Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny snažilky a tímto vás žádám o radu.Může mi některá poradit,jak co nejrychleji otěhotnět?S manželem máme za sebou špatnou zkušenost a o další miminko se můžeme pokusit snažit od února a tak bysme ho chtěli počít,co nejdříve.Nemá někdo z vás zkušenost třeba s nějakými bylinkami,vitamíny nebo prášky na podporu plodnosti?díky moc za odpovědi
Podle sebe bych řekla, že nepřemýšlet a ono to půjde samo
ale to není rada, to je jen vlastní zkušenost…vsadím se, že kdybych dítě už chtěla, tak to zrovna nepůjde. Hodně je to o psychice, tak vypnout, nějaká dovolená nebo se zaměřit na nějakou novou činnost
jinak tedy nevím, bohužel, ale držím palce, aby se zadařilo co nejdříve ![]()
Ahoj, já jsem po potratu pila kontryhel, jedla Calibrum babyplan a poctivě cvičila Mojžíšovou na radu mé fyzioterapeutky. A povedlo se při 3.cyklu… ![]()
ahojky takze ja doporucuju Kortyhel, potom vitaminy spofavit a kyselinu listovou…ale co se osvedcilo moji sestre a dvou kamaradkam jsou ovulacni testy…Zkus si o nich najit neco na netu, treba i tady…jsou tu diskuse i s fotkama…a hned od unora kdy se muzete snazit to vyzkousej…segra treba nemela ovulaci jak ma byt ale az 21.DC a povedlo se ji diky tem testum otehotnet po trech mesicich z toho testy delala jen poseldni mesic a hned otehotnela..kamoska nemohla otehotnet 1,5 riku a s ovulacnima testikama se ji to povedlo hned…takym ela ovulaci az 21.DC…
Já jsem dvakrát potratila a dalším těhu byla uplně posedlá,po revizi jsme počkali dvě ms,ládovala jsem Femibionen a počítala dny a sledovala ovulku podle hlenu,sex byl na můj povel
,manža byl nemocným,ale sex musel být i kdyby měl u toho umřít
Prostě jedinou záplatou bylo další těhu.Hned první pokus se povedlo,ted vedle mě spinká 13-ti denní miminko
Přeji ať se taky rychle zadaří ![]()
Prvních 14dní cyklu jsem pila kontryhelový čaj, zobala listovku a k omu ještě calibrum baby plan. Pak se taky musí tulit a to v plodné dny ![]()
Na psychice nazáleží, záleží na tom jestli správná spermie oplodní správné vajíčko ve správný čas, ale pokud budeš mít lepší pocit „tak na to nemysly“
a držím pěstičky ![]()
Nejrychleji? Rada asi není. ale je potřeba znát svůj cyklus- vědět, kdy asi dojde k ovulaci. ![]()
Snad i kontryhelový čaj, pitý do ovulaci- podporuje růst sliznice.
jinak doporučuju kys. listovou a vit. E, aby se mimčo dobře vyvíjelo.
jj jak tu holky pisou dulezita je ta ovulace, ale podle nejykho vypoctu ji nepoznas..je sice pravdepodobny ze ji mas jako vetsina zen, ale kdyby ne a znam dost mych kamaradek co ji maji jinak..tak urcite zkus ty testy a pak sex v den kdy ti test ukaze prvni silnejsi carku a pak radeji aaz do doby nez ti test ukaze zase slabsi testovaci carku..viz fotky v diskusi ovulacni testy
jsem chtela ze srandy napsat, ze „to je snad jasny, staci na to nemyslet“
ale koukam, ze to tady uz padlo a dokonce mysleno vazne ![]()
jinak o metodach prirozeneho otehotneni se chystam napsat denicek, je jich mraky ale obecne bych rekla, ze tem, co tehotni v pohode, zaberou
tak snad patris mezi ne.
ja ještě napíšu - ale je to blbost. Otěhotněla jsem dvakrát a vždy, když se udělal přítel, já po něm a pak sem nohy přela o stěnu a nesprchovala jsem se potom horkou vodou, jen vlažnou.
Protože při ženském orgasmu se čípek namáčí v loužičce spermatu,
ty nohy nahoru je spíš pověra a tu sprchu jsem zvolila protože spermie mají radši chlad
Ale asi je to zbytečné, když se dostanou do tebe, kde je teplíčko. ![]()
Nainuva píše:
ja ještě napíšu - ale je to blbost. Otěhotněla jsem dvakrát a vždy, když se udělal přítel, já po něm a pak sem nohy přela o stěnu a nesprchovala jsem se potom horkou vodou, jen vlažnou.
Protože při ženském orgasmu se čípek namáčí v loužičce spermatu,
ty nohy nahoru je spíš pověra a tu sprchu jsem zvolila protože spermie mají radši chladAle asi je to zbytečné, když se dostanou do tebe, kde je teplíčko.
ja taky slysela ze nejleposi se otehotni po zeny orgasmu
takze na tom asi neco bude…a nohy nahoru jsem taky davala ale to spis ze srandy asi to nema vliv…ja pak taky vzdy lezela na boku a sprchovala jsem se az rano
nebo spis odpoledne kdyz jsem byla doma…a pry je taky jest dobry mit sex 2 dny pred ovulkou nez ty spermijky doputujou…rad je hodne ale asi osvedcena je ta ovulace
Ahoj Roller, znám tvůj příběh z tvé diskuze, takže ti chci jen popřát mnoho štěstí, ať se co nejrychleji zadaří a vše je bez problémů.
Kdybys chtěla, koukni k nám do Prvosnažilky od začátku 2011, sešla se tam docela správná parta holek, vyměňujeme si poznatky, je to docela fajn.
Takže ještě jednou: Držím palce!
Jůlinka T. píše:
Rada?Mít sex nepřetržitě?Pak nemusíš zjišťovat ovulaci![]()
![]()
![]()
![]()
No to taky není dobře, pak jsou líné spermie
doporučuje se mít sex co 2-3 dny ![]()
Já otěhotněla měsíc po vynechání HA a to díky ovulačním testům. Přesně mi ukázaly, kdy je ted den D a pracovali jsme na tom 2 dny před, ten den a ještě 2 dny po a zadařilo se! Jo a nožky nahoru
ne že hned poletíš do sprchy!!
vendy111 píše:Jůlinka T. píše:
Rada?Mít sex nepřetržitě?Pak nemusíš zjišťovat ovulaci![]()
![]()
![]()
![]()
No to taky není dobře, pak jsou líné spermie
Já otěhotněla měsíc po vynechání HA a to díky ovulačním testům. Přesně mi ukázaly, kdy je ted den D a pracovali jsme na tom 2 dny před, ten den a ještě 2 dny po a zadařilo se! Jo a nožky nahorudoporučuje se mít sex co 2-3 dny
ne že hned poletíš do sprchy!!
jj, souhlasím ob 2-3 dny- tak trefíš období ovulky i ty spermie budou stíhat dozrávat