Do hospody s chůvičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1603
31.5.15 20:33

Tak kde co vypadá blbě a tohle je jedna z věcí…
Já mám hospodu o dům u „sousedů“ a nešla bych. To radši pošlu muže do bandasky, když mám chuť. :D A asi jsem divná, ale pro mě je osm hodin už pozdní hodina a s kočárem, bych v tuhle hodinu nešla nikam natož do hospody. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
31.5.15 20:33

@Blackova.K

nový mobil, drahá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
31.5.15 20:39
@neumisa píše:
@Blackova.Knový mobil, drahá ;)

ach ták, ale vypadá to jako dva banány :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
31.5.15 20:39

Se máte, hospodu u baráku :-) Naše malá spí jak dudek, stane se hodně výjimečně, že k ní musím jít dřív, než zkontrolovat kolem půlnoci, když jdeme spát my. Běžně se po jejím usnutí motáme s mužem na zahradě, nikdy by mě nenapadlo, že by to měl být problém. Chůvička nám začne řvát, pokud se přeruší spojení, takže jí věřím. Loni v létě jsme byli na velkém statku na svatbě a nikdo nás neodsuzoval, že tam paříme s chůvičkou za pasem. Občas se odpojila, tak jsme si dali klus k pokoji a zpět, byla to sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6825
31.5.15 20:41
@Ebixa píše:
Tak kde co vypadá blbě a tohle je jedna z věcí…
Já mám hospodu o dům u „sousedů“ a nešla bych. To radši pošlu muže do bandasky, když mám chuť. :D A asi jsem divná, ale pro mě je osm hodin už pozdní hodina a s kočárem, bych v tuhle hodinu nešla nikam natož do hospody. :)

No hele pro někoho možná není pozdní hodina pro malé dítě v kočárku ani v deset.Byla jsem sama svědkem toho jak maminka šla za tatínkem na pivo do zahulený hospody s malou holčičkou a miminkem v kočárku :zed: ale tenkrát je obsluha upozornila a vyhodila že by jinak museli zavolat sociálku. Takže nějaká chuvička na stole když tam nebudou sedět do noci by mě nechala klidnou :mrgreen: ale je to na každém uvážení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
31.5.15 20:42

Já bych v tomhle případě šla… My jsme takhle loni šli na zábavu, která byla přímo u nás před chalupou… Kluci (2 a 4 v té době) spali v chalupě a my jsme s chůvičkou byli venku s tím, že jsme tam sem tam skočili ještě nakouknout, jestli jsou OK. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
31.5.15 20:44

Jestli to máte takhle blízko, tak proč ne? Na dovolené nám běžně děti spí večer v patře a my dospělí sedíme dole na baru, každá dvojice s chůvičkou. Vyzkoušet, jestli se signál opravdu dobrý a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
31.5.15 20:46

Vyhoda toho mobiku ze jen tak neztrati signal. Chuvicka muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
31.5.15 20:47
@Anonymní píše:
Ahoj, raději anonymně, ale chci se pro zajímavost zeptat, zda je tu někdo, kdo má před barákem hospodu a už tam byl s chůvičkou…je krásné počasí a člověka láká zahrádka. Dítě už mi spí a je mu víc jak rok. Jsme v nízkém panelíku a přímo před domem je zahrádka. Chůva tam dosáhne v pohodě. Nejsme žádní alkoholici, nicméně si ráda v létě s manželem na jedno zajdu (nebo s kamarádkou). Taky jste to v létě někdy praktikovali? Asi se někteří budou pohoršovat, ale ráda bych poznamenala, že vzdálenost je stejná, jako když jste s děckem na chatě, dáte ho spat a třeba ryjete na zahradě… :nevim:

Za me v klidu. Do hospod sice nechodime, ale kdyz jsme nekde na vikend s prateli, taky deti ulozime, pustime chuvicku a jdem si neco vypit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
31.5.15 20:47
@Ondrášovka.N píše:
Vyhoda toho mobiku ze jen tak neztrati signal. Chuvicka muze.

na to jsou chuvicky s indikaci ztraty signalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
31.5.15 20:48

Nečetla jsem celou diskusi, za mě já bych šla…

jen nevím jestli to tu někdo psal - dá se stáhnout aplikace - chůvička do mobilu, která se propojí s PC, který má kameru, ta kamera se namíří na postýlku a ty v té hospodě na mobilu nejenže slyšíš, ale i vidíš, co dítě dělá

naše mimi dost často zařve ze spaní ani se nevzbudí a spí dál, tak to bych zbytečně odbíhala od piva - no ne… :mrgreen: dělám si pr..l :mrgreen:, ale pro klid duše je to dobrá věc navíc to děcko ještě vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
31.5.15 20:50

@kacenka8 Tak taky jsem zažila. V únor, venku zima, rodiče chlastali a dítě venku v kočáře. Prý má astma a potřebuje čerství vzduch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
31.5.15 20:50
@madlicka píše:
Nu, na zahradě člověk obvykle dům nezamyká, bála bych se, že zlomím klíč v zámku (méně pravděpodobné), zabouchnu si klíče (může se stát) A HLAVNĚ v neposlední řadě, že mně někdo udá.

§ 195
Opuštění dítěte nebo svěřené osoby

(1) Kdo opustí dítě nebo jinou osobu, o kterou má povinnost pečovat a která si sama nemůže opatřit pomoc, a vystaví ji tím nebezpečí smrti nebo ublížení na zdraví, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

(2) Odnětím svobody na jeden rok až pět let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1

1. na dítěti mladším tří let

Tady se prostě bojím, jak by ten soud rozhodl. Protože ten zákon je pochopitelně mimojiné vymyšlený na matky, co jsou schopné sedět celý den v hospodě a nechat dítě doma - a nemůže rozhodnout jednou tak a podruhé tak. :nevim:

Řešili jsme to teď poměrně obsáhle s mužem. Měli jsme tu na hlídání stařičkého psa, který musí chodit často čůrat, naposled tak mezi 10-12 v noci, když děti spí. A co tedy s tím, když jeden z nás není doma? Nebo i ve dne, například máme jedno dítě nemocné, manžel je se zdravými u babičky a já doma s marodem, téměř šestiletým - můžou mě zavřít, že jdu se psem před barák?

podle me dite na chuvicce neni opusteny.

a nemuzes predvidat malo pravdepodobne nehody, ona se ti muze zlomit strelka i v normalnich dverich, to bys dite nemohla ani zavirat v pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
31.5.15 20:53
@verulicek píše:
@viky23 jdu jen na jedno ;) ani doma bych si víc nedala..dítě je dítě, navíc musí být vždy jeden z nás schopen řízení (co kdyby náhodou) ;)

to opravdu nikdy oba nepijete? vzdycky jeden strizlivej? do kolika let deti to budete takto praktikovat? a kdybys byla samozivitelka, tak abstinujes? ono teda proc ne, chlast je nezdravej.
ja to beru, ze musim byt schopna zavolat sanitku, neridila bych ani po jednom pivu.

Příspěvek upraven 31.05.15 v 20:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6825
31.5.15 20:56
@Ebixa píše:
@kacenka8 Tak taky jsem zažila. V únor, venku zima, rodiče chlastali a dítě venku v kočáře. Prý má astma a potřebuje čerství vzduch :roll:

no ty vole 8o chudák dětátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová