vybitym telefonu nám napsala ;-)… Jinak nevidím rozdíl v tom být u baráku na zahradě a před barákem na zahrádce v hospůdce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
31.5.15 20:17
@Blackova.K píše:
no vidíš a tohle já bych neuděla, nešla jsem ani pro balík. Prostě tři patra, spadnu, ulomím si nohu nebo se křápnu do hlavy, ležím krvácím umírám a nahoře mi řve dítě. Ona jde s chůvou a ještě manželem.

Ta chůva ale přece není jistota! Elektronická chůvička Ti přece nepohlídá dítě a když se mu něco stane, tak než tam ta máma doběhne…dítě leží, krvácí..a dál už to znáš.
Jinak ano, vícekrát už bych z bytu neodešla, když bych tam měla samotné dítě. Měla jsem kliku, že se nic nestalo a určitě už to pokoušet nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
@Ebixa píše:
Já bych taky nešla. Vypadá to opravdu divně v hospodě s chůvičkou.

Divně vypadá kde co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
@kacenka8 píše:
Tak vem chůvičku, manžela a běžte nééé :mrgreen:

To je poloviční zábava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit