Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když nechceš seznamky, tak zkuste koupit nějaký zájezd. Vytáhnout ji mezi lidi
Je dospělá, sama musí vědět co chce
napadají mě lázně, změní prostředí a třeba na někoho narazí, jinak bych to nechala být…
Pokud sama nechce, tak je nejlepší nechat ji být…
Beru to podle sebe - kdybych JÁ SAMA nechtěla žádnou známost, tak by mě na nejvyšší míru otravovalo, že se mi do mého života pletou příbuzní, kteří si MYSLÍ, že bych „někoho URČITĚ měla mít“. To, co si myslíte vy všichni kolem ní - není vůbec, ale vůbec směrodatné a určující…
Vůbec to nemyslím ve zlém
, banaopak, ale pokud opravdu ona sama nechce, tak ji nechejte být…to uděláte pro ni to nejlepší, co můžete ![]()
Jako můžete jí zaplatit nějaký pobyt a třebas se chytne ale moc bych na to nespoléhala a hlavně bych jí k ničemu nenutila páč jestli nechce vztah tak to že pro ní chcete partnera Vy je sice krásný ale jak se říká u nás nemusíte být v každém prdu za kvrlačku…a ona má právo řídit si svůj život bez vašeho vměšování ![]()
Jak pisi holky…
moje tchyne je taky psychicky ublizena od byvaleho manzela a proste chlapa nechce a nehleda a ani asi mit nebude, rika ze se nechce o nikoho starat a ze je rada ze ma od vsechn klid a sex ji nechybi, pry by se pred cizim nesvlekla ani do kalhotek natoz uplne…
podle me ji nech byt, to neni Tva -Vase vec…pokud ma bolave srdicko a nikoho nechce, vi proc…
@Lana222 - naprosto souhlasím ![]()
co vy si myslíte - to je absolutně podružné.
Je to její život, je dospělá a svéprávná - nepleťte se jí do toho, nechte ji být…
Já s váma souhlasím…jenže každá mince má dvě strany. ona se strašně upnula na vnoučata a my tím ztrácíme svobodu, to je pořád - kdy přijedeme, proč už odjíždíme…? přítel je tam každý den, děti tam taky pořád chtějí - babi vše dovolí, já jsem pak ta přísná. starší syn prohlašuje, že má babičku radši a když jsem tam, vůbec mě neposlouchá, ignoruje. chodí tam do školky a bydlíme kousek.
právě, kdyby měla někoho hodného, nelpěla by tolik na nás a já nemusela tahat děti násilím pryč. opravdu tam nechci být každý den ![]()
@Anonymní píše:
Já s váma souhlasím…jenže každá mince má dvě strany. ona se strašně upnula na vnoučata a my tím ztrácíme svobodu, to je pořád - kdy přijedeme, proč už odjíždíme…? přítel je tam každý den, děti tam taky pořád chtějí - babi vše dovolí, já jsem pak ta přísná. starší syn prohlašuje, že má babičku radši a když jsem tam, vůbec mě neposlouchá, ignoruje. chodí tam do školky a bydlíme kousek.
právě, kdyby měla někoho hodného, nelpěla by tolik na nás a já nemusela tahat děti násilím pryč. opravdu tam nechci být každý den
a co třeba radši najít nějakého koníčka, pokud nechce chlapa… Třeba kurz keramiky nebo tak něco, seznámí se, najde si přátele a třeba i nějakou tu lásku
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuju nějaký dobrý nápad. Mám tchýni, vcelku mladou, pěknou žije sama na vesnici, neřídí…Žije jenom pro vnoučata, bývalý muž jí hodně ublížil. My všichni kolem si myslíme, že by bylo fajn, kdyby ještě někdo přišel, kdo by jí měl rád, ale jak na to, když ona sama nechce?
Internetovým seznamkám moc nevěřím
Zuzka
Takhle jsem seznámila svoji mámu, dala jsem jí inzerát na seznamku štěstí. Tam registrace stojí 100,–kč a občas se to za další peníze musí aktualizovat, což je dobré kvůli toho, že tam nechodí si dělat srandu puberťáci. Dala jsem inzerát normálně za sebe, že hledám pro svou mamku, popsala zájmy, výšku, napsala okres a hotovo. Ozval se pán „kamarádí“ spolu už asi 3 roky ![]()
@Anonymní píše:
právě, kdyby měla někoho hodného, nelpěla by tolik na nás a já nemusela tahat děti násilím pryč. opravdu tam nechci být každý den
Jo to my měli taky, pořád visela na nás a našich dětech, takhle ten pán má chalupu, tak tam spolu jezdí a já mám víc klidu ![]()
@lukresia píše:
Je dospělá, sama musí vědět co chcenapadají mě lázně, změní prostředí a třeba na někoho narazí, jinak bych to nechala být…
na šviháka lázeňského ![]()
No hele jak tu holky psali, je dospělá, takže at si dospělý a svéprávny člověk dělá co chce. ![]()
a jinak nějaký zájezd, lázně, wellnes pobyt, koncert, divadlo, nevím
Holky řeším podobnou otázku, ale se svojí mamkou. Na nikoho upnutá není, je v pohodě a máme dobré vztahy, ale spíš je mi dost často líto, že nikoho nemá a vím, že by chtěla, je zatím poměrně mladá, pěkná ženská, teď dokonce dost zhubla a sekne jí to ještě víc, podotýkám, že zhubla pro sebe, ne proto aby se jí podařilo lépe najít chlapa, je dost sebevědomá a soběstačná, má poměrně náročnou práci, ale kariéristkou bych jí rozhodně nenazvala
je společenská, no respektivě bych řekla, že by neměl být pro ní problém si najít chlapa, problém je ten, že k sobě jen tak někoho nepustí, což s jejíma zkušenostma dost chápu a když jsem jí nabídla, že jí zaregistruju na seznamku, tak odmítá, pro tenhle typ seznámování moc není, podle ní to není přirozené, chtěla by se seznámit nějak přirozeněji. Vysvětlila jsem jí, že v dnešní době to jde horkotěžko jako dřív a nebudeme se bavit, že normální chlap po 40 se hledá dost blbě, ty normální jsou zadaní a těch rozvedených normálnějších je pomálu
Nevím jak jí přesvědčit aby zkusila nějakou tu seznamku, protože se svojí náročnou prací v jednom menším městě nikoho nového asi nepotká a nějaký výlety atd. to je hodně velká náhoda. Je k tomu prostě hodně skeptická, nějací muži se o ní zajímali, jenže měli jeden háček, byli ženatí a do toho prý opravdu nejde ![]()
Dokud nebude chtít ona sama, těžko s tím něco naděláte. Seznamku bych nezavrhovala - ale nic za jejími zády!!
Jinak tvoje důvody, proč ji najít chlapa, jsou dost zvláštní - radši si udělejte jasno, jak budete děti vychovávat, ale neber ji radost z toho, že vídá svoje vnoučata…nechceš, aby ti organizovala život a sama ji ho chceš organizovat?
Ahoj holky, potřebuju nějaký dobrý nápad. Mám tchýni, vcelku mladou, pěknou žije sama na vesnici, neřídí…Žije jenom pro vnoučata, bývalý muž jí hodně ublížil. My všichni kolem si myslíme, že by bylo fajn, kdyby ještě někdo přišel, kdo by jí měl rád, ale jak na to, když ona sama nechce?
Internetovým seznamkám moc nevěřím
Zuzka