Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zuzouš píše:
@jenny.fields 5 a 3,5r, jedna má kolo, druhá koloodrážedlo. Já na kole nejedu, jestli to tak vyznělo, mám přece kočárTo přivolání psů asi neklapne, jeden je prakticky slepej a polohluchej
Já tím spíš chtěla ukázat, že někdy to dítě aspoň na chvilku vydržet samo musí, jinak jezdím tak, že svezu děti s kočárem, dole holky u kočáru počkají (ne venku, vevnitř vedle výtahu) a já dojedu se zbytkem, ať už je to cokoliv.
@allinka píše:
To nějak nechápu, jak že ji ruší děti z chůvičky? Přece když se místo spaní chůvička ozývá, tak něco není v pořádku a měla by tam jít, ne?
nemusis to psat me, jestli chces, dam ti kontrakt na mou tchyni a zeptej se ji sama ![]()
ale jinak ji mam fakt rada
@Kakachna píše:
Teda nejvíc mě zarazilo, že většina těch, co jsou proti, argumentuje tím, že chůvička v hospodě vypadá blbě.To je fakt argument jak noha. Můžete mi říct, jak uškodí dítěti to, že chůvička v hospodě vypadá blbě? Takže stejně daleko na zahradě to nevadí, protože tam to „vypadá dobře“ a v hospodě to vadí? Nepřijde vám to pokrytecké?Jo a to, že kdyby se něco stalo, tak to s chůvičkou nezjistíte, to jako že by dítě vykrvácelo bez vydání hlásku? Někdy mi připadá, že většina matek ne e-miminu od narození dítěte ještě oka nezamhouřila a místo spánku čučí na dítě.
A holky, jak máte vyřešené, kdybyste třeba doma dostaly mrtvici? Možná by to chtělo nějaký měřič tepové frekvence, co případně zavolá záchranku. Určitě už nějaká taková aplikace existuje.
Nebo možná raději donutit muže, aby pracoval z domova, protože kdo by se postaral o dítě, než by záchranka přijela?
@jenny.fields píše:
Nešla bych. Jsem v tomhle paranoidní, vždycky si vzpomenu na tu unesenou holčičku v PortugalskuK tomu dítě vyleze nebo se začne dusit..fakt ne.Vzala bych ji do kočárku uspala a šla s kočárkem na pivo.
s kočárkem na pivo jsem nikdy nešla..když už o tom byla řeč, to mi připadá, že to vypadá mnohem víc blbě ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Náš byl v postýlce do dvou let a nevylezl ani jednou.Jinak by mě zajímalo, jak dlouho pijete jedno pivo. Však jedno pivo je na půl hodiny maximálně ne? Navíc za předpokladu, že manžel jde napřed, objedná a vy už příjdete k hotovýmu.
jedno pivko nám trvalo i s objednáním tak 20 minut
ale nijak jsme nespěchali…
Tak doma tuto možnost nemám, ale na „výjezdech“ s kamarádkami a kamarády jsme to praktikovali všichni. A to jsme někdy i seděli za rohem.
Já bych šla.
Já bych asi nešla, snad jedině mě napadlo, kdybych měla videochuvičku, to potom jo. Jelikož malý se někdy vzbudí, sleze z postýlky a ani nepípne.
@verulicek píše:
s kočárkem na pivo jsem nikdy nešla..když už o tom byla řeč, to mi připadá, že to vypadá mnohem víc blbě
Upřímně mi je úplně jedno, jak něco vypadá
Pokud mají lidé nějaký problém, je to jejich problém, ne můj.
Jen aby pak manžel neřekl, že jde na jedno i s chůvičkou a neseděl tam pak s kozatou osmnáctkou ![]()
@strýček sally proč, to by neměl žádnou velkou změnu
(mě typují dvacet už několik let
)
@verulicek To máš ještě dobrý, u mě to příští rok bude 15 let, co mi tipují 15 let ![]()
Já bych nešla někdy večer, ale šla bych si sednout na zahrádku- věřím, že u hospody je s kočárkem.. odpoledne..
Záleží na typu hospůdky, některé jsou hospody a jsou to pomalu restaurace.. Jesltije to taková ta vesnická, plná připitých chlapů, tak bych nešla..
@Pudloslava hehe, myslíš tu matku, co pak dostala šílenou čočku od lidí a už na ní volali policajty? Opotím se jen si vzpomenu. ![]()
Moje kamarádka bydlí v 11 patře a chodí si pod barák na pivečko snad už od půl roku věku dítěte. Záleží asi jen na Tobě, mě by to nedalo a stejně bych se tam běhala dívat
i do toho 11 patra ![]()