Pomsta příbuznému?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
28.4.14 18:44

@Amys Taky už jsem nad tím přemýšlela ale nehty jsem sobě a děckám stříhala včera večer a cigára má stále u sebe :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.4.14 18:45

Jenom aby sis nezavařila. Zrovna dneska dostali Čtvrtníček a Potměšil podmínečný trest za to, že zastavovali v převleku za policajty řidiče a jeden z toho dostat infarkt. :jazyk:

Já nevím, to je strašně dětinské. Normální člověk se dokáže nepříjemnému příbuznému prostě vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.4.14 18:45

@Hanulínek To mi je jedno že nepomůže jednou se chci bavit na jeho účet já! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
28.4.14 18:46

Tak já nevím, proč bys nemohla se s ním nestýkat a ignorovat ho. Bratranec tvého otce je přece jen příbuzný z druhýho kolene, tak nevidím důvod, proč bys ho měla zvát k sobě domů atd.
Příště mu zabouchni dveře před nosem s tím, žes ho nezvala a na ulici, pokud by se ke mě někdo takový hlásil, tak bych se obrátila na nejbližšího chlapa a požádala bych ho o pomoc, že mě ten pán obtěžuje a bylo by. Měl by z ostudy kabát a pokud by mu to nedocvaklo, jeho chyba, opakovala bych to pokaždý, kdyby se ke mě pokusil na veřejnosti přiblížit.
Jinak na nějakou pomstu bych se vypr.dla,nakonec budeš ta nejhorší ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.4.14 18:46

@Bábrdl Už píšu po desáté věřte nebo ne s tímto člověkem musím být v kontaktu ač nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.4.14 18:47

OPAKUJI PROSTĚ TO NEJDE!!
NECHCI ŘIKAT PROČ LE NEJDE! :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.4.14 18:50

@natiova Prostě si potřebuješ ulevit, jen se pomsti :andel: I kdyby ti to pomohlo aspoň na chvilku, stojí to za to :mrgreen: Možná bys mohla zapojit rodinu, když se vás bude bavit víc, budeš na to lépe a déle vzpomínat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.4.14 18:50
@Deninina píše:
Projímadlo do kafe :pankac: :pankac: :pankac: Ale teď vážně, má to cenu? Tak proč s ním neomezíte styk?

Tak to je stylové, když ji tak se.re :pankac: :pankac: :lol: Taky bych radila se na to vykašlat, ale zase na druhou stranu chápu, že co je moc to je příliš. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.4.14 18:51
@Amys píše:
@natiova Prostě si potřebuješ ulevit, jen se pomsti :andel: I kdyby ti to pomohlo aspoň na chvilku, stojí to za to :mrgreen: Možná bys mohla zapojit rodinu, když se vás bude bavit víc, budeš na to lépe a déle vzpomínat :P

KONEČNĚ NĚKDO KDO MĚ CHÁPE!

Tento člověk navíc neotravuje jenom mě už se třikrát stěhoval a je mi jasné proč vždy na sebe poštve celou ves! :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

Opominu to že dospělého člověka nemůže nikdo donutit aby se s týkal s tím kým nechce a k tématu, znám jednu slečnu která svému ex nasypala moučkový cukr do nádrže auta, ale je to trochu o průser

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@natiova píše:
OPAKUJI PROSTĚ TO NEJDE!!
NECHCI ŘIKAT PROČ LE NEJDE! :oops: ;)

a ty chceš, aby věděl, že to byla tvoje „akce“, anebo aby to nezjistil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
28.4.14 18:52

Vypust mu kola u auta :nevim: a kolik ti prosim tě je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
28.4.14 18:53

@natiova jednou jsem se pomstila kamarádovi za jeho nejapný žert. a bylo to takhle. Z netu jsem mu napsala sms.jako odesílatel se mu tam místo čísla zobrazilo O2. a podpis VAŠE O2. SMS mu oznamovala že vyhrál ve velkém slosování na svoje tel. číslo nový mobil a že má zavolat na tel. xxxxxxx a domluvit si předání výhry. Ten tel byl kamarádky, mluvila s ním jako operátorka a řekla mu v které prodejně si má tel.vyzvednout.hned tam naklusal a to by si koukala ten fičák. ochranka ho vyváděla ven neb tam ječel a dožadoval se výhry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.4.14 18:57
@hanča74 píše:
@natiova jednou jsem se pomstila kamarádovi za jeho nejapný žert. a bylo to takhle. Z netu jsem mu napsala sms.jako odesílatel se mu tam místo čísla zobrazilo O2. a podpis VAŠE O2. SMS mu oznamovala že vyhrál ve velkém slosování na svoje tel. číslo nový mobil a že má zavolat na tel. xxxxxxx a domluvit si předání výhry. Ten tel byl kamarádky, mluvila s ním jako operátorka a řekla mu v které prodejně si má tel.vyzvednout.hned tam naklusal a to by si koukala ten fičák. ochranka ho vyváděla ven neb tam ječel a dožadoval se výhry.

Tak to je dobrý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
28.4.14 18:57
@hanča74 píše:
@natiova jednou jsem se pomstila kamarádovi za jeho nejapný žert. a bylo to takhle. Z netu jsem mu napsala sms.jako odesílatel se mu tam místo čísla zobrazilo O2. a podpis VAŠE O2. SMS mu oznamovala že vyhrál ve velkém slosování na svoje tel. číslo nový mobil a že má zavolat na tel. xxxxxxx a domluvit si předání výhry. Ten tel byl kamarádky, mluvila s ním jako operátorka a řekla mu v které prodejně si má tel.vyzvednout.hned tam naklusal a to by si koukala ten fičák. ochranka ho vyváděla ven neb tam ječel a dožadoval se výhry.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová