Jak nejrychleji otěhotnět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
6.1.11 22:14

hvězdička25
Teď jsem jukla na netu na ten acidofolan a píšou tam že má nejvyšší obsah kyseliny listové v jedné tabletce,to zní hezky a ani to není drahý.Jinak když bych si chtěla koupit ten femibion 800 tak to můžu užívat spolu s tou kyselinou listovou co beru?ten Elasti-q(kyselina listová 800)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.1.11 23:28

jo jo poptej se na nej, stoji asi 100 a je tam dost tablet…a navic ta B12..ted si ho segra zas kupovala a v lekarne ji rekli ze je to jediny co ji muzou dat bez predpisu coz sem koukla jako puk prijde mi to jako blbost…myslim ze ten acidofolan je prevazne branej jen jako listovka takze k tomu muzes i jiny votmainy..Dr doporucuji vitaminy plus listovku..kdyz mas listovky moc telo ji vylouci bez nejakych problemu (jen jsem nekde cetla nejsem odbornik tak nevim)..predavkovani prej nehrozi…prave ze holkam co meli problem s vadama nebo dispozice k tomu davali pred tehu mnohonasobne vetsi davky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
7.1.11 20:16
RollerGirl píše:
hvězdička25
Teď jsem jukla na netu na ten acidofolan a píšou tam že má nejvyšší obsah kyseliny listové v jedné tabletce,to zní hezky a ani to není drahý.Jinak když bych si chtěla koupit ten femibion 800 tak to můžu užívat spolu s tou kyselinou listovou co beru?ten Elasti-q(kyselina listová 800)

Ahojky,ano femibion muzes bez problému zkmbinovat s listovkou od elasti…taky mám pesně tuhle kombinaci :).Acidofolan jsem uzívala taky,ale kvůli tomu vstrebávání jsem presla na femibion…jistota je jistota :) A presně tak listovkou se predávkovt nemůzeš,tělo si vezme jen to co poterebuje a zbytek se vyloučí močí......všude ale platí pravidlo…nic se nemá prehánět.....tak snad jsem poradila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
7.1.11 20:29
RollerGirl píše:
hvězdička25
Já si právě nechala neschopenku do konce roku a vycházel mi tak i konec šestinedělí.Do toho včerejška už jsem byla fakt v poho a dala se jakž takž do kupy,ale teď když mi to oznámila tak ve mě opět probudila ty hrozný emoce,nejhorší na tom je,že s ní musím sedět v jednom kanclu ještě těsně vedle ní,budu jít tam každý den vídat,slýchat pocity a emoce jaké v těhotenství prožívá.Ona se vlastně rozhodla otěhotnět díky mě,chtěla být stejně se mnou na mateřský,i když oproti mě má docela jinou situaci,má přítele se kterým je chvíli a hned se rozhodli mít mimčo,já vím,že to teď vypadá že jí to nepřeju nebo že jí závidím,jo a to závidím :cry:,ale už takhle jsem si říkala zač mě ten bůh trestá a tímhle mě potrestal ještě víc neboť se v tom budu zase nějakou dobu plácat…kdybych ji neměla v práci denně na očích tak bych to zvládla ale takhle.Jinak v zítra jdu na kontrolu ke svému doktorovi a v pondělí na genetiku tak se na tu listovku genetičky ještě zeptám,aby mi poradila,která bude k užívání nejlepší.Ale jinak díky moc za rady.

tak jak to dopadlo na gynekologii?
musíš myslet jen na pěkné věci.Budu ti drzet pestičky at to po nemocenské v práci zvládneš.Pro me to byly muka,pro tebe budou taky.....utíkala jsem se i vyplakat na wc…proste to nešlo udrzet,slzy se spouštěly samy od sebe,záviděla jsem,byla jsem odtazitá a byly chvíle,kdy mi vadilo,kdyz se o miminku mluvilo,vadilo mi kdyz mi kazdý ríkal…co se melo stát se stalo,jsi mladá......ale casem se to vse otupilo,sefová chodí s malým na návštěvy do práce…kdyz se na to necítím,nevnímám a pracuji,proste tam pro me není protoze to bolí…
půjde to tězko,ale ver mi,ze to zvládnes,popláčeš si,zanadáváš si,budes mozná i nenávidět.....nekd to opravdu nejde vydrzet.....a oddychnes si az odejde na materskou.....nebudes skaredá jen to bude nejakou dobu bolet a lidé kolem tebe si to mozná nebudou uvedomovat.....ale kazdá které se toto prihodilo to musela zvládnou,zvládnes taky,jsi silná......a treba se ani nenadejes a budes taky v očekávání :)

Drzím pěsti,věímm e máš po svém boku partnera který ti je oporou a oporou vzdy bude a pomůze ti vse zvládnou lépe..... :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
7.1.11 20:32

Vůbec to není o tom,ze by jsi druhé miminko neprála.....u mě to taky tak nebylo…

je to jen o tom,ze je človíček zlomený a bolavý

ale…HLAVU VZHŮRU…na podruhé to výjde! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
7.1.11 20:32

druhé zeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
9.1.11 20:00

hvězdička25
Ahojky,
tak na gyndě jsem dopadla výborně.Mám skvělýho doktora,tak jsme si o všem popovídali,vše zhodnotili.Jinak jsem úplně v pořádku,vaječníky,dělohu i sliznici mám takové jaké mají být.Dokonce mi řekl,že uvnitř to vypadá jako kdybych žádnej takovej zákrok neprodělala a řekl mi,že teda mám ještě počkat na jednu menstruaci a pak se můžeme s manželem snažit znovu.Od doktora jsem šla s dobrou náladou,opravdu mě dost povzbudil.Teď mám ale opět náladu na bodu mrazu,celý víkend se zas zžírám těmi myšlenky na zítřejší den,na setkání s těhotnou kamarádkou a pak návštěva na genetice-zítra ve mě opět probudí všechny emoce a vzpomínky,ale já doufám,že to zvládnu,přesně jak říkáš jsem silná a vydržím to,jen nevím jestli se s tím dokážu vyrovnat…ale snad jo,časem určitě.Ty si to taky zvládla viď?
Věřím tomu pořekadlu,že něco zlý je pro něco dobrý…
Jinak ti moc děkuji za velmi povzbudivý příspěvek,zítra se určo ozvu až dorazím z práce,tak na mě prosím mysli,ať tam ten první den po dlouhý odmlce zvládnu..díky moc za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivetka55
10.1.11 17:10

Ahoj, já jsem nemohla otěhotnět rok a půl.Pak jsem začla zase brát antikoncepci, dvě platíčka na dva měsíce protože jsem si potřebovala posunout menstruaci o dovolené.A po dobrání jsem za tři měsíce otěhotněla.Ani jsem tomu nemohla uvěřit, smířila jsem se s tím, že mě časem čeká umělé oplodnění a ono to najednou vyšlo.Nevím jestli se to stalo díky té antikoncepci, ale třeba se mě asi zřejmě upravila ovulace. :-) Iveta

• Citovat
  • Upravit
25.nanah
19.1.11 12:04

dobra bylinka je kontryhel.

• Citovat
  • Upravit
michella
20.1.11 07:56

rada na otěhotnění

Já myslím,že můžete zkusit nějakou tu bylinku nebo se zeptejte v lékarně.Nejvhodnější je zdravá výživa a to především listová zelenina jako špenát,brokolice co podporuje otěhotnění.A v období těhotenství pijte nápoj pro těhotné Gravimilk s příchutí vanilkovou nebo čokoládovou.Hlavně se vyvarujte cigaret,kávy,alkoholu a změnit životosprávu.Přeji Vám hodně štěstí a lásky!!!Vaše Miška :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9
21.1.11 21:25

Můj primář mi ve středu řekl. Od 15-tého dne (pokud máš 28 cyklus),mít sex nepřetržitě nekolikrát za den..3 dny po ovulaci.Orgasmus je lepší mít po muži.Jak tady psala jedna holčinka..
Pověry že jsou spermie líné, jak u koho.Je dobré vědět jaký má muž spermiogram.Pak kdy je ovulace a to by bylo aby nebylo :D
Zvláštní, že se tak odjakživa snažily moje tety o děti,a každýmu to vyšlo.Mám 11 bratranců..
U mě je to horší.Mám dvojitou dělohu,riziko potratů..
Kašlat na pověry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miliska
8.6.11 18:46

Otěhotnět prosím o radu

Ahojky.První se nám podařilo hned napoprvé a potom jsem brala jsem HA.7 let a jsem po vysazení 3 měsíce MS je normální a snažíme se hned po vysazení a pořád nic.Po aktu se mi chce vždy na malou,vadí to?Může mi někdo prosím poradit,jak rychle otěotnět?[
lenka123 píše:
Podle sebe bych řekla, že nepřemýšlet a ono to půjde samo :wink: ale to není rada, to je jen vlastní zkušenost…vsadím se, že kdybych dítě už chtěla, tak to zrovna nepůjde. Hodně je to o psychice, tak vypnout, nějaká dovolená nebo se zaměřit na nějakou novou činnost :wink: jinak tedy nevím, bohužel, ale držím palce, aby se zadařilo co nejdříve :palec:
  • Citovat
  • Upravit
15696
9.6.11 22:01

Ahojky, no já netuším jestli to vadí, ale každopádně mám stejný problém jako ty. Pokaždé se mi chce na záchod a když nejdu hned, stejně to po chvíli vzdám a jdu. Myslím, že chyba to asi bude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol-kosmeticka
6.1.12 12:00

chtěla bych otěhotnět po druhé ale bojím se že to nepude:(

prosila bych aby mi nekdo poradil .. je mi 18 a na narozeniny sme jeli s mladym do chorvatska a po mesici sem se dozvedela ze cekam miminko- byla sem psychicky na tom spatne protoze sem nevedela co delat protoze jeste studuju..rozhodla sem se pro potrat..jenze pak kdyz sem byla objednana rekla sem si vzdyt to je male miminko v mem brisku a ma pravo na zivot a je to moje a je v mem brisku…tak sem se rozhodla si ho nechat..najednou krece v brise a zkoncila sem na tyden v nemocnici tam mi nic nezjistili sla sem domu a druhej den k pani gyn.na kontrolu a zadny tep srdicka takze sem jela hned do spitalu..byla sem zkklamana hodne me to vzalo protoze sem nevedela co a kdyz uz sem to vymyslela a predstavovala jak to bude krasne nakonec ..tak sem o to prisla :( sem ve skole za simulantku..a jedna ma spoluzacka otehotnila v den kdy sem potratila.. je mi to strasne lito a nevim co mam delat ale jedno vim :( udelala sem par chyb a chtela bych je napravit :( uz to budou tri mesice po potr…a vim ze muzu mit dalsi uz ale bojim se ze to nepude snazime se s pritelem ,furt cekam ale nic :( nevim co mam delat ale ublizuje me to :( (kdyz vidite slecnu s briskem kazdej den vedle sebe :( ) priznam se byla sem i primo po operace na prasky.. mam milovaneho pritele a jedno nam schazi :( to miminko :( :,(

• Citovat
  • Upravit
10657
6.1.12 12:10
nikol-kosmeticka píše:
prosila bych aby mi nekdo poradil .. je mi 18 a na narozeniny sme jeli s mladym do chorvatska a po mesici sem se dozvedela ze cekam miminko- byla sem psychicky na tom spatne protoze sem nevedela co delat protoze jeste studuju..rozhodla sem se pro potrat..jenze pak kdyz sem byla objednana rekla sem si vzdyt to je male miminko v mem brisku a ma pravo na zivot a je to moje a je v mem brisku…tak sem se rozhodla si ho nechat..najednou krece v brise a zkoncila sem na tyden v nemocnici tam mi nic nezjistili sla sem domu a druhej den k pani gyn.na kontrolu a zadny tep srdicka takze sem jela hned do spitalu..byla sem zkklamana hodne me to vzalo protoze sem nevedela co a kdyz uz sem to vymyslela a predstavovala jak to bude krasne nakonec ..tak sem o to prisla :( sem ve skole za simulantku..a jedna ma spoluzacka otehotnila v den kdy sem potratila.. je mi to strasne lito a nevim co mam delat ale jedno vim :( udelala sem par chyb a chtela bych je napravit :( uz to budou tri mesice po potr…a vim ze muzu mit dalsi uz ale bojim se ze to nepude snazime se s pritelem ,furt cekam ale nic :( nevim co mam delat ale ublizuje me to :( (kdyz vidite slecnu s briskem kazdej den vedle sebe :( ) priznam se byla sem i primo po operace na prasky.. mam milovaneho pritele a jedno nam schazi :( to miminko :( :,(

neboj, ono to časem půjde. Taky jsem musela na revizi nedobrovolně a depku jsem potom měla taky. po třetí menstruaci se nám mimi povedlo. pamatuji si, že jsem taky okukovala těhulky a ne že bych je nenáviděla, ale byla jsem naštvaná, že ona ten pupík má a já ne. V tu dobu by pro mě bylo nejlepší, kdyby všechny těhulky seděly doma a já je nemusela potkávat. Stejně tak teď může některá nešťastná okukovat mě. Chce to čas a klid, tak se nestresuj a až to bude, tak to bude. Tak je potřeba to brát. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí