Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kleopatra86 my ho použili pouze 3 v době ovlulce jeden měsíc.
@eluv píše:
@kleopatra86 my ho použili pouze 3 v době ovlulce jeden měsíc.
a predtym kym si otehotnela sa vam ako dlho nedarilo,resp.ako dlho ste sa predtym snazili o babo?
@Eny1 píše:
a predtym kym si otehotnela sa vam ako dlho nedarilo,resp.ako dlho ste sa predtym snazili o babo?
my se snažili asi 3 měsíce..tohle byl 4 měsíc..tak at se daří.
Holky kdyby se nasel nekdo, kdo ma nevyuzity a prodal by, ozvete se mi. Ziju v zahranici a tady bohuzel neni, pres ebay ho objednavat nechci, protoze jsme mimo Eu a posta je tu vselijaka, takze si nejsem jista jestli dorazi… Tak kdyby se ho nekdo chtel nahodou zbavit hlasim se ![]()
Ahoj, nedostala jste některá po použití gelu kvasinky-zánět???My ho teď poprvé použili pořádně-dala do stříkačky cca2ml a zavedla, večer a pak ještě dopoledne…a k večeru už se zánět rozjížděl…druhý den už hrůza
.Použili jsme ho před tím asi 2 krát ale to jsem si jen dala na prst a mázla…na záněty jsem kdysi dost trpěla, ale už 4roky jsem měla klid. Přemýšlím furt čím to může být, sex byl ale klasika jako jindy…leda ještě že by se mi tam při UTZ a IUI něco zneslo…ale to se nikdy nestalo…fakt jediné co bylo jinak byl ten gel
tak mám fakt strach příště ho použít,max.se zase jen máznu no.
Napadlo mě, že gel má udělat lepší prostředí v pochvě pro spermie…tak u mě to asi zafungovalo tak že mi zničil správné ph
oslabilo mi to prostředí v pochvě, a tím možná usnadnilo cestu spermiím k vajcu
Třeba tam mám citlivé prostředí a nezvládlo tu změnu co tam gel chtěl způsobit ![]()
@Fifinečka píše:
Ahoj, nedostala jste některá po použití gelu kvasinky-zánět???My ho teď poprvé použili pořádně-dala do stříkačky cca2ml a zavedla, večer a pak ještě dopoledne…a k večeru už se zánět rozjížděl…druhý den už hrůza.Použili jsme ho před tím asi 2 krát ale to jsem si jen dala na prst a mázla…na záněty jsem kdysi dost trpěla, ale už 4roky jsem měla klid. Přemýšlím furt čím to může být, sex byl ale klasika jako jindy…leda ještě že by se mi tam při UTZ a IUI něco zneslo…ale to se nikdy nestalo…fakt jediné co bylo jinak byl ten gel
tak mám fakt strach příště ho použít,max.se zase jen máznu no.
Napadlo mě, že gel má udělat lepší prostředí v pochvě pro spermie…tak u mě to asi zafungovalo tak že mi zničil správné phoslabilo mi to prostředí v pochvě, a tím možná usnadnilo cestu spermiím k vajcu
Třeba tam mám citlivé prostředí a nezvládlo tu změnu co tam gel chtěl způsobit
Ahoj.ja som ho pouzila zatial 3× ale zatial nemam ziadny zapal, dokonca ma to ani nestipalo ako to jedna baba na inej stranke opisovala tak neviem, no dufam ze to ani nebudem mat ![]()
Ahojky holky tak ja som ho použila včera prvy krat a uplne v pohode dokonca zatial co predtym neraz po sexe zo mna tiekli spermie ci daní den alebo na druhy den tak teraz po Conceive žiadne spermiky zo mna von nešli ![]()
Ahojte, dneska jsem si v lékárně objednala Conceive Plus Gel, ale ten bez aplikátoru - chápejte cena vs množství
řeším ale teďka jak ho aplikovat, protože jsem četla, že je hodně tekutý. Jak jste ho aplikovaly vy? Děkuji
@Vii píše:
Ahojte, dneska jsem si v lékárně objednala Conceive Plus Gel, ale ten bez aplikátoru - chápejte cena vs množstvířeším ale teďka jak ho aplikovat, protože jsem četla, že je hodně tekutý. Jak jste ho aplikovaly vy? Děkuji
ahoj.ja mam taku malu injekcnu striekacku a zavadzam si to nou…
Ahojte holky, mohl by mi nekdo poradit kolik si to ho gelu odhadem mam dat do injekcni strikacky predem dekuji moc
Holky, kdybyste některá chtěla, mám tu gel tento gel, my už nepotřebujem
Mám ho od kámošky, ta používala 2 měsíce, my 1 měsíce, přesto tam gelu ještě je pořád dost (lahvička má obsah 75 ml - nevím, kolik váží nenačatá, teď jsem to vážila a je tam ještě 62 g). Exp. do 03/15. Nechám za 120 Kč + poštovné 40 Kč ![]()
Ahoj holky máte naka z vás zkušenosti s Gel Conceive Plus? já mám menši problém mám nepravidelnou ms takže nepoznám kdy mam ovu
už pul roku se snažíme o mimčo akorát to děla ta ms nu ![]()
Ahoj ja si ho koupila tez je pravda ze sex je s nim mnohem lepsi, ted se mi stala vec ze kdyz mame sex tak po me boli brisko a to mi nikdy nedelalo, dokonce muj pritel mi rekl ze se mi zvetsila prsa tak cekam c bude snazime se uz pres rok, jinak mam uz 5tiletou rostandu z predchoziho vztahu, tak doufam ze se zadari..ve ct jeme na spermio..tak se bojim.