Pomsta příbuznému?

1424
28.4.14 18:25

Pomsta?!

Ahojky!
Holky potřebuji pomoct s jednou pomstou! Já se nenechám jen tak vytočit ale jeden člověk už mi teda pije krev sakra dlouho! No a právě dovršil svého maxima na mně a já se hodlám pomstít! Pokud mi chcete poradit kašli na to přestaň se s ním bavit a vůbec i vídat tak vás chci upozornit že tady s tímto člověk to prostě nejde! Už jenom to že je bratranec mého otce! Je to dědek kterému je přes padesát ale už se to nedá vydržet on mi říká perverzníma jménama jako prdelka atd a to mi na jeho i na můj věk příjde ujetý! I když tohle bych teda jako překousla a řekla jsem mu několikrát že mi to vadí on však pokračuje! Stle dělá nějaké problémy a lidi kolem sebe vytáčí stále dokola a o to horší to je že já se s ním vidím tak jednou týdně a před chvílí mě teda fakt vytočil! Je u nás doma s mými rodiči a choval se tak jakoby ten náš dům patřil jemu a všecko v něm! A JÁ? Mě samozřejmě bere jako hosta v mém domě! Možná to zní jako prkotina ale ten chlap je nesnesitelnej pro hromadu lidí!

Tak napadá vás pomsta? Je tu svým autem normálně oblečený a někdy si zajde zakouřit tak jestli vás prostě něco nenapadá!!? :dance: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
28.4.14 18:29
@natiova píše:
Je to dědek kterému je přes padesát

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemá cenu něco rozjíždět, nejpozději za pár měsíců zemře sešlostí věkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.4.14 18:29

Tuhle tu ženský psaly, jak nachytali na apríla někopho na rozbitou televizi, že na ní daly nit, tak což to zkusit u předního skla na autě, aby to vypadalo jak rozbitý :think: :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
28.4.14 18:30

? Nechapu. Pomsta za co presne? Doporucuji dat si panaka nebo studenou sprchu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071

Řekni mu do očí, co si o něm myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška

@natiova a chceš vyloženě pomstu jako tvrdou na férovku a nebo se pomstít ale třeba nějak s vtipem

• Citovat
  • Upravit
1424
28.4.14 18:31
@Bábrdl píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemá cenu něco rozjíždět, nejpozději za pár měsíců zemře sešlostí věkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jasně :lol: Ne ale fakt! Já prostě chci se v této pomstě vyžít! :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Když si půjde zakouřit, potřít mu mezitím židli nějakým kvalitním lepidlem :think: jinak mě nic nenapadá, ale budu diskusi sledovat, jsem zvědavá jak to dopadne :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

Chováš se jako malý děcko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.4.14 18:32

@MarkétkaBeruška On moc vtipnej není tak právě proto abych tu pobavila ostatní ale jeho to na-ere tak i tak to se nebojím! :mrgreen: ale může být i vyššího kalibru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.4.14 18:32

Projímadlo do kafe :pankac: :pankac: :pankac: Ale teď vážně, má to cenu? Tak proč s ním neomezíte styk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.4.14 18:33
@Pratt píše: ? Nechapu. Pomsta za co presne? Doporucuji dat si panaka nebo studenou sprchu :-)

Promin ale to bych si musela dávat i na veřejnosti když ho potkávám a byla bych furt nachcaná tenhle de-il se nedá popsat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
28.4.14 18:33

@natiova ok tak zkusím zapřemýšlet…

• Citovat
  • Upravit
1424
28.4.14 18:34
@slavuska1 píše:
Když si půjde zakouřit, potřít mu mezitím židli nějakým kvalitním lepidlem :think: jinak mě nic nenapadá, ale budu diskusi sledovat, jsem zvědavá jak to dopadne :twisted:

To už mě taky napadlo! :mrgreen: ale nechci si zničit vlastní židli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.4.14 18:34

@Deninina Víš to je na delší vyprávění zkrátka a dobře nejde to bohužel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová