Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucynka86 píše:
já budu hned informovat ..sem napnutá kšandy
Tak ako vam to nakoniec dopadlo s tym gelom Conceive plus? Podla fotky to vyzera ze uspesne, ale dopomohol vam naozaj ten gel alebo nebodaj nieco ine? Dakujem za odpoved
U nas po prvnim pouziti gelu jsem byla tehu nevim zda to bylo gelem nebo to byla nahoda ale mam ted 4 mesicniho chlapecka…
@Lucynka86 píše:
U nas po prvnim pouziti gelu jsem byla tehu nevim zda to bylo gelem nebo to byla nahoda ale mam ted 4 mesicniho chlapecka…
Ano? tak to je super, blahozelam
len dufam ze ten gelik nerobi iba chlapcekov
lebo my by sme si priali dievcatko ![]()
Ja si taky prala holcicu nakupovala jsem vse ruzove… pak me ve 13tt rekli ze je to kluk a nebylo mi to ai vterinu lito byla jsem stastna ze je v poradku a nevymenila bych ho za holcicku ani nahodou
preji hodne uspechu s gelem at se co nejdrive zadari… treba taky pomuze hned prvni mesic.. drzim palecky…
@Lucynka86 píše:
Ja si taky prala holcicu nakupovala jsem vse ruzove… pak me ve 13tt rekli ze je to kluk a nebylo mi to ai vterinu lito byla jsem stastna ze je v poradku a nevymenila bych ho za holcicku ani nahodoupreji hodne uspechu s gelem at se co nejdrive zadari… treba taky pomuze hned prvni mesic.. drzim palecky…
dakujem, si zlata.snad pomoze ![]()
Ahojte holky,
koupila jsem si před časem tento gel a použili jsme trochu jen jednou jedinkrát. Taky mám pár ovulačních testů…Kdybyste měla některá zájem, velice ráda prodám za nějakou symbolickou cenu. Tak se klidně do zpráv ozvěte.
@Anonymní píše: Čau holky, myslíte, že je k něčemu, když použiju ten gelík až po sexu? Než ze mě vyteče sperma a omatlám jím čípek? Pro přítele je tam moc kluzko a nechce ho používat.
Ahoj, prosím tě jak jste to řešili? mám asi stejný problém, tak nevím jestli se může zavádět až po sexu nebo je to zbytečné?! ![]()
@eluv no abych řekla pravdu, nevím, třeba by nám pomohl, ale…manžel to nechtěl
prostě mu přišlo blbé takto tomu napomáhat…ale zkoušeli jsme otěhotnět jen krátce…Každopádně pak jsou věci, o kterých vědět všechno nemusel
Začla jsem po delší době užívat femigard a druhý měsíc // ![]()
@bedruška1 tak to je super že Vám to takto vyšlo
! No právě ten můj to moc používat taky nechce! Femigard je něco jako gynex? Ja mám gynex a dávám mu taky naději.. ![]()
@eluv řekla bych že je to obdoba gynexu…a opravdu věřím, že mi pomohl!!! Tak přeji hodně štěstí ![]()
@bedruška1 ahojky,ten femigard nerozhodil ti treba nejak cyklus? ja ho mam krasne pravidelnej i menstruace v pohode tak se bojim abych si to nejak nerozhodila.ale od tebe to zni tak nadejne ze si ho asi objednam
ale prave zadny obtize nemam, jen to ze nejsem stale tehotna
chci objednat i ten conceive gel a nevim jestli s aplikatorama nebo bez, nekde jsem cetla ze si staci dat 2g a v tech aplikatorech jsou 4g, jestli to neni zbytecne moc.nebo jdou uzavrit? ptam se blbe ale nikdy jsem to nevidela tak nevim ![]()
@bedruška1 jinak jsem mela 3krat clostilbegyt,2krat pregnyl a nic, tak tomu gelu a femigardu davam posledni nadeji a pak jedine car ![]()
No my se snažili skoro rok…pořád to nešlo…pak už jsme si říkala, že mám asi problém s ovulací, tak jsem to na doporučení několika kamrádek taky vyzkoušela…(rovněž otěhotněly)…jinak cykly jsem měla úplně pravidelné, ale prostě asi ovulace byla nějak posunutá, nevím…přečetla jsem pár diskuzí a holky taky psaly, že druhý měsíc otěhotněly…takže jsem si to prostě objednala a bylo.taky jsem tomu ale prostě začala věřit, myslím, že to je nutné. no a první měsíc nic a druhý jsem i zapomněla, že už mám termín ms, udělala jsem si test a po limitu slabé //.výsledek asi vidíš v podpisu ![]()
Gel jsem si objednala předtím, ale manžel prostě nechtěl spolupracovat, prostě každý na to není no…vadilo mu, že to ví, že tomu tak pomáháme a tak…ale četla jsem, že mnoho chlapů si to s tím ještě užívá, tak nevím, proč ten mlj nechtěl
mě to bylo celkem příjemné
Koupila jsem bez aplikátoru a zavedla stříkačkou. Dala jsem menší dávku a bohatě to stačilo! takže já myslím, že aplikátor není třeba. Každopádně, kdybys měla zájem, můžu ti ten svůj poslat třeba za 200, je fakt téměř celý.(já si ho objednala nějak za 600 kč)…říkala jsem si ale, že za zkoušku stojí vechny tady tyhle „srandy“ a třeba něco vyjde dříve než sledování doktory a pak ty další lékařské zákroky. No a jedna z těch „srand“ nejspíš (asi, možná?
)zaúčinkovala…
Tak to je super ze vam to vyslo, snad sa to aj nam niekedy podari
prajem vela zdravicka malej aj vam