Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@natiova mi rozesmál ten dědek přes padesát
asi jsi ještě hodně mladá, viď
![]()
Do ničení majetku bych nešla, ta nit bohate postačí k jeho vydeseni a Ty se skvěle pobavis, budeš vědět, že jsi mu nic nezničila
![]()
@alenka84 odpovídám na otázku, mně je jedno, co udělá. Asi tak, jako se v jiných diskuzích napíše, že na akční dítě platí Rohypnol. Jen tam je to doplněno o tisíc smajlíků, tady holt ne.
@circus píše:
Tohle je taky super, ale to chce „koule“.
Spíš to chtělo kozy ![]()
Spíš než že se pobavíš, tak ho raní mrtvice a tebe ještě zavřou.
@hanka.br. píše:
Spíš než že se pobavíš, tak ho raní mrtvice a tebe ještě zavřou.
Jak zavřou, budou jí oslavovat, že je všechny zbavila obtížného hmyzu ![]()
Šmarjá panno, tak lze předpokládat, že má zakladatelka soudnost a nemá v plánu ho zabít. Jen jí prostě štve, tak mu chce trošku osladit život ![]()
Pro začátek bych mu možná hodila nějaký smrdutý balíček do auta a postupně „přitvrdila“ - prostě příště třeba to sklo nebo tak něco. Není třeba vytáhnout všechny trumfy najednou ![]()
@Amys Jo, tohle soudy obvykle opravdu zajímá. Ale dělejte, jak myslíte a nejlíp pěkně veřejně, ať to každý ví! ![]()
@martina.se píše:
@natiova mi rozesmál ten dědek přes padesát![]()
asi jsi ještě hodně mladá, viď
![]()
Ale prosím tě, když se chlap začíná cítit jako mladík, tak mu okolí většinou říká dědek.
@hanka.br. Pochybuju o tom, že jí soud bude popotahovat za to, že někde v krámku s ptákovinama koupí pytlíček, co páchne a hodí mu ho do auta
Ono není potřeba dělat z komára velblouda ![]()
Holky, řada těch rad zavání trestným činem, nebo alespoň přestupkem proti občanskému soužití. Chápu, že je v ČR právo mizerně vymahatelné, takže chybí taková ta obava z trestu, ale nikde není řečeno, že zrovna zakladatelce se to nevymstí, nebude mít popotahování s úřady a ještě nebude muset zaplatit škodu.
Znám holku, co jí stalkoval bývalý partner (v době, kdy to nebylo trestný), právě jí strčil sirku do zámku, viděli ho sousedi a musel zaplatit výměnu zámku, protože ho nahlásila. Ale jasně, že je spousta magorů, co dělají šílenosti a oběť se spravedlnosti nedovolá. Tak jestli to chce riskovat…
Dej mu do cigarety hlavičku sirky, nejlíp té velké na grilování. Pořádně to tam zatlač, trošku si ožehne obočí a chlupy v nose. Pak je dobrej Gutalax ten vždycky zabere, nejlépe před cestou autem na větší vzdálenost. Ještě ujde potravinová fólie natažená přes záchodovou mísu, pod prkýnkem samozřejmě.
@natiova Já taky předpokládám, že nejsi padlá na hlavu, abys mu ničila majetek
Prostě pomsta s rozumem, trošku podráždit a naštvat, o víc nejde
A třeba se nakonec zasmějete i spolu ![]()