Jak nastradat mleko

182
24.12.15 20:28

jak nastradat mleko

Ahoj devcata, rozbalene darky uz jsou, malinka spi a me napada…jak odsavat mleko? Mam rucni odsavacku a odsat 10ml az 20 ml je umeni…mohu behem dne nekolikrat odsat, smichat vecer a dat zamrazit? Nebo mate jine lepsi rady? Dekuji a preji stastne a vesele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lutonka
24.12.15 20:45

A proč chceš odsávat do zásoby? Já odsávala vždy jen místo kojení (když jsem třeba byla někde mimo) nebo v noci, když si vypila jen jedno prso a druhé bolelo…

• Citovat
  • Upravit
5808
24.12.15 20:45

Mrazila bych to po tomm co odsaješ a připadně pak rozmrazila víc kostek naráz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
24.12.15 21:30

Popravdě můj syn rozmražené MM nechtěl vůbec. A to slévání více dávek se mi neosvědčilo, přišlo mi to nějak trochu ekl :think:. Možná jen můj pocit :nevim:.

Jen zpočátku jsem si párkrát odstříkala do lahve, když jsem musela někam i s miminem jít a věděla jsem, že budu muset nakrmit třeba i před lidmi. V šestinedělí nám to dělalo problém, museli jsme s kloboučky a bylo to hotový divadlo, oba jsme byli kolirkát zpocení, dítě hysterák. Tak jsem radši v takové situaci nakrmila z lahve.
Jakmile jsem to zvládala bez kloboučků, už jsem to nemusela řešit. A zmrazené mléko jsem maximálně míchala později do příkrmů. Jinak vylévala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
24.12.15 21:46

@brunet1 Já jsem vždycky to odsáté hned zmrazila a pak tam přilívala nové dokud nebyla plná sklenička. Tak jsme to dělaly i v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
24.12.15 21:50

A jake mnozstvi by mohlo stacit mesicnimu miminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
24.12.15 21:52

@brunet1 Na jednu dávku? Radši bych si připravila 100ml.

• Citovat
  • Upravit
6437
24.12.15 21:54

@brunet1 Jestli se ti nedaří hodně odstříkat, tak doporučuju horkou sprchu nebo koupel :palec: Pak to teklo o 106 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
24.12.15 22:32

Muzes prilevat cerstve k mrazenemu, ale pokud si dobre pamatuji, nejdrive by se melo zchladit. Nezmrazene nam radili v nemocnici michat jen ze 2 po sobe nasledujicich odsavani (tedy po tech cca 3-4 hodinach). Co se tyce mnozstvi, nas ucili 150ml/kilo hmotnosti ditete/den - vemes kolik vazis, vynasobis 150 a vydelis poctem krmeni za den a mas jednu davku - ale delala bych vetsi davky, aby byla rezerva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová