Pomsta příbuznému?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
28.4.14 20:38
@Bábrdl píše:
Holky, řada těch rad zavání trestným činem, nebo alespoň přestupkem proti občanskému soužití. Chápu, že je v ČR právo mizerně vymahatelné, takže chybí taková ta obava z trestu, ale nikde není řečeno, že zrovna zakladatelce se to nevymstí, nebude mít popotahování s úřady a ještě nebude muset zaplatit škodu.Tak jestli to chce riskovat…
:palec: :palec:

Jen jednu otázku mám, bez rejpání:
Co když by toho „dědka“ potkala po jednom takovém vtípku (nebo pomstě) srdeční příhoda…Co by se dělo se svědomím autora takového naschválu pak?

Jinak ale uznávám, že fólie na WC mě teď dostala - dobrej fórek :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.4.14 21:09

Fólie na wc předpokládám až PO projímadle :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
28.4.14 21:10

@zuzouš neblbni tu protrhne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.4.14 21:22

Tak jelikož ten dědek je stále u nás a je tma tak jsem mu sklo vyměnila za ho-no od psa před dveře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
28.4.14 21:35

Me se libi nejaka ta smradlava bombicka. Treba mu to nalit do auta, nebo do kapsy u bundy, nebo na nejake obleceni…
Hele,,a chces, aby vedel, kdo to udelal, nebo aby to nevedel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
28.4.14 21:40

To my si s mamičiným přítelem taky děláme jeden z druhého srandičky ale né jako pomstu ale spíš pro pobavení a dodržujem nepsané pravidlo že jeden druhému nechcem v žádném případě ublížit a ajni zničit majetek. Takže poslední pomsty : on mi vyrobil, zalaminoval a pověsil na plot cedulu se zněním : Klárky péčko. Je to jakoby cedule na parking s vyšpulenou pr,,lí a sem tam je v P vidět nějakej ten chlup :D. My sme mu za to když byli na dovče potiskli plechovky nápisem miluju Michala Davida (fakt ho chudák nesnáší) a zavázali na vejfuk a zamaskovali drnama aby nebyli vidět. Jelikož má starší auto který chrastí aj bez plechovek tak s tím dojel až do práce a chlapy prý měli pré :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
28.4.14 22:19

Až bude doma, tak zabalit jakýkoliv pořádně smrdutý výkal do novinového papíru a dát mu ho před vchodový dveře. Zapálit, zazvonit a utéct :mrgreen: :mrgreen:. Bude hned chtít „hasit“ a rozdupe hovínko všude.
Osobně jsem nezkoušela, ale prý to funguje :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.4.14 23:12
@natiova píše:
Tak jelikož ten dědek je stále u nás a je tma tak jsem mu sklo vyměnila za ho-no od psa před dveře
:mrgreen: Se tu řežu smíchy, jak si tě představuji, jak tam běháš kolem toho auta a aranžuješ pomstu :lol: :lol: :potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
29.4.14 05:10

Tak jak to dopadlo? Rozslápnul hovino a pak si ho na botě přinesl do auta? :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.4.14 07:54

Kamarádka kdysi na svoho zaletneho přítele aplikovala koňskou dávku projimadla, těsně před tím, než šel na vy…dupky. Uvarila mu kafco, miláčku, jeste nemáš dopito, pak zasedla na wc, aby ji nepredbehl, no odešel z domu a pos… Se v autě, takže k milence nedojel:-D. Ty taky obsad wc a nech ho se po… v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
29.4.14 17:47

Tak holky dopadlo to tak že jsem se rozloučila zabouchla dveře a řekla že jdu koupat dítě no a on si do toho opravdu stoupnul a jak! Moje maminka se na tu podívanou dívala smála se řikala že když do toho stoupnul tak na něj schválně začala mluvit aby si toho nevšiml sedl do auta a odjel i s podělanou nohou myslím že si provoněl cestu a musel doma drhnout i to ho-no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
29.4.14 19:26
@natiova píše:
Tak holky dopadlo to tak že jsem se rozloučila zabouchla dveře a řekla že jdu koupat dítě no a on si do toho opravdu stoupnul a jak! Moje maminka se na tu podívanou dívala smála se řikala že když do toho stoupnul tak na něj schválně začala mluvit aby si toho nevšiml sedl do auta a odjel i s podělanou nohou myslím že si provoněl cestu a musel doma drhnout i to ho-no :mrgreen:
:potlesk :potlesk: :palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
3.5.14 03:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
3.5.14 05:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.15 23:24

Brý večer ;) narazila jsem na tuto diskuzi, některé nápady super ;) potřebovala bych taky poradit nějakou pomstičku, protože už to ve mě vře takovým způsobem, že se bojím, že se dopustím trestného činu. Jeden člověk z rodiny si od nás půjčil určitou částku, kterou věděl, že potřebujeme vrátit. je to blízký příbuzný, prarodič naší dcery. Pokaždé když se domluvíme na termínu, že nám je vrátí tak že si máme dojít k němu do práce pro to, tak my tam příjdeme a on v té práci není, najednou si vzal volno, doma se zapírá neotvírá no prostě to z něj nejde dostat a dělá rozdíly mezi vnoučaty, ale s tím stylem, že prohlásil, že naše dcera ho nezajímá pouze jeho nejstarší vnouče. Bratranec naší dcery. Ale dělá to, že kdykoliv někde na internetu se objeví dceřina fotka, třeba od nějakého našeho příbuzného co tam dá tak si jí stáhne, zveřejní s komentáři moje zlatíčko, moje štěstíčko, moje všechno, už se těším až jí zase uvidím apod. Nejsem mstivá, ale tohohle člověka nutně potřebuji vytočit k nepříčetnosti. Předem děkuji za jakýkoliv nápad. Podotýkám, že se již nestýkáme, pouze naháníme ohledně těch peněz a to stejně nikdy nezastihnem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová