Do hospody s chůvičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
801
1.6.15 09:47
Máme malej výtah a když něco zapomenu doma, tak než bych nás tam zase cpala, nechám v přízemí 4,5 roku starýho syna a 1,5 roku starou dceru v kočárku a jedu sama nahoru. Teď syn začal z 6. patra do přízemí chodit sám po schodech (na vlastní žádost), zatímco já jedu s kočárkem výtahem. Nejsem úzkostná, myslím, že když dítě začne žádat o samostatnost má se mu, v rámci možností a zdravého rozumu matky, vyhovět.
@zuzouš píše:
@jenny.fields 5 a 3,5r, jedna má kolo, druhá koloodrážedlo. Já na kole nejedu, jestli to tak vyznělo, mám přece kočár :D To přivolání psů asi neklapne, jeden je prakticky slepej a polohluchej :think: Já tím spíš chtěla ukázat, že někdy to dítě aspoň na chvilku vydržet samo musí, jinak jezdím tak, že svezu děti s kočárem, dole holky u kočáru počkají (ne venku, vevnitř vedle výtahu) a já dojedu se zbytkem, ať už je to cokoliv.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
1.6.15 11:56
@allinka píše:
To nějak nechápu, jak že ji ruší děti z chůvičky? Přece když se místo spaní chůvička ozývá, tak něco není v pořádku a měla by tam jít, ne?

nemusis to psat me, jestli chces, dam ti kontrakt na mou tchyni a zeptej se ji sama :-)
ale jinak ji mam fakt rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
1.6.15 13:04
@lovesmile píše: Úplně jsem si představila 4 ženské v hospodě a na stole 4 piva a 4 chůvičky. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
verulicek
1.6.15 13:07
@Kakachna píše:
Teda nejvíc mě zarazilo, že většina těch, co jsou proti, argumentuje tím, že chůvička v hospodě vypadá blbě. :roll: To je fakt argument jak noha. Můžete mi říct, jak uškodí dítěti to, že chůvička v hospodě vypadá blbě? Takže stejně daleko na zahradě to nevadí, protože tam to „vypadá dobře“ a v hospodě to vadí? Nepřijde vám to pokrytecké?Jo a to, že kdyby se něco stalo, tak to s chůvičkou nezjistíte, to jako že by dítě vykrvácelo bez vydání hlásku? Někdy mi připadá, že většina matek ne e-miminu od narození dítěte ještě oka nezamhouřila a místo spánku čučí na dítě. :mrgreen: A holky, jak máte vyřešené, kdybyste třeba doma dostaly mrtvici? Možná by to chtělo nějaký měřič tepové frekvence, co případně zavolá záchranku. Určitě už nějaká taková aplikace existuje. :mrgreen: Nebo možná raději donutit muže, aby pracoval z domova, protože kdo by se postaral o dítě, než by záchranka přijela? :think:
:palec: :palec: :palec: super koment…abych pravdu řekla, ztak nebepečí, že se něco stane doma mně, mě napadlo už nesčetněkrát (když mi třeba nebylo dvakrát dobře) a tato situace je rozhodně pravděpodobnější a nebezpečnější, než spící dítě na chůvičce ;) dík za postřeh
  • Citovat
  • Upravit
verulicek
1.6.15 13:11
@jenny.fields píše:
Nešla bych. Jsem v tomhle paranoidní, vždycky si vzpomenu na tu unesenou holčičku v Portugalsku :( K tomu dítě vyleze nebo se začne dusit..fakt ne.Vzala bych ji do kočárku uspala a šla s kočárkem na pivo.

s kočárkem na pivo jsem nikdy nešla..když už o tom byla řeč, to mi připadá, že to vypadá mnohem víc blbě :P

• Citovat
  • Upravit
verulicek
1.6.15 13:16
@lleennttiillkkaa píše:
Náš byl v postýlce do dvou let a nevylezl ani jednou.Jinak by mě zajímalo, jak dlouho pijete jedno pivo. Však jedno pivo je na půl hodiny maximálně ne? Navíc za předpokladu, že manžel jde napřed, objedná a vy už příjdete k hotovýmu.

jedno pivko nám trvalo i s objednáním tak 20 minut :-) ale nijak jsme nespěchali…

• Citovat
  • Upravit
24182
1.6.15 13:17

Tak doma tuto možnost nemám, ale na „výjezdech“ s kamarádkami a kamarády jsme to praktikovali všichni. A to jsme někdy i seděli za rohem.

Já bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
1.6.15 13:20

Já bych asi nešla, snad jedině mě napadlo, kdybych měla videochuvičku, to potom jo. Jelikož malý se někdy vzbudí, sleze z postýlky a ani nepípne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.6.15 13:31
@verulicek píše:
s kočárkem na pivo jsem nikdy nešla..když už o tom byla řeč, to mi připadá, že to vypadá mnohem víc blbě :P

Upřímně mi je úplně jedno, jak něco vypadá :lol: :lol: :lol: :lol: Pokud mají lidé nějaký problém, je to jejich problém, ne můj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 13:45

Jen aby pak manžel neřekl, že jde na jedno i s chůvičkou a neseděl tam pak s kozatou osmnáctkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
1.6.15 13:55

@strýček sally proč, to by neměl žádnou velkou změnu :lol: (mě typují dvacet už několik let :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
390
1.6.15 13:56

@verulicek To máš ještě dobrý, u mě to příští rok bude 15 let, co mi tipují 15 let :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.6.15 14:01

Já bych nešla někdy večer, ale šla bych si sednout na zahrádku- věřím, že u hospody je s kočárkem.. odpoledne..
Záleží na typu hospůdky, některé jsou hospody a jsou to pomalu restaurace.. Jesltije to taková ta vesnická, plná připitých chlapů, tak bych nešla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
1.6.15 17:27

@Pudloslava hehe, myslíš tu matku, co pak dostala šílenou čočku od lidí a už na ní volali policajty? Opotím se jen si vzpomenu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.7.15 15:15

Moje kamarádka bydlí v 11 patře a chodí si pod barák na pivečko snad už od půl roku věku dítěte. Záleží asi jen na Tobě, mě by to nedalo a stejně bych se tam běhala dívat :lol: i do toho 11 patra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová