Gel Conceive Plus na podporu početí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
19.1.15 11:09

@pettu Ahooj tak dnes je to 5 den co užívám gelík a už 3 -4 dny jemi nevolno, divný pocit v břiše, pálení žáhy a doto jsem od včera si všimla že začínám cítit pachy které muj přítel necejtí. Bolí me lehce v podbřísku vždy jen na chvíli a dneska jsem se musila budit celou noc a vypila jsem skoro litr coly dotoho jsem se vzbudila v 5 ráno, když přítel stával do práce to semi nikdy nestalo já obvykle stávám v 9 hodin ráno a když jsem se dnes probudila tak mi přitel musel přinyst kybl protože mi bylo moc šoufl ale nezvracela jsem.Dnes rano jsem si udelala testík a nic :( :roll: vím že je to ještě brzo, skusím testík ještě jednou ve středu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.1.15 22:43
@Klara19941 píše:
@pettu Ahooj tak dnes je to 5 den co užívám gelík a už 3 -4 dny jemi nevolno, divný pocit v břiše, pálení žáhy a doto jsem od včera si všimla že začínám cítit pachy které muj přítel necejtí. Bolí me lehce v podbřísku vždy jen na chvíli a dneska jsem se musila budit celou noc a vypila jsem skoro litr coly dotoho jsem se vzbudila v 5 ráno, když přítel stával do práce to semi nikdy nestalo já obvykle stávám v 9 hodin ráno a když jsem se dnes probudila tak mi přitel musel přinyst kybl protože mi bylo moc šoufl ale nezvracela jsem.Dnes rano jsem si udelala testík a nic :( :roll: vím že je to ještě brzo, skusím testík ještě jednou ve středu. :think:

heleď já tenkárt před rokem už na silvestra cítila to samé co ty, tzn. týden po ovulaci - nikdo mi tenkrát nevěřil ale já se prostě cítila divně. testy negativní. to víš že jsem se taky testovala dřív a stejně nic - negativní, a přitom už tam Dianka byla :) :kytka: držim pěstě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.1.15 09:34

@pettu čauky :) a jak si zjistila že jsi těhotná když byli testy negativńí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.1.15 11:12

@pettu a jaké si měla příznaky? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.1.15 13:13
@Klara19941 píše:
@pettu a jaké si měla příznaky? :palec: [/ctace]

Že jsem tehotna jsem se jen domnivala dle příznaků - jako kdyby mela dorazit silna menstruace, optravdu hodne me bolelo v podbrisku, byla jsem tak unavena a začaly me bolet prsa. Prvni pozitivni test 17dni po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
5.2.15 18:08

První měsíc používáme gelík, tak uvidíme…máte někdo zkušenost z teďka, že to funguje? pomohlo to k otěhotnění?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.2.15 18:15

Zrovna jsem uvažovala o koupi tohoto gelu, jen mě trochu štve, že není u eshopů možný osobní odběr někde v Plzni. Ale chci ho vyzkoušet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
5.2.15 18:18

@Ameliie no uvidíme :) já si objednávala přes internet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
5.2.15 18:19

@anitram999 Já to lovila včera v eshopech, tak nějakej vyberu a objednám, dnes jsem šla kolem lékarny, tak sem se chtěla zeptat, jestli to náhodou nemají a nemohla jsem si vzopmenout, jak se to jmenuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
5.2.15 18:20

@Ameliie jojo, název to má blbý :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.15 19:35

Concieve Plus

Ahoj holky, snažíme se otěhotnět 4 měsíc, přečetla jsem si hodně o tomto gelu koupila jsem si jak ten vstřikovací, tak i ten obyčejný, že ho budeme používat jako lubrikační..Řekla bych, že stačí si koupit ten přímo v tubách příště bych mu dala přednost. Nicméně jsme použili gel jen jednou na začátku plodných dní, pak nás kamarádi přemluvili abychom s nimi dali ještě dovolenou do Thajska na vlastní pěst, takže koupit letenky a za půl roku juchuuuu.2týdny jsme to plánovali pak rozhodli, že koupíme letenky a ono ejhle menstruace nikde… :roll: takže má rada zní :začněte plánovat dovolenou, zaměříte se na příjemné věci jak se vidíte už na pláži a přijde to možná nečekaně :lol:
Nicméně Concieve Plus přikládám také velikou váhu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.10.15 11:48

Ahoj všem, mám takový jeden dotaz. Také jsem dospěla k tomu, že jsem si koupila tento gel. Myslíte, že by vadilo, kdybych si gel aplikovala např. pul hodiny přes stykem? Chci příteli udělat takovou atmošku, prádélko, večeře a tak a néé pak odbíhat zavádět si ještě gelík, chápete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
25.11.15 09:59

@sarahrezek Ahoj, jdeš na to dobře, ideální „lubrikační gel“ - ten zbytek není potřeba zdůrazňovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
25.11.15 10:02

Holky, nám se zadařilo nakonec i bez gelu, takže ho tu v bazárku prodávám: https://www.emimino.cz/…neni-680690/ Kdybyste měla nějaká zájem nebo jste to mohla někomu předat, komu by se to hodilo, ráda předám dál. Je to gel Conceive Plus pro podporu oplodnění před stykem 7 ks tub s aplikátorem v balení + 5 ovulačních testů + těhotenský test Pepino. Já už to nepoužiju a je mi líto to vyhodit. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.1.16 11:00

I já jsem dnes objednala spolu s kyselinou listovou, tak doufám, že se zadaří co nejdříve :) k tomu už víc jak týden užívám gynex kapky :) snažím tomu pomoct co nejvíc.. někdy už si přijdu jak blázen :lol: tak všem holkám co jsou na tom podobně jako já držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí