Jak napsat e-mail majiteli domu

Anonymní
9.12.16 23:13

Jak napsat email majiteli domu

Dobry večer. Mam takovy problém. Sehnala jsem si bydlení v rodinnem domě. Přijela jsem se tam podívat a protoze se mi líbíl dohodla jsem se s majitelem ze si ho pronajmu. Dohodli jsme se ze v sobotu pujdu podepsat smlouvu a zaplatim kauci. A to je kame urazu. Jeste dnes mi prisel email od majitele ze dohoda v ten den a kauce platí ja mu odpovedela ze ano. A asi pred hodninou jsem zjistila ze jsem o penize na kauci prisla,,,Bydlet le potrebuji. Majitel je ING,,,starsí pan v letevch. A on pojede az z prahy do Ceskych budějovic kvuli toho a ja nevím jak mu napsat ze na tu kauci proste nemam..A ja jsem trosku poleno na psaní a potrebuji at to ma hlavu a patu a hlavně at to vypada. CHtla jsem mu napsat zda je mozne mu tu kauci dat trba na dvakrat ale nevím proste jak mu to napsat. Poradí mi nkdo jsem hotova :? :? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
blabla123
9.12.16 23:16
@Anonymní píše:
Dobry večer. Mam takovy problém. Sehnala jsem si bydlení v rodinnem domě. Přijela jsem se tam podívat a protoze se mi líbíl dohodla jsem se s majitelem ze si ho pronajmu. Dohodli jsme se ze v sobotu pujdu podepsat smlouvu a zaplatim kauci. A to je kame urazu. Jeste dnes mi prisel email od majitele ze dohoda v ten den a kauce platí ja mu odpovedela ze ano. A asi pred hodninou jsem zjistila ze jsem o penize na kauci prisla,,,Bydlet le potrebuji. Majitel je ING,,,starsí pan v letevch. A on pojede az z prahy do Ceskych budějovic kvuli toho a ja nevím jak mu napsat ze na tu kauci proste nemam..A ja jsem trosku poleno na psaní a potrebuji at to ma hlavu a patu a hlavně at to vypada. CHtla jsem mu napsat zda je mozne mu tu kauci dat trba na dvakrat ale nevím proste jak mu to napsat. Poradí mi nkdo jsem hotova :? :? :?

Jak jsi o peníze přišla? Tohle vůbec nechápu.

• Citovat
  • Upravit
31672
9.12.16 23:19

No napiš mu to popravdě, co se stalo, a nabídni ty splátky. hlavně bych napsala, než vyrazí na cestu, aby měl možnost případně odmítnout, bylo by to fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.16 23:20
@blabla123 píše:
Jak jsi o peníze přišla? Tohle vůbec nechápu.

Poste jsem o ně prisla..Nechci to zde vytahovat. Prostě je nemam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.16 23:22

Nemam zadne exekuce,, at si nikdo nemyslí. Ano chci mu napsat jestě dnes email.Ale potrebují to poskladat dohomady

• Citovat
  • Upravit
2839
9.12.16 23:23

Je to zmatene, co pises. Ja se v tom taky nevyznam. Nejdriv penize mas na kauci a ted je nemas proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
9.12.16 23:23
@Anonymní píše:
Poste jsem o ně prisla..Nechci to zde vytahovat. Prostě je nemam.

no ale ten důvod nude toho majitele asi zajímat ne? pokud bys byla nespolehlivá tak ti nevyhoví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
9.12.16 23:24
@Anonymní píše:
Poste jsem o ně prisla..Nechci to zde vytahovat. Prostě je nemam.

Zkusit se domluvit, že nyní dáš část peněz a další měsíc doplatíš zbytek. Ono je těžké někomu něco pronajmout, když by ti ten dotyčný neplatil… Ale přeji hodně štěstí. :hug:

Já mám obrácený problém, chtěla bych dát peníze pronajímateli, ale ten neodpovídá. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3140
9.12.16 23:25

A nemůže tě někdo založit? Přítel/ rodiče? Protože jestli jsi tomu pánovi odpoledne psala, že všechno platí a večer už peníze na kauci nemáš (taky nechápu jak se dá o tolik peněz z ničeho nic přijít) tak to bude vypadat krajně podezřele. Dost bych se divila, kdyby tě tam majitel domu i tak chtěl- ta kauce se právě hodí jako záloha pro případ, že se lidi ukážou jako labilové, co neustále mění své plány a co se s nimi dohodne, to už další den neplatí.
Já bych si zkusila na tu kauci půjčit, pokud to tedy budeš mít z čeho splácet.
No a jestli si půjčit nemáš od koho tak bych pánovi spíš zavolala a zkusila mu situaci vysvětlit ústně. Je to lepší, než posílat mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.16 23:26

Tak samozrejmě mu ten duvod napísu ale nechci ho ventilovat verejně. Ikdyz anonym

• Citovat
  • Upravit
blabla123
9.12.16 23:28
@Anonymní píše:
Tak samozrejmě mu ten duvod napísu ale nechci ho ventilovat verejně. Ikdyz anonym

Nezlob se, ale důvod proč jsi z čista jasna přišla a velkou částku peněz je dost důležitý. A je špatné, že nemáš nějaké úspory.

• Citovat
  • Upravit
2839
9.12.16 23:29

Jinak ja osobne bych ti to teda nepronajala, vadilo by mi, ze clovek nema penize v zaloze. To uz proste zavani problemy do budoucna. Pusobis jako nespolehlivy najemnik, takze pokud ti pan povoli pozdejsi platbu, tak je frajer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.16 23:30

Takhle odchazím od měho prtele. Jedna věc, takze tak ta druha věc je ze jako mě sací kdyz mi ten dum jen podrzí treba do ledna. Vlednu mu tu kauci dam.Nebo napsat prostě to ze zda muze prostě ze smlouvou pockat do ledna. Jasny ze ta kauce e pro něj jako jistota zas tak hloupa nejsem. Rodina mi nepujcí..

• Citovat
  • Upravit
1606
9.12.16 23:31

Vazeny pane…,
omlouvam se, ale nakonec nebudu moci dohodnutou vysi kauce slozit v radnem terminu, na kterem jsme se domluvili. Bylo by, prosim, mozne zaplatit prozatim jen polovinu castky s tim, ze bych zbytek kauce doplatila do (termin se kterym pocitas)?

Jeste jednou se omlouvam za vzniklou komplikaci.

S pozdravem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.16 23:31

Tak chce najednou 18tisic,,,takze nevím zda vedsina tady ma v usporech takovou castku.. neprisla jsem o vse

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max