Pomsta příbuznému?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3705
28.4.14 18:57
@hanča74 píše:
@natiova jednou jsem se pomstila kamarádovi za jeho nejapný žert. a bylo to takhle. Z netu jsem mu napsala sms.jako odesílatel se mu tam místo čísla zobrazilo O2. a podpis VAŠE O2. SMS mu oznamovala že vyhrál ve velkém slosování na svoje tel. číslo nový mobil a že má zavolat na tel. xxxxxxx a domluvit si předání výhry. Ten tel byl kamarádky, mluvila s ním jako operátorka a řekla mu v které prodejně si má tel.vyzvednout.hned tam naklusal a to by si koukala ten fičák. ochranka ho vyváděla ven neb tam ječel a dožadoval se výhry.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.4.14 18:58

@natiova Promiň nechtěla jsem rýpat, jen jsem se bála moralistek :mrgreen: Hele, ale já bych fakt šla do toho projímadla :) Jednou jsme to udělali ve škole spolužačce, byla na všechny hnusná, bonzačka a dělala naschvály a tohle byla fakt pomsta za všechny prachy, ještě, když ji učitelka nechtěla pustit na záchod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.4.14 19:00
@hanča74 píše:
@natiova jednou jsem se pomstila kamarádovi za jeho nejapný žert. a bylo to takhle. Z netu jsem mu napsala sms.jako odesílatel se mu tam místo čísla zobrazilo O2. a podpis VAŠE O2. SMS mu oznamovala že vyhrál ve velkém slosování na svoje tel. číslo nový mobil a že má zavolat na tel. xxxxxxx a domluvit si předání výhry. Ten tel byl kamarádky, mluvila s ním jako operátorka a řekla mu v které prodejně si má tel.vyzvednout.hned tam naklusal a to by si koukala ten fičák. ochranka ho vyváděla ven neb tam ječel a dožadoval se výhry.

Tak to je super :potlesk: :potlesk: To si musím zapsat, jednou by se to mohlo hodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
28.4.14 19:03

Dej mu do bot vodu s olejem, tak nakapat, aby to tam měl vlhký :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
28.4.14 19:05
@Deninina píše:
@natiova Promiň nechtěla jsem rýpat, jen jsem se bála moralistek :mrgreen: Hele, ale já bych fakt šla do toho projímadla :) Jednou jsme to udělali ve škole spolužačce, byla na všechny hnusná, bonzačka a dělala naschvály a tohle byla fakt pomsta za všechny prachy, ještě, když ji učitelka nechtěla pustit na záchod :mrgreen:

A co by jste dělali, kdyby jste to přehnali, ona byla třeba alergická a něco se jí stalo. Tenhle typ pomsty fakt neuznávám. Tady jde už o zdraví. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.14 19:06

Koupila bych houno ve spreji a nastříkala mu to na kapotu auta, vypadá to úplně jak originál, stříkáš a jako když děláš točenou zmrzlinu uděláš to stejně, prodávají to v takových těch obchodech s fórkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.4.14 19:10
:cert: :cert: :cert: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
28.4.14 19:18

Já jsem měla obchod s žertovným zbožím :mrgreen: a nejvíce u mě kupovali bombičky se smradem-rozlomíš vyleješ-smrdí jak pukavci…pak smrad ve spreji-smrdí jak hnůj-tím mu můžeš vystříkat třeba auto… a pak pytlíčky se smradem…do něj bouchneš a on se až po chvíli nafoukne a praskne..taky pěknej smrad…to byly nejlepší pomsty… :nevim: :P ty praskliny na sklo jsem měla také, ale nejsou moc věrohodné…mrkni na www.ptakoviny.biz …od nich jsem odebírala, tam určo něco vybereš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 19:19

Suprovni, četla jsem všechny příspěvky a teda holky, co se v nás najde…Já totiž taky plánuji něco jako pomstu, ale úplně takhle bych to nenazvala.to je fuk, jsem zvědavá, co řekne pan bratranec na své auto! A je on taky moc zvědavý? Já totiž plánuji něco na extrémně zvedavou tetu, tak kdyby měl někdo tip, budu moc ráda :-p jo a proto jsem anonymní…

• Citovat
  • Upravit
3353
28.4.14 19:20
@Hanulínek píše:
Nám na jednoho,,bezva" souseda radili fakt pomstu s velkým P. Nepoužili jsme to, ale tou představou se bavíme občas i teď.
Jestli má dědek svůj dům s žumpou- ideální je počkat si až bude těsně před vyvezením a pak mu tam vhodit pár kostek droždí. Údajně to vybublá jako hrnečku vař. Teoret.by to mohlo fungovat i při vhození do WC. :think:
Jestli to je 100% ale nevím- neodzkoušeno.
Ale stejně si myslím, že ať se pomstíš sebelíp, nepomůže Ti to. :roll:

To se mi hooodně líbí :lol:! Úplně vidím, jak mu ze septiku lezou h.vna :mrgreen:. Jen by to fakt chtělo zkusit, my máme plno, ale nemám odvahu :mrgreen:.

Jinak si myslím, že lidi se dnes málo baví a když je nějaký prudič, tak proč si aspoň jednou nezpříjemnit den na jeho účet :lol:. Jsem pro pomstu! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.4.14 19:20

Propíchni mu gumy, nasyp cukr do nádrže (pokud jí otevřeš), polej auto barvou, nalij do ostřikovačů šťávu, chovej se k němu spatra, stejně, jako on k tobě, pořádně osol jídlo pití, zalom párátko do zámku tam, kde bydlí, už mě nic nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.4.14 19:25
@hanča74 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.4.14 19:27
@natiova píše: :cert: :cert: :cert: :mavam:

Supééér :palec: To vypadá věrohodně :potlesk: Bych chtěla vidět tu reakci :lol: Poraďte mu, aby s tím jel hned do servisu, dokud to ještě drží pohromadě, že pak by musel platit odtahovku :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.4.14 19:33
@Gina108 píše:
Supééér :palec: To vypadá věrohodně :potlesk: Bych chtěla vidět tu reakci :lol: Poraďte mu, aby s tím jel hned do servisu, dokud to ještě drží pohromadě, že pak by musel platit odtahovku :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
28.4.14 19:41
@zuzouš píše:
Propíchni mu gumy, nasyp cukr do nádrže (pokud jí otevřeš), polej auto barvou, nalij do ostřikovačů šťávu, chovej se k němu spatra, stejně, jako on k tobě, pořádně osol jídlo pití, zalom párátko do zámku tam, kde bydlí, už mě nic nenapadá :nevim:

jako osolit někomu pití, to je sice dětinské, ale budiž…ničit někomu majetek, to už ale zavání trestným činem, tyhle rady myslíš fakt vážně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová