Do hospody s chůvičkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
31.5.15 19:31

@Blackova.K Bečky existují mnoha rozměrů a pokud se třeba bude grilovat a dojdou kamarádi, tak proč ne :-)

• Citovat
  • Upravit
Meha
31.5.15 19:31
@Krasavicaa píše:
A próóóč? :mrgreen:

Děti zatím nemám, takže možná pak změním názor, až je mít budu.
Ale nějak se mi to prostě „ekluje“ jít do hospody s chůvičkou, je to u mě spíš o pocitu než o nějakém rozumném argumentu ;).

• Citovat
  • Upravit
7661
31.5.15 19:32

@verulicek Bezevšeho. Nevidím rozdíl mezi hospodou před barákem (což ti teda nezávidím, nad hospodou jsem bydlela a nic moc zkušenost) a grilováním na zahradě za chalupou - a nad tím neváhal ani můj jinak chorobně úzkozstlivý manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
31.5.15 19:33

@Bersaba jo ta hospoda je jinak povětšinou spíš na palici..hlavně když se hraje hokej nebo v páteční večery..

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
31.5.15 19:35
@Blackova.K píše:
já myslím že se kojánkuje a dávají spinkat mimísci, to přijde :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2940
31.5.15 19:35
@Ainy píše:
@Blackova.K Bečka je ještě OK…pokud by plánovali v novém domově pivní tank do sklepa, to už by bylo podezřelé :think: Jinak my už dnes na pivu byli, chodíme i dětma máme tu parádní dětskou kavárnu s výčepem, v parku…

nemám ráda dětský kavárny, se tam nesmí kouřit :mrgreen: jinak kdyby si chtěla dát do sklepa tank, tak to už ani nekomentuju bych byla omdletá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.15 19:36

Odpustila bych si to. Dítě se může vzbudit, shánět vás a může se stát tragédie. Vím o situaci, kdy se podobně smýšlejícím rodičům zabil kluk - vypadl z balkonu (byl teda starší). Slyšel rodiče, jak se baví. Tak to vzal rozespalý nejkratší cestou za nima.

• Citovat
  • Upravit
17715

Pokud se nejdete vylozene ozirat, ale date jedno dve piva a chuvicka ma opravdu dosah, tak bych sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

Já chodím na pivo na zahradu s chlapem běžně. Hospodu před barákem nemáme no, to by bylo taky fajne :lol:

• Citovat
  • Upravit
2940
31.5.15 19:38
@Anonymní píše:
Odpustila bych si to. Dítě se může vzbudit, shánět vás a může se stát tragédie. Vím o situaci, kdy se podobně smýšlejícím rodičům zabil kluk - vypadl z balkonu (byl teda starší). Slyšel rodiče, jak se baví. Tak to vzal rozespalý nejkratší cestou za nima.

předpokládám že roční dítě je v postýlce s roštem dole. Mám tři a v tomhle věku mi z postýlky žádný nevylezo, je to jako když jsem na záchodě píše že to má na doběh za pár vteřin. A kdyby ji při běhu srazilo auto tak je tam s manželem, tak doběhne on :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek

@viky23 jdu jen na jedno ;) ani doma bych si víc nedala..dítě je dítě, navíc musí být vždy jeden z nás schopen řízení (co kdyby náhodou) ;)

• Citovat
  • Upravit
brko
Ja jsem vysilovaci, ja bych nesla :D ale hlavne proto, ze bych se bala, ze mala spadne z postele( nema postylku) a psychovala bych, ze se treba rozbije chuvicka. jsem posuk. :D
@Anonymní píše:
@Krasavicaa však já se neptám, jestli jít nebo ne :mrgreen: jen jestli je nás (nevyšilovacích) tady víc.. :lol:
  • Citovat
  • Upravit
2940
31.5.15 19:39
@verulicek píše:
@viky23 jdu jen na jedno ;) ani doma bych si víc nedala..dítě je dítě, navíc musí být vždy jeden z nás schopen řízení (co kdyby náhodou) ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
31.5.15 19:40

@brko tak já jsem v tomhle v klidu, rošt má dole a postýlka nemá sundávací žádnou stranu.

• Citovat
  • Upravit
4515
31.5.15 19:40

Sice nechodíme do hospody, ale altán máme až dole v zahradě, doběh mám tak 3 minuty a úplně v pohodě dítě na chůvě nechám a jdu ven. Ani mě nenapadlo nad tím přemýšlet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová