@Conny To co rikas s tim prirozenym, ze i my jsme obcas mene a obcas vice unaveni, tak prave proto jsem to doted neresila, ale vsude slysim, jak jdou spat vsichni v 7 a 8 a ja dost casto houpu kolem pul 11 jeste v obyvaku, nohy me boleji, protoze me ten malej terorista nenecha si ani k tomu sednout, proste ma rad, kdyz stojim a lehounce preslapuju ( kdyz uz je fakt pretazenej, tak nic jinyho nepomuze). Na druhou stranu jsou i vecery, kdy ho jeste s otevrenyma ockama polozim do postele, on se hned pretoci na bok, da si palec do pusy a za par minut spinka. Jako on umi i usnout sam, ale pravidlo to v zadnym pripade neni @Easinka My zase bydlime v Nemecku a mas pravdu s tim kocarem, to by mi vytuhnul, to spis si s nim hrat a delat neco, co ho rozvesely, ale znas to, nekdy neni ta sila po celym dni delat jeste psi kusy, spis je to tak, ze ja uz prestavam po cely domacnosti atd. mit silu a malej mi tu knoura
@Conny To co rikas s tim prirozenym, ze i my jsme obcas mene a obcas vice unaveni, tak prave proto jsem to doted neresila, ale vsude slysim, jak jdou spat vsichni v 7 a 8 a ja dost casto houpu kolem pul 11 jeste v obyvaku, nohy me boleji, protoze me ten malej terorista nenecha si ani k tomu sednout, proste ma rad, kdyz stojim a lehounce preslapuju ( kdyz uz je fakt pretazenej, tak nic jinyho nepomuze). Na druhou stranu jsou i vecery, kdy ho jeste s otevrenyma ockama polozim do postele, on se hned pretoci na bok, da si palec do pusy a za par minut spinka. Jako on umi i usnout sam, ale pravidlo to v zadnym pripade neni
@Easinka My zase bydlime v Nemecku a mas pravdu s tim kocarem, to by mi vytuhnul, to spis si s nim hrat a delat neco, co ho rozvesely, ale znas to, nekdy neni ta sila po celym dni delat jeste psi kusy, spis je to tak, ze ja uz prestavam po cely domacnosti atd. mit silu a malej mi tu knoura