Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@natiova Osol mu kafe, svaž mu tkaničky u bot, sestehni rukávy u bundy, kam až chceš dojít?
![]()
@MarkétkaBeruška Když jsem četla slovo ostrého představila jsem si nůž
![]()
@natiova
Klesnes pod jeho uroven. Ale tvoje vec.
Na tvem miste bych mu rekla, co si myslim a vyhodila ho ven, kdyz ti tak vadi. A byl by klid. Lepsi, nez detinske naschvaly.
Ty budes taky drahousek, co? ![]()
@Gina108 píše:
Tuhle tu ženský psaly, jak nachytali na apríla někopho na rozbitou televizi, že na ní daly nit, tak což to zkusit u předního skla na autě, aby to vypadalo jak rozbitý![]()
![]()
TO SE MI LÍBÍ ASI NEJVÍC
Jak přesně na to?
Pomstu bych nevymyslela. Jestli vás tam je více tak mu řekni predevsemi pěkně od plic co si o nem mmyslíš. Ono jestli takhle se… vsechny tak bude všem pro srandu
@natiova píše:
@MarkétkaBeruška Když jsem četla slovo ostrého představila jsem si nůž![]()
![]()
až tak jsem to nemyslela, napadla mě třeba ostrá pasta -chilly, pepř…
@natiova píše:
TO SE MI LÍBÍ ASI NEJVÍCJak přesně na to?
No já to nezkoušela, ale vzala bych černou nit, navlhčila bych jí, aby držela a pěkně od kraje skla ke kraji a nějak věrohodně lehce klikatě naaranžovala ![]()
TAK KOUKÁM ŽE I V TÉTO DISKUSI SE OBJEVILI RÝPALKY!
MÁM PRO NĚ VZKAZ!
To že chci pomstu to je moje věc a na komentování mojí osoby jsem se teda opravdu neptala!
![]()
Takového člověka jako je on asi neznáte nebo se s ním nevídáte jednou týdně a někdy i víc jako já! Když mu řeknu co si o něm myslím tak snad ještě přitvrdí a akorát to odnáší rodiče tím že jim vynadá že jsem i v takovém věku drzá! A o to aby to odnášeli rodiče o to nestojím!
![]()
Jak už jsem psala tak ani na druhou stranu omezit kontakt nemůžu a nechci řikat proč to už je moc osobní! ![]()
@MarkétkaBeruška Tohle jsem viděla v jednom pořadu na Discovery
Týpci, co dělají akvárka a jeden si pořád z toho druhého vystřeloval.. Jsou to tlouštíci. Ten jeden koupil dva hamburgery a dvě koly. Svoje nechal neposkvrněné a jemu do všeho dal moc pálivý chilli. Přinesl mu to, s chutí se do toho oba pustili.. Ten vtipálek ještě hlásí - je to trochu ostřejší ty jo.. Ten druhej už červenal, začal se kuckat, tak mu vtipálek říká - zkus to zapít
No a to už se málem pozvracel
Jen si říkám, aby z tý pomsty pak nebyl zdravotní problém, když už má věk
Já bych si to na triko nevzala..
@natiova píše:
TO SE MI LÍBÍ ASI NEJVÍCJak přesně na to?
Nebo se prodava samolepka jako rozbity sklo…
@MarkétkaBeruška píše:
až tak jsem to nemyslela, napadla mě třeba ostrá pasta -chilly, pepř…
Jo já vím ale tohle se mi prostě vybavilo!
![]()
Nám na jednoho,,bezva" souseda radili fakt pomstu s velkým P. Nepoužili jsme to, ale tou představou se bavíme občas i teď.
Jestli má dědek svůj dům s žumpou- ideální je počkat si až bude těsně před vyvezením a pak mu tam vhodit pár kostek droždí. Údajně to vybublá jako hrnečku vař. Teoret.by to mohlo fungovat i při vhození do WC. ![]()
Jestli to je 100% ale nevím- neodzkoušeno.
Ale stejně si myslím, že ať se pomstíš sebelíp, nepomůže Ti to. ![]()
Udělat zákusky, třeba kremrolky a do té jeho mu zabudovat něco ostrého nebo hořkého a na zapití připravit obdobu