Krmení zmraženým MM

413
24.12.15 13:55

Krmení zmraženým MM

Ahoj maminky, mám problém. Zmrazila jsem odstříkané MM a dnes jsem jím chtěla dcerku nakrmit, ale ona láhev nechtěla a řvala a řvala… Vypila asi dvacku z láhve a pak už víc ne…
Nevíte, čím to může být? Teplota nebo že by mlíčko bylo zkažené? Jak se to pozná? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10631
24.12.15 14:00

A je zvyklá na lahvičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
24.12.15 14:02

@Klanel možná není zvyklá na láhev…mě se malá taky musela naučit…taky záleží, jak staré máš dítě. ze začátku vol radeji stříkačku a dávat přes prst. je to pracnější, ale pro miminko lepší jakou máš lahev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
24.12.15 14:04

Pokud potrebujes dokrmit a pritom chces porad kojit, zahod lahev. Dokrm lzickou nebo panakovkou, sklenkou. Jinak se muze stat, ze ti bude pak prso odmitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
24.12.15 14:57

Nechce flasku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
24.12.15 16:17

To jsem zapomněla napsat… z lahvičky už pila trochu čerstvě odstříkaného mléka a problém neměla… Já totiž kojim jen s kloboučkem, tak myslím, že je to té lahvi podobne…
Jsou jí tři měsíce
Lahvičku mám od Aventu se savičkou pro ty nejmenší mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.12.15 16:39

Třeba je pro ni už ta nejmenší savička málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
24.12.15 17:16

@Klanel Mně se stalo, že jsem měla zmražené MM jednou zkažené. Asi chyba někde v hygieně při odstříkávání nebo zmražení? Nevím, ale malý také nechtěl pít, tak jsem si kapičku dala na prst a ochutnala a bylo zkyslé. Ale stalo se mi to opravdu jen jednou, mléko bylo zmražené ani ne týden. Tak doporučuji nějakým způsobem ochutnat před podáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
24.12.15 18:29

@katscha ono mm " travi samo sebe" takze nekdy muze divne zapachat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
24.12.15 22:23

Zmrazene je takove jine…muj prcek taky odmital…ale spatne asi nebylo, jednou ho vzal a byl v pohode…nicmene po dalsich 2 neuspesnych pokusech jsem to vzdala.
Pripadne muzes zkusit jinou savicku, ta nejmensi uz muze byt pomala…nebo ty jine alternativy krmeni a uvidis, zda je to savickou, nebo mlekem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
25.12.15 04:08

Děkuji za všechny rady… Šlo jen o to, abych včera ušetřila trochu času, tak měl manžel nakrmit… tak to nevyšlo…
Z té savicky to skoro až teče, tak myslím, že kdyby normálně sala, byla by savicka v pohodě…
Jinak co se týká ochutnání - to by byl asi problém, ještě jsem ho nechutnala a moc se mi do toho ani nechce..Myslím, že když je mléko zkysle, je to i dost cítit…
Naštěstí toho moc zamrazeneho nemám, tak holt zůstaneme u prsa :lol:
Jen doufám, že celkově neodmítá láhev…
Krásné svátky vám všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
25.12.15 21:16

@Klanel rozmrazene mm ma jinou chut ja mela ze zacatku moc mlika tak jsem zamrazila ale mala to vubec nechtela letelo to do kose uplne to bojkotovala manzel to chutnal a rikal ze chutna oproti cerstve idstrikanemu uplne jinak :think: takze to bude asi tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová