Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kleopatra86 každopádně ti držím palce, ať se to povede jakkoliv!!
@bedruška1 my se snazime 11mesicu, muj chlap je asi hodne podobnej tomu tvymu, zatim se moc netvari ani na spermiogram tak chci prave jeste tohle vyzkouset. ukazala jsem mu popis toho gelu na netu, aby vedel ze tohle jeste objednam.ale bojim se ze to nakonec taky nebude chtit pouzivat, ze tomu nechame jeste volnej prubeh-jenze to ja uz prave nechci.ten gel bych od tebe klidne koupila a jak to provedem?
@bedruška1 píše:
No my se snažili skoro rok…pořád to nešlo…pak už jsme si říkala, že mám asi problém s ovulací, tak jsem to na doporučení několika kamrádek taky vyzkoušela…(rovněž otěhotněly)…jinak cykly jsem měla úplně pravidelné, ale prostě asi ovulace byla nějak posunutá, nevím…přečetla jsem pár diskuzí a holky taky psaly, že druhý měsíc otěhotněly…takže jsem si to prostě objednala a bylo.taky jsem tomu ale prostě začala věřit, myslím, že to je nutné. no a první měsíc nic a druhý jsem i zapomněla, že už mám termín ms, udělala jsem si test a po limitu slabé //.výsledek asi vidíš v podpisu
Gel jsem si objednala předtím, ale manžel prostě nechtěl spolupracovat, prostě každý na to není no…vadilo mu, že to ví, že tomu tak pomáháme a tak…ale četla jsem, že mnoho chlapů si to s tím ještě užívá, tak nevím, proč ten mlj nechtělmě to bylo celkem příjemné
Koupila jsem bez aplikátoru a zavedla stříkačkou. Dala jsem menší dávku a bohatě to stačilo! takže já myslím, že aplikátor není třeba. Každopádně, kdybys měla zájem, můžu ti ten svůj poslat třeba za 200, je fakt téměř celý.(já si ho objednala nějak za 600 kč)…říkala jsem si ale, že za zkoušku stojí vechny tady tyhle „srandy“ a třeba něco vyjde dříve než sledování doktory a pak ty další lékařské zákroky. No a jedna z těch „srand“ nejspíš (asi, možná?
)zaúčinkovala…
teraz som ten vas prvy odstavec nepochopila…takze co vam pomohlo(o com pisete v prvom odstavci)??
@Eny1 píše:
teraz som ten vas prvy odstavec nepochopila…takze co vam pomohlo(o com pisete v prvom odstavci)??
femigard zabral-asi, gel jsme nepouzivali.
Dva měsíce snažení s gelem a nic, celkově snažení 2 roky, jednou potrat po inseminaci. Člověk zkusí leccos, dnes si jdu vyzvednout kapky Gynex.
Mnoho štěstí.
@DaraZv no prvni mesic nic tak ted ho budem zkouset 2.mesic plus do toho beru femigard.tak uvidime. tobe taky drzim pesti ![]()
HOlky tak moje zkušenost dobrá. První měsíc, a jsem v 6tt. Také jsem k tomu brala gynex a kontryhelový čaj do ovu. Něco z toho zabralo.. at se Vám daří. ![]()
@eluv jo a samozrejmne gratuluju ze to vyslo
kontryhel uz piju asi pul roku.
Ale ten kontryhel je celkem příjemný na chuť, mám pocit, že mám méně bolestivou ms, ale to taky může způsobit ta revize, kterou jsem podstoupila. Ještě se kolem ovulace doporučuje čaj z listu maliníku, greapfruity a Mucosolvan pro tvorbu bílkového hlenu, ale já to zkouším s tímto setem a s gelem dva měsíce, hlenu je trochu víc, ale těhotenství zatím nic. Teploty měřím, vzestup po ovulaci je pozvolný, nevím, co z toho plyne.
@Lynda13 píše:
Ale ten kontryhel je celkem příjemný na chuť, mám pocit, že mám méně bolestivou ms, ale to taky může způsobit ta revize, kterou jsem podstoupila. Ještě se kolem ovulace doporučuje čaj z listu maliníku, greapfruity a Mucosolvan pro tvorbu bílkového hlenu, ale já to zkouším s tímto setem a s gelem dva měsíce, hlenu je trochu víc, ale těhotenství zatím nic. Teploty měřím, vzestup po ovulaci je pozvolný, nevím, co z toho plyne.
ahojky na podporu ovulace je dobrý drmkový čaj. Já piju a od té doby mám více bílkového hlenu, také mám gel ale nepoužívám pravidelně. myslím že zabírá…takže zase začneme poctivě používat ![]()