Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krasavicaa píše:
A próóóč?
Děti zatím nemám, takže možná pak změním názor, až je mít budu.
Ale nějak se mi to prostě „ekluje“ jít do hospody s chůvičkou, je to u mě spíš o pocitu než o nějakém rozumném argumentu
.
@verulicek Bezevšeho. Nevidím rozdíl mezi hospodou před barákem (což ti teda nezávidím, nad hospodou jsem bydlela a nic moc zkušenost) a grilováním na zahradě za chalupou - a nad tím neváhal ani můj jinak chorobně úzkozstlivý manžel.
@Bersaba jo ta hospoda je jinak povětšinou spíš na palici..hlavně když se hraje hokej nebo v páteční večery..
@Ainy píše:
@Blackova.K Bečka je ještě OK…pokud by plánovali v novém domově pivní tank do sklepa, to už by bylo podezřeléJinak my už dnes na pivu byli, chodíme i dětma máme tu parádní dětskou kavárnu s výčepem, v parku…
nemám ráda dětský kavárny, se tam nesmí kouřit
jinak kdyby si chtěla dát do sklepa tank, tak to už ani nekomentuju bych byla omdletá ![]()
Odpustila bych si to. Dítě se může vzbudit, shánět vás a může se stát tragédie. Vím o situaci, kdy se podobně smýšlejícím rodičům zabil kluk - vypadl z balkonu (byl teda starší). Slyšel rodiče, jak se baví. Tak to vzal rozespalý nejkratší cestou za nima.
Pokud se nejdete vylozene ozirat, ale date jedno dve piva a chuvicka ma opravdu dosah, tak bych sla.
Já chodím na pivo na zahradu s chlapem běžně. Hospodu před barákem nemáme no, to by bylo taky fajne ![]()
@Anonymní píše:
Odpustila bych si to. Dítě se může vzbudit, shánět vás a může se stát tragédie. Vím o situaci, kdy se podobně smýšlejícím rodičům zabil kluk - vypadl z balkonu (byl teda starší). Slyšel rodiče, jak se baví. Tak to vzal rozespalý nejkratší cestou za nima.
předpokládám že roční dítě je v postýlce s roštem dole. Mám tři a v tomhle věku mi z postýlky žádný nevylezo, je to jako když jsem na záchodě píše že to má na doběh za pár vteřin. A kdyby ji při běhu srazilo auto tak je tam s manželem, tak doběhne on ![]()
@viky23 jdu jen na jedno
ani doma bych si víc nedala..dítě je dítě, navíc musí být vždy jeden z nás schopen řízení (co kdyby náhodou) ![]()
@Anonymní píše:
@Krasavicaa však já se neptám, jestli jít nebo nejen jestli je nás (nevyšilovacích) tady víc..
@verulicek píše:
@viky23 jdu jen na jednoani doma bych si víc nedala..dítě je dítě, navíc musí být vždy jeden z nás schopen řízení (co kdyby náhodou)
@brko tak já jsem v tomhle v klidu, rošt má dole a postýlka nemá sundávací žádnou stranu.
Sice nechodíme do hospody, ale altán máme až dole v zahradě, doběh mám tak 3 minuty a úplně v pohodě dítě na chůvě nechám a jdu ven. Ani mě nenapadlo nad tím přemýšlet ![]()
@Blackova.K Bečky existují mnoha rozměrů a pokud se třeba bude grilovat a dojdou kamarádi, tak proč ne