Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
máte někdo zkušenost s gelem Conceive Plus na podporu početí? Nejsou to vyhozený peníze? Pomohl někomu z Vás k vytouženému miminku? My se snažíme 8 měsíců a zatím bez úspěchu ![]()
Děkuji moc ![]()
Ahoj, teď jsem tu našla tuto diskuzi…už sice pár dní po funuse, ale přesto se zapojím. Já si ten gel koupila, snažíme se o dítko už 7. měsíc, ale stále bez úspěchu
, takže začínám pochybovat o jeho účincích
…ale asi to s ním ještě budeme přes to všechno zkoušet dál
Hodně zdaru holky!
Ahoj,
tak jsem si ho nakonec koupila a použila 3×,i když jsem tento cyklus bílkový hlen měla. Snažíme se 10 měsíc a tento cyklus vypadá nadějně ![]()
Ahojky, my jsme se snažili s manželem cca.7 měsíců a nic.....pak jsem pořídili gel, použili jsme ho za měsíc v době ovu asi 3×.....a pak už na nás čekal pozitivní test ![]()
Taky si ho zítra koupím a pak dám vědět jak to dopadlo
Koukala jsem, že tady teď mají nějakou akci, tak to toho půjdu a snad se to v červenci povede.
http://www.otehotnet.cz/…3008457.html
Ahoj Holky
prosím Vas nemate nekdo zkusenost s gelem Conceive Plus?Jde o to že si ho mužete objednat jako samostatny gel,a nebo jako aplikator (8ks)
jenže ted me napadlo co kdyz jsou ty aplikatory prazdne?a a neni v nich žadny gel?a musel by se k tomu dokoupit?cena tech aplikatoru je kolem 4 stovek,ta by byla skoda kdyby byly praznde mate s tím nejake zkusenosti?Děkuji moc všem za odpovědi ![]()
Senorita píše:
Ahoj Holky
prosím Vas nemate nekdo zkusenost s gelem Conceive Plus?Jde o to že si ho mužete objednat jako samostatny gel,a nebo jako aplikator (8ks)
jenže ted me napadlo co kdyz jsou ty aplikatory prazdne?a a neni v nich žadny gel?a musel by se k tomu dokoupit?cena tech aplikatoru je kolem 4 stovek,ta by byla skoda kdyby byly praznde mate s tím nejake zkusenosti?Děkuji moc všem za odpovědi
Aplikátor je určitě už s gelem, já za gel dávala v lékárně 425 Kč, a vzala jsem si ten bez aplikátoru, protože tuším, že ho bylo na množství více…tak mi ty aplikátory taky výhodné nepřišly…
ahojky,
já jsem si minulý měsíc poprvé koupila něco podobného jako Gel Conceive Plus a tam už byly i aplikátory, tak jsem zvědavá zda se dostaví úspěch nebo ne
Pro příště bych si koupila Conceive Plus, aplikátory prostě sterilizuji a je to ![]()
Děkuji,je to tak,už jsme to vyzkoušeli
a v aplikátorech je již gel:)Tak uvidíme no,a pomohl už někomu nevite?? ![]()
Nevím, nevím. Zatím mám jen jeden den zpozdění ale podle těch. testu co jsem si dneska dělala zatím nic. Možná je na něj jen brzy nebo to mám rozházené jak jsem v polovině května přestala po dvou letech kojit
Fakt nevím. Většinou mám cyklus 25 nebo 26 dní ale v květnu jsem to dostala už po 19 dnech a teď je to 29. den a zatím nic, tak snad se to povedlo i když je mi divné, že by to test ještě neprokázal. No uvidíme.
Já to mám taky těžky a vlastně než podle testu nepoznám že jsem těhu,protože Ms mam vždycky nepravidelnou,a mam u ni vždy všechny tehu příznaky:/heh takže fakt nevím jak na to jednou přídu ![]()
Holky, já jsem také uvažovala nad Conceive plus, ale nakonec jsem si minulý měsíc koupila z otehotnet.cz Pre seed a hned první měsíc, co jsme ho 6× použili to vyšlo. Ještě mi zbyla půlka tuby a dva aplikátory
Fakt jsem tomu ani nechtěla uvěřit, ale je to tam !
Zdravím,dlouho tady k tomu nikdo nic to už se všem s gelem podařilo.Použili jsme ho během ovu 3 krát za 2 měs.a zatím nic.
dejte prosím někdo vědět jestli se povedlo.Díky Petra