Gel Conceive Plus na podporu početí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.4.18 08:51

Tak jsme se snažili o miminko měsíc bez conceive, ale jelikož jsem byla nějaká suchá, tak jsme koupili toto, měli jsme doma ještě Aqua comfort, ale ten se při snažení o mimco prej nehodí. První měsíc snaženi s conceive nic a teď druhý měsíc jsem otěhotněla, jestli to je tím gelem fakt nevím, ale dávali jsme ho tam hodně, proto mě přišlo že rychle zasychal. Žádné reakce jsem po něm neměla, jen bacha po otevřenou prý vydrží jen 3 měsíce. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2276
18.4.18 18:03

Tak my používáme gel od listopadu a zatim nám nepomohl :nevim:
Příští měsíc koupim jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.18 08:30

Ahoj, kdyby mela některá z vás zájem, mám doma ještě ten gel concieve plus na podporu početí. Ten větší. Použila jsem jen 2× . Myslím si, že díky němu to po takové době klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.18 10:13

Příliš kyselé prostředí

Ahoj, řešil jste někdo příliš kyselé prostředí v pochvě při snaze o otěhotnění? Pomohl vám conceive gel?

• Citovat
  • Upravit
3361
16.10.18 17:25

@kristyna92 ahoj mate jeste ten gel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
29.10.18 20:40

@Julcakarel Dobrý den, ano mám…napište mi kdyžtak sz. Děkuji, K.

@Julcakarel píše:
@kristyna92 ahoj mate jeste ten gel?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
29.10.18 21:08

@kristyna92 uz ho mam doma ale dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
29.10.18 21:22

@MarketinkaKopretinka jeste je k dispozici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.18 23:48

@Tyna87 ještě je, pokud chceš. Napiš SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
24.6.19 11:05

Ahojte, tak mám také neúspěšné pokusy a zkouším tento gel. Zatím teda nepomohl. Kdyby někdo prodával nedávno otevřený (nebo ten s jednotlivými dávkami), nabídněte :) A vám ostatním se zadařilo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.6.19 16:28

Ahoj holky, nevím, jestli je tato diskuze ještě nějak aktivní, ale zeptám se, třeba mi některá odpovíte. Nikde jsem nevyčetla, jestli je lepší, nebo dokonce nutné zavést gel nějak extrémně hluboko. Objednala jsem si do lékárny Conceive s aplikátorem a paní mi nakonec dala ten bez. V návodu je psáno… že na ohon a dovnitř pipky… ale nevím no, jak hluboko, aby mi to nevylezlo ušima :D nebo aby to zase nebylo zbytečně na povrchu. Je mi jasné, že se tam něco dostane při styku, ale aby to nebylo třeba málo. Koupila jsem si stříkačku, některá jste to tu psaly, že to tak děláte. Díky. zkoušíte některá po kyretáži? :roll: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
25.6.19 13:26

@verkus ahoj ahoj, já zkoušela normálně stříkačkou… Jinak asi i prstama by to šlo, teď mám to balení s aplikátorem :) Přeji, ať se brzy zadaří a není už potřeba :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.6.19 16:40
@quera píše:
@verkus ahoj ahoj, já zkoušela normálně stříkačkou… Jinak asi i prstama by to šlo, teď mám to balení s aplikátorem :) Přeji, ať se brzy zadaří a není už potřeba :hug:

Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.7.19 12:05

Zrovna se chystám objednávat Conceive gel. První dcera vyšla na první pokud a druhé mimi si dává na čas. Do gelu dávám poslední šanci, před nervovým zhroucením :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.7.19 12:20

Nam pomohl, hned po první aplikaci :D :P ;) :potlesk: co Vy, holky? Zařilo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí