Jak naučit spát zase v postýlce

134
15.3.21 21:22

Jak naučit spát zase v postýlce

Ahoj, prosím o radu. Synovi je teď 10 měsíců a stále kojím. Asi v 5 měsících se začal v noci často budit. Abych se vyspala, tak jsem si ho vzala do postele a manžela odstěhovala :( Kojím podle potřeby, takže vlastně pokaždý, když se vzbudí. Problém je, že když ho nakojím a chci ho vrátit do postýlky, tak se probere a brečí. Takže si ho zase vezmu zpátky do postele a spí se mnou až do rána. Ale už bych ráda, aby se mnou spal manžel a syn v postýlce. Poradíme mi? Odstavit ho v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.3.21 21:25

@Lucek35 Dcera 13m, už od narození spala v postýlce a teď už spí se ségrou(10) sama v pokoji. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.21 21:28
@Anonymní píše:
@Lucek35 Dcera 13m, už od narození spala v postýlce a teď už spí se ségrou(10) sama v pokoji. :cert:

A ještě dodám že dcera(10)i teď za námi někdy dojde ale to kvůli tomu že s nàmi do 4 let spala, byla to chyba podle nás. :oops:

• Citovat
  • Upravit
14605
15.3.21 21:29

A proč jsi kvůli tomu odstěhovala muže? My se vejdem všichni tři :lol:

Taky půjde kluk někdy do pokojicku, počítám ze až ho odstavim :nevim: jsem lina a nechce se mi vstavat a navíc spim sama lépe, když ho vedle sebe cítím, ze dejcha.

Příspěvek upraven 15.03.21 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.3.21 21:32

Přistěhuj muže a spěte všichni tři spolu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5979
15.3.21 21:35

No maminky si děti berou do postele aby se chvíli vyspaly, ale neuvědomí si, že takto si dítě na tu postel s nimi učí. ty jsi ho to naučila a teď po něm chceš zase opak??
Některým maminkám se tak i lépe spi a chtějí ho prostě u sebe, ale rozhodně ho po chvilce necpou zase zpátky. Děti mají nějaký režim a nějaké návyky.

Příspěvek upraven 15.03.21 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
15.3.21 21:36

Proč byste nemohli spát všichni tři společně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.3.21 21:37

Miminko tě silně cítí i energeticky zkusila bych třeba dát mu do postýlky tvoje tričko, aby tě cítil. Třeba ho to zklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
15.3.21 21:40

Jo to by mě taky zajímalo, jak dostat miminko zpět do postýlky, kde samo umělo spinkat. U nás to začalo pozvolna, nejdřív se malá začala budit ráno, tak aby ještě spala, ležela s námi a teď už s námi spí celou noc, v postýlce vydrží chvilku a pak se hned vzbudí. Má asi nějaký radar na to nebo nevím :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
15.3.21 21:55
@JOHNDENVER píše:
@Lucek35:lol: :lol: :lol: dala bych ti do postele svoje dítě, pochopila bys :lol:

No to jo. Miminko u nás zabírá v posteli největší místo. Nemluvě o tom, že mám asi zabudovaný nějaký magnet. Vždy se na mě dokonale nalepí. Umístím ji pěkně doprostřed, abych měla místo, lehnu si, přikryju a šup už mě ťupká ručičkama na zádech, nalepí se na mě a spinká. Zajímavý, že v noci jde jen na maminku, na tatínka ne, ať už si lehnu na kteroukoliv stranu postele :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
15.3.21 22:21

Taky nechápu, proč tam nespite všichni. Nemůžeš dodělat bočnici postýlky, aby s vama mělo mimčo kontakt? U staršího jsme to tak udělali a celkem to fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
16.3.21 18:21

Vím, že jsem to pokazila. Jen mě zajímalo, jestli se někomu podařilo zase naučit miminko spát v postýlce. Manžel s námi nespí, protože se bojí, že by malého zalehl a mě by zase rušil chrápání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí