Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amys Taky už jsem nad tím přemýšlela ale nehty jsem sobě a děckám stříhala včera večer a cigára má stále u sebe ![]()
Jenom aby sis nezavařila. Zrovna dneska dostali Čtvrtníček a Potměšil podmínečný trest za to, že zastavovali v převleku za policajty řidiče a jeden z toho dostat infarkt. ![]()
Já nevím, to je strašně dětinské. Normální člověk se dokáže nepříjemnému příbuznému prostě vyhnout.
@Hanulínek To mi je jedno že nepomůže jednou se chci bavit na jeho účet já! ![]()
Tak já nevím, proč bys nemohla se s ním nestýkat a ignorovat ho. Bratranec tvého otce je přece jen příbuzný z druhýho kolene, tak nevidím důvod, proč bys ho měla zvát k sobě domů atd.
Příště mu zabouchni dveře před nosem s tím, žes ho nezvala a na ulici, pokud by se ke mě někdo takový hlásil, tak bych se obrátila na nejbližšího chlapa a požádala bych ho o pomoc, že mě ten pán obtěžuje a bylo by. Měl by z ostudy kabát a pokud by mu to nedocvaklo, jeho chyba, opakovala bych to pokaždý, kdyby se ke mě pokusil na veřejnosti přiblížit.
Jinak na nějakou pomstu bych se vypr.dla,nakonec budeš ta nejhorší ty.
@Bábrdl Už píšu po desáté věřte nebo ne s tímto člověkem musím být v kontaktu ač nechci
@natiova Prostě si potřebuješ ulevit, jen se pomsti
I kdyby ti to pomohlo aspoň na chvilku, stojí to za to
Možná bys mohla zapojit rodinu, když se vás bude bavit víc, budeš na to lépe a déle vzpomínat ![]()
@Deninina píše:
Projímadlo do kafe![]()
![]()
Ale teď vážně, má to cenu? Tak proč s ním neomezíte styk?
Tak to je stylové, když ji tak se.re
Taky bych radila se na to vykašlat, ale zase na druhou stranu chápu, že co je moc to je příliš. ![]()
@Amys píše:
@natiova Prostě si potřebuješ ulevit, jen se pomstiI kdyby ti to pomohlo aspoň na chvilku, stojí to za to
Možná bys mohla zapojit rodinu, když se vás bude bavit víc, budeš na to lépe a déle vzpomínat
KONEČNĚ NĚKDO KDO MĚ CHÁPE!
Tento člověk navíc neotravuje jenom mě už se třikrát stěhoval a je mi jasné proč vždy na sebe poštve celou ves!
![]()
Opominu to že dospělého člověka nemůže nikdo donutit aby se s týkal s tím kým nechce a k tématu, znám jednu slečnu která svému ex nasypala moučkový cukr do nádrže auta, ale je to trochu o průser
@natiova píše:
OPAKUJI PROSTĚ TO NEJDE!!
NECHCI ŘIKAT PROČ LE NEJDE!![]()
a ty chceš, aby věděl, že to byla tvoje „akce“, anebo aby to nezjistil?
@natiova jednou jsem se pomstila kamarádovi za jeho nejapný žert. a bylo to takhle. Z netu jsem mu napsala sms.jako odesílatel se mu tam místo čísla zobrazilo O2. a podpis VAŠE O2. SMS mu oznamovala že vyhrál ve velkém slosování na svoje tel. číslo nový mobil a že má zavolat na tel. xxxxxxx a domluvit si předání výhry. Ten tel byl kamarádky, mluvila s ním jako operátorka a řekla mu v které prodejně si má tel.vyzvednout.hned tam naklusal a to by si koukala ten fičák. ochranka ho vyváděla ven neb tam ječel a dožadoval se výhry.
@hanča74 píše:
@natiova jednou jsem se pomstila kamarádovi za jeho nejapný žert. a bylo to takhle. Z netu jsem mu napsala sms.jako odesílatel se mu tam místo čísla zobrazilo O2. a podpis VAŠE O2. SMS mu oznamovala že vyhrál ve velkém slosování na svoje tel. číslo nový mobil a že má zavolat na tel. xxxxxxx a domluvit si předání výhry. Ten tel byl kamarádky, mluvila s ním jako operátorka a řekla mu v které prodejně si má tel.vyzvednout.hned tam naklusal a to by si koukala ten fičák. ochranka ho vyváděla ven neb tam ječel a dožadoval se výhry.
Tak to je dobrý. ![]()
@hanča74 píše: