Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pettu Ahooj tak dnes je to 5 den co užívám gelík a už 3 -4 dny jemi nevolno, divný pocit v břiše, pálení žáhy a doto jsem od včera si všimla že začínám cítit pachy které muj přítel necejtí. Bolí me lehce v podbřísku vždy jen na chvíli a dneska jsem se musila budit celou noc a vypila jsem skoro litr coly dotoho jsem se vzbudila v 5 ráno, když přítel stával do práce to semi nikdy nestalo já obvykle stávám v 9 hodin ráno a když jsem se dnes probudila tak mi přitel musel přinyst kybl protože mi bylo moc šoufl ale nezvracela jsem.Dnes rano jsem si udelala testík a nic
vím že je to ještě brzo, skusím testík ještě jednou ve středu. ![]()
@Klara19941 píše:
@pettu Ahooj tak dnes je to 5 den co užívám gelík a už 3 -4 dny jemi nevolno, divný pocit v břiše, pálení žáhy a doto jsem od včera si všimla že začínám cítit pachy které muj přítel necejtí. Bolí me lehce v podbřísku vždy jen na chvíli a dneska jsem se musila budit celou noc a vypila jsem skoro litr coly dotoho jsem se vzbudila v 5 ráno, když přítel stával do práce to semi nikdy nestalo já obvykle stávám v 9 hodin ráno a když jsem se dnes probudila tak mi přitel musel přinyst kybl protože mi bylo moc šoufl ale nezvracela jsem.Dnes rano jsem si udelala testík a nic![]()
vím že je to ještě brzo, skusím testík ještě jednou ve středu.
heleď já tenkárt před rokem už na silvestra cítila to samé co ty, tzn. týden po ovulaci - nikdo mi tenkrát nevěřil ale já se prostě cítila divně. testy negativní. to víš že jsem se taky testovala dřív a stejně nic - negativní, a přitom už tam Dianka byla
držim pěstě!
@pettu čauky
a jak si zjistila že jsi těhotná když byli testy negativńí?
@Klara19941 píše:
@pettu a jaké si měla příznaky?[/ctace]
Že jsem tehotna jsem se jen domnivala dle příznaků - jako kdyby mela dorazit silna menstruace, optravdu hodne me bolelo v podbrisku, byla jsem tak unavena a začaly me bolet prsa. Prvni pozitivni test 17dni po ovulaci.
První měsíc používáme gelík, tak uvidíme…máte někdo zkušenost z teďka, že to funguje? pomohlo to k otěhotnění?!
Zrovna jsem uvažovala o koupi tohoto gelu, jen mě trochu štve, že není u eshopů možný osobní odběr někde v Plzni. Ale chci ho vyzkoušet ![]()
@anitram999 Já to lovila včera v eshopech, tak nějakej vyberu a objednám, dnes jsem šla kolem lékarny, tak sem se chtěla zeptat, jestli to náhodou nemají a nemohla jsem si vzopmenout, jak se to jmenuje ![]()
Ahoj holky, snažíme se otěhotnět 4 měsíc, přečetla jsem si hodně o tomto gelu koupila jsem si jak ten vstřikovací, tak i ten obyčejný, že ho budeme používat jako lubrikační..Řekla bych, že stačí si koupit ten přímo v tubách příště bych mu dala přednost. Nicméně jsme použili gel jen jednou na začátku plodných dní, pak nás kamarádi přemluvili abychom s nimi dali ještě dovolenou do Thajska na vlastní pěst, takže koupit letenky a za půl roku juchuuuu.2týdny jsme to plánovali pak rozhodli, že koupíme letenky a ono ejhle menstruace nikde…
takže má rada zní :začněte plánovat dovolenou, zaměříte se na příjemné věci jak se vidíte už na pláži a přijde to možná nečekaně ![]()
Nicméně Concieve Plus přikládám také velikou váhu ![]()
Ahoj všem, mám takový jeden dotaz. Také jsem dospěla k tomu, že jsem si koupila tento gel. Myslíte, že by vadilo, kdybych si gel aplikovala např. pul hodiny přes stykem? Chci příteli udělat takovou atmošku, prádélko, večeře a tak a néé pak odbíhat zavádět si ještě gelík, chápete ![]()
@sarahrezek Ahoj, jdeš na to dobře, ideální „lubrikační gel“ - ten zbytek není potřeba zdůrazňovat ![]()
Holky, nám se zadařilo nakonec i bez gelu, takže ho tu v bazárku prodávám: https://www.emimino.cz/…neni-680690/ Kdybyste měla nějaká zájem nebo jste to mohla někomu předat, komu by se to hodilo, ráda předám dál. Je to gel Conceive Plus pro podporu oplodnění před stykem 7 ks tub s aplikátorem v balení + 5 ovulačních testů + těhotenský test Pepino. Já už to nepoužiju a je mi líto to vyhodit. Díky!
I já jsem dnes objednala spolu s kyselinou listovou, tak doufám, že se zadaří co nejdříve
k tomu už víc jak týden užívám gynex kapky
snažím tomu pomoct co nejvíc.. někdy už si přijdu jak blázen
tak všem holkám co jsou na tom podobně jako já držím pěsti ![]()