Gel Conceive Plus na podporu početí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.1.13 14:19

Mohu se také zeptat, A co používání pouze lubrikačního gelu Conceive Plus? máte někdo zkušenost? Nemám moc v lásce zavádění si čehokoliv hluboko dovnitř, nějak to neumím abolí mě to…jak asi hluboko si ten aplikátzor zavádíte, A neporaníte se uvnitř? Blbé otázky, co, ale fakt s tím němám zkušenost…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.13 14:25

@Boboušek To je někdo napsané, že po tom aplikátoru se musí 15 min. čekat? :-O

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.13 14:55

Čau holky, myslíte, že je k něčemu, když použiju ten gelík až po sexu? Než ze mě vyteče sperma a omatlám jím čípek? Pro přítele je tam moc kluzko a nechce ho používat. :zed:

• Citovat
  • Upravit
285
15.1.13 18:15

Já ho mám tento cyklus poprvé, bez aplikátoru, přijde mi to zbytečně složité, nabrala jsem na prst a zavedla k čípku a tak různě vevnitř, penis to tam stejně roznese všude. Aji manžovi jsem ho tím pomazala, a šlo se na věc:-)Byl rychle jako nikdy:-))a říká mi:ty jo, cotoje za gel???Rekla jsem mu a´t to nesvádí na gel:-),po chvilce napo2hé, a to už bylo pro mne zas moooc dlouhé:-))Jinak mi nepřijde až tak moc kluzký, můj ovuhleník je teda kluzší:-)Nechápu proč by to mělo chlapovi vadit, vždyť jeto dobře že to klouže, hlavně pro mě, nemám ji pak „odřenou“zevnitř.
Jo a ještě jsem začala aji s Gynex kapkami, zítra jdu na UTZ před ovu, tak jsem zvědavá, jsem 11dc, a ovuhlen začal včera, do 3dnů číchám ovulku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 20:13

@Fifinečka A používáš lubrigační gel, nebo přímo jen ten gel do aplikátoru? :think: :think:
Jé, ta rychlost by byla dobrá… :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
285
18.1.13 22:34

Anonym. mám gel v tubě, žádné nástavce atd, dám na prst a zavedu-několikrát, a pomažu i manžu. Příště ale zkusím stříkačkou, ať tam zavedu více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
1.2.13 08:08

Ahojte holky, zítra začínáme používat gelík. Podařilo se už někomu a našel vytoužené //???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynda13
14.2.13 21:27

Já jsem gel vyzkoušela čtyřikrát po sobě ve dnech okolo ovulace (podle měření tepl.). Zaujalo mě, že zvlášť jednou jsem potom cítila pálení, jakoby jak do mě spermie lezou… Tak mi to připadalo, bylo to zvláštní, druhý den podobně, ale méně. Máme za sebou 24 měsíců snažení bez úspěchu, pak po IUI pozitivní test a potrat v 8. týdnu, nabízí se možnost, že do mě spermie mají problém proniknout. Mám málo bílkového hlenu. Tak třeba to teď vyjde. Má někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
285
14.2.13 22:24

Lynda, my se snažíme už 15měs. Teď jsem po 1.IUI 2dny, tak jsem taky zvědavá…škoda že to u vás nedopadlo když už to vyšlo po 2 letech:-(Já už mám syna 3r, ten se povedl po 3tí IUI po 2 letech snažení. Tak si říkám že by zase u nás IUi mohlo zabrat…
Jinak gel mám taky, použili jsme ho poprvé min. cyklus a nic. já žádné pálení necítěla.
A teď jdete zase na IUI? Určitě být tebou bych to zkoušela dál, když se to povedlo hned u 1.IUI-i když to nedopadlo, příště už to třeba klapne až do konce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynda13
16.2.13 09:35

Fifinečka Zkoušíme to hned s první ovulací, byla jsem na kontrole 3 týdny po revizi a na ultrazvuku bylo vidět, že se ovu blíží. Takže jsme nevydrželi čekat ani ty čtyři týdny, co jsme měli, vzala jsem Concieve plus a ty tři dny do ovulace každý den jedna soulož. Teď jsem 3DPO a děsím se, co mi řekne doktor, protože cítím pachy, brní mě bradavky přesně jak v tom minulém těhotenství. Zároveň bychom moc chtěli…

• Citovat
  • Upravit
Lynda13
16.2.13 09:43

Jěště oprava 4. jsme to použili, ještě den po ovulaci, než se mi potvrdila na Fertility friend grafu bbt. Kdybych kupovala gel znovu, tak v aplikátorech, je hodně tekutý, dost jsem vycamrala při manipulaci. Asi se to dá obejít stříkačkou. Přeju všem zdravé těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
Lynda13
26.2.13 19:52

Tak těhotná nejsem ani s gelem, ale je možné, že se to jen nechytlo, připadala jsem si dost jinak. Každopádně budeme gel zkoušet dál, celkem příjemná věc.

• Citovat
  • Upravit
Eny 1
5.3.13 15:05

Pomohol Conceive plus gel?

Tak ako vam to nakoniec dopadlo s tym gelom Conceive plus? Podla fotky to vyzera ze uspesne, ale dopomohol vam naozaj ten gel alebo nebodaj nieco ine? Dakujem za odpoved :)

• Citovat
  • Upravit
1087
5.3.13 16:44
@Eny 1 píše:
Tak ako vam to nakoniec dopadlo s tym gelom Conceive plus? Podla fotky to vyzera ze uspesne, ale dopomohol vam naozaj ten gel alebo nebodaj nieco ine? Dakujem za odpoved :)

U nás gelík neměl úspěch. U nás pomohla pomohla pohoda a i když to bude znít ohraně, tak žádný stres. Jinak přítel baští už rok Swiss ENERGYMAN, protože máme horší spermiogram. Budu držet palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GG
7.3.13 09:29

Nevím jestli je to placebo efekt nebo to opravdu funguje, ale snažili jsme se rok. Pak jsem loni v březnu sekla se školou a začali intenzivně používat gel a dneska máme doma krásnou dvoumesíční princeznu. Přeju hodně takovýchto úspěchů i vám :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex