Gel Conceive Plus na podporu početí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2247
19.2.12 19:02

já budu hned informovat ..sem napnutá kšandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.2.12 10:25
Ahojky :) známe se z womenzone :D takže taky do něho jdeš :)) já už ho mám a jsem moc zvědavá 8o
Boboušek píše:
No teda holky, já ho asi fakt koupím! :potlesk: Ale říkala jsem si, že počkám a koupím ho až na příští měsíc!!! Tak sem koukejte dát vědět, jak to dopadlo! 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
26.2.12 19:10

Já nějak stále čekám na ovulku a nic…už mi to řijde dost dlouho! Počkám na další měsíc a jdu do něj! :palec:
Jooo? :dance: Tak to se omlouvám, ale moc si nepamatuju… :nevim: Mám z těch všech informací hlavu zamotanou a ještě všechny ty uživatelky…no guláš! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.3.12 19:54
Boboušek píše:
No teda holky, já ho asi fakt koupím! :potlesk: Ale říkala jsem si, že počkám a koupím ho až na příští měsíc!!! Tak sem koukejte dát vědět, jak to dopadlo! 8o

Tak LUCINKA už ví,že u mně to nedopadlo,ale U NÍ TO DOPADLO !!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.3.12 19:58

Jinak jsme v disk. NEVZDÁM TO,TESTOVÁNÍ OD ÚNORA…tak se přidej tam hezky nám to tam těhulkuje.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.3.12 16:12

petra1111 - No já jsem v diskuzi - Testujeme se v březnu a tam se to teda // taky pěkně množí! Já bohužel stále bílo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.3.12 16:13

Počkám, až ta mrcha dorazí a gelík určitě koupím!!!! Jsem přesvědčená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
7.3.12 11:24
:)) já se nemůžu dočkat až ho použiju ;) prostě v něj věřím
Boboušek píše:
Počkám, až ta mrcha dorazí a gelík určitě koupím!!!! Jsem přesvědčená!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.3.12 12:04

Já jí mám zítra dostat, bohužel zatím žádné příznaky… :nevim: Testík jsem s už taky dělala, ale bylo bílo! :,( Mám dost rozházený cykly, tak doufám, že dorazí brzy, aby jsme mohli zase hned začít pracovat. :hug: Rozhodla jsem se, že v den, kdy jí dostanu, tak objednám gelík!
smallinka - máš ten v tý tubě a nebo s aplikátorkama? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
8.3.12 10:23
Koupila jsem si aplikátory.
Boboušek píše:
Já jí mám zítra dostat, bohužel zatím žádné příznaky… :nevim: Testík jsem s už taky dělala, ale bylo bílo! :,( Mám dost rozházený cykly, tak doufám, že dorazí brzy, aby jsme mohli zase hned začít pracovat. :hug: Rozhodla jsem se, že v den, kdy jí dostanu, tak objednám gelík!
smallinka - máš ten v tý tubě a nebo s aplikátorkama? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
8.3.12 20:45

Ahoj holky,
kéž by vám te gelík pomohl :palec: To u mě to bylo marný, teď už věřím jen IVF :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
9.3.12 06:56
Tak jasně, záleží v čem je problém, gelík je na, aby vytvořil vhodné prostředí - ph u ženy pro přežití spermií a zároveň také pomáhá spermijky udržet dýl naživu. Nahrazuje ten plodný hlen. Pokud je ale závažnější problém, tak gel nemůže pomoci.....
Paja01 píše:
Ahoj holky,
kéž by vám te gelík pomohl :palec: To u mě to bylo marný, teď už věřím jen IVF :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
9.3.12 08:08

mě skoro po 2letech pomohl gelík první měsíc ,ale je mi jasné,že pokud tam je nějaký jiný problém pomůžou už jen doktoři.. hodně štestíčka při IVF at se zadaří hned na poprvé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
3.4.12 10:32

Holky,
já jsem si ten gelík taky koupila,ale bez aplikátoru.
Abych ho mohla zavádět přikoupila jsem si canesten s aplikáterem a zavádím tak ;) jen rada pro ostatní když neseženou stříkačky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.5.12 12:16

Conceive Plus

My jsme se snažili 3 měsíce, ve 4. měsíci jsme si koupili Conceive Plus a miminko je tam :potlesk: Neříkám, že je to díky tomu gelu, ale ten měsíc, co jsme ho začali používat, se zadařilo. A bonus navíc - sex s ním je fajn :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí