Jak naučit 3leté dítě na nočník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
12.5.14 17:05
@RadkaOR píše:
Jenže s některýma dětma to holt nejde, malá seděla na nočníku od doby co sedí a pravidelně a stejně jí to bylo šumák. Jakmile dostala plínu tak jela do plíny a hotovo.

proto je dle mého názoru blbost vysazovat dítě na nočník, co si sedne, stejně většina dětí, co se k radosti rodičů do nočníku vyčůrá,,se dostane jednou do fáze, kdy nočník nee a pak tomu dospěje samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
12.5.14 17:06

Je to tak, ono je to stejně většinou přejde a pak si dělají jak chtějí sami, ale hlídat se to musí a nějak zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
12.5.14 17:07

Plína je holt pohodlnější, hlavně ty dnešní tenký. Věřím tomu, že klasický plínky víc dětem vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
12.5.14 17:10
@veronika6913 píše:
Tak to ja doufam, že se to ten nas teda naučí dřív jak ve třech…nevim no jako bych ho nemohla dát do skolky kdyz by neumel na nocni..tri roky mi taky prijdou uz trochu moc

já samozřejmě taky doufám, že ve 3 už plínu řešit nebudeme muset. Ale prcek je prostě takový pomalejší, i v mluvení apod, takže u něj nemělo smysl tlačit na pilu. A doufám, že v létě se to vyřeší (je listopadový).
U prvního to bylo jiné „kafe“ a proto vidím, že opravdu můžou být velké rozdíly a co platí u jednoho, vůbec nemusí platit u druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
12.5.14 17:13

Já odvezla dcerku k babičce a za tři dny byla bez pleny, moje maminka jí plenku nedala a hlídala si pití a čůrání, no bobek už si sama řekla před tím, nijak na ní netlačila, jen se prostě neptala šup a čůrat, je to asi měsíc, co se to naučila no a dneska už se dcerka dokonce vyčůrala sama, šla si po schůdkách sundala legíny a kalhotky a šup bylo hotovo, takže netlačit, ale ani nediskutovat, oni jsou ti naši špunti pěkně chytří a když se budete ptát, tak schválně řeknou že né :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
12.5.14 17:15
@RadkaOR píše:
Plína je holt pohodlnější, hlavně ty dnešní tenký. Věřím tomu, že klasický plínky víc dětem vadí.

ne ne, používám látkový a synovi bylo absolutně šumák, jestli je počůranej nebo i pokakanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
12.5.14 17:39

@makapi jj..no jako docela se toho desim.. nam je teda teprve 11m a ani dlouho nesedime takze jsem ho opravdu zatim jen asi trikrat zkusila posadit, ale sponuje se a nechce tak to zatim neresim..je jeste malej a taky si rikam, ze to prijde samo a ze neni dobre ho nutit ani ted ani za rok, jinak se naopak sprajcne a na truc pak nebude chtit vubec, ze jo:-D ale vazne se bojim aby jsme to nejak nez pujde do skolky stihli..jak tady koukam tak vetsina deti to zvlada kolem 2,5 roku asi, tak snad to take zvladneme nejdyl tak nejak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
12.5.14 18:06

@veronika6913 jejda, tak to jo. Já myslela, že máš 3leťáka! :D Takhle máte ještě móře času, vůbec se tím nestresuj ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze