Do hospody s chůvičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26244
31.5.15 19:40

Praktikovala jsem toto na horách - děti spaly v patře v pokoji, já seděla s bandou a chůvičkou v baru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
31.5.15 19:41

Nešla bych. Prostě bych z toho vůbec neměla dobrý pocit. Já jsem nervozní už když jsem musela doběhnou dolů do kočárkárny pro něco a dítě nechala doma samotné a spící. A už jsem byla vyklepaná a to dcerce je 2,5 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.5.15 19:42
@verulicek píše:
@viky23 jdu jen na jedno ;) ani doma bych si víc nedala..dítě je dítě, navíc musí být vždy jeden z nás schopen řízení (co kdyby náhodou) ;)

Hele já si doma dám jedno, max. dvě ovocný, na víc nemám chuť, takže řídit schopná jsem a kdyby bylo potřeba, tak prostě pojedu. Jo, věřím tomu, že by se to mnohým nelíbilo, ale i takový situace nastávají a není zbytí, takže bych o tom ani neuvažovala, sedla do auta a jela. Zrovna nedávno jsme málem vyjížděli, když jsem měla jedno pivo, nakonec ale dobrý.

• Citovat
  • Upravit
3380
31.5.15 19:42

@Blackova.K V té naší se kouřit smí, jen na zahrádce samozřejmě :mrgreen: Ona je to dětská kavárna jen spíš vevnitř, tam moc nechodíme. Jen v létě na tu zahrádku, děcka běhají po parku, na hřišti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.5.15 19:43
@verulicek píše:
@brko tak já jsem v tomhle v klidu, rošt má dole a postýlka nemá sundávací žádnou stranu.

Taky jsem byla v klidu, než mi kluk přepadl v noci do mé postele. Bylo mu 16 měsíců. Takže na to, že to do té doby neprelezlo bych nespolehala.

• Citovat
  • Upravit
69235
31.5.15 19:43

Nevím, my do hospody nechodíme, nicméně v létě mrně usnulo a šli jsme na zahradu předdům posedět, pogrilovat, udělat oheň, pokecat se sousedama…paráda, nebo obráceně, já doma, dítě venku v kočáru hodně za barákem, aby ho nerušil hluk a taky s chůvičkou. Takže směle do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
31.5.15 19:47

Taky jsem kdysi bydlela v baráku s hospodou. Dobře vařili a měli tankovou plzeň. tak my chodili v sobotu nebo neděli na oběd s chůvičkou do hospody. Večer nám dali půlitr s sebou do patraa ránao jsme je tam hodili prázdný. Pěkný to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.5.15 19:48
@lamicina píše:
Taky jsem kdysi bydlela v baráku s hospodou. Dobře vařili a měli tankovou plzeň. tak my chodili v sobotu nebo neděli na oběd s chůvičkou do hospody. Večer nám dali půlitr s sebou do patraa ránao jsme je tam hodili prázdný. Pěkný to bylo.
:mrgreen: :palec: luxus
  • Citovat
  • Upravit
2522
31.5.15 19:51

Holky já v tom taky nevidím nic špatnýho, příští měsíc se budeme stěhovat do čtyřbytovky se zahrádkou a až se mimčo narodí a trošku poroste, vidím to stejně, s chůvičkou na zahrádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
31.5.15 19:52

Já bych nešel a pokud by někdo seděl vedle mě v hospodě s chůvičkou, tak bych si o něm nemyslel nic dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
31.5.15 19:52

@neumisa paní prosimtě co to máš v ruce? :lol:

@Ainy píše:
@Blackova.K V té naší se kouřit smí, jen na zahrádce samozřejmě :mrgreen: Ona je to dětská kavárna jen spíš vevnitř, tam moc nechodíme. Jen v létě na tu zahrádku, děcka běhají po parku, na hřišti…

tak tam bych šla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
31.5.15 19:54

@Blackova.K Se stav na jedno :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
31.5.15 19:54
@dendule4 píše:
Nešla bych. Prostě bych z toho vůbec neměla dobrý pocit. Já jsem nervozní už když jsem musela doběhnou dolů do kočárkárny pro něco a dítě nechala doma samotné a spící. A už jsem byla vyklepaná a to dcerce je 2,5 :mrgreen:

no vidíš a tohle já bych neuděla, nešla jsem ani pro balík. Prostě tři patra, spadnu, ulomím si nohu nebo se křápnu do hlavy, ležím krvácím umírám a nahoře mi řve dítě. Ona jde s chůvou a ještě manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
31.5.15 19:55

Roční dite z postylky nevyleze, to bych byla uplne v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
31.5.15 19:55
@Ainy píše:
@Blackova.K Se stav na jedno :P

jsem nepič, ale když bych šla okolo tak se stavím na kafe a colu to já ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová