Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, kdyby některá z vás měla zájem o gel, mam ho doma, použitý pouze jednou. Cena dohodou, nabídněte ![]()
Ahoj holky dnes jsem si tento gel taky koupila už ho mám doma, tak jsem zvědavá jesti pomůže, pomohl tady někomu?
přece jen to není levná záležitost ![]()
@Klara19941 ahoj nevim zda to bylo gelikem ale pouzila jsem v dobe ovulace (potvrzeno ovulacnim testem) a vyslo na poprve, ted už mi leží v postylce 5ti měsíční holčička ![]()
Taky nam to vyslo s gelem hned na poprve, za mesic mam termin:-)
@pettu : jééé tak to ti tiše závidím
,a jak si to zjistila po tom gelíku, po jaké době užívání gelíku jsi měla na testu //? ja ho použila včera dvakrát nu, mám strach že na mě nezabere
![]()
@Delphy : tak to je krásné, gratuluji
a po jaké doby užívání toho gelíku jsi otěhotněla? ![]()
@Klara19941 Snazili jsme se dva mesice, pak jsem objednala ten gel, v dobe ovulace jsme ho pouzili a bylo to:-) Takze jsme spotrebovali jenom jednu tubicku…
@Delphy já si koupila jen ten samostatnej gel a dovnitř si to stříkám stříkačkou, dělala jsem si na internetu výpočet ovulace a pokud je to pravda tak mam ovulaci ode dneška do utery, každopadně ted je vykend tak máme aspoň na sexíkování čas
![]()
@Delphy ke gelíku ještě beru nosifol, kypřičník, a bylinky na podporu těhu + ten gel nu není to levná záležitost vše mi vyšlo na cca 2000,– tak doufám že to bude mít taky učinky..
![]()
@Delphy děkuji moc
vám také přeju hlavně zdravé miminko a pevné nervy ![]()
@smallinka jojo,koupila jsem kotvičník dnes mi dorazil, tak muj chlap i já začneme užívat ode dneška. ![]()
Holky taky ode dneška mám gel doma
Já ho teda zkoušela už na jaře 2014, měla jsem těch 8 aplikátorů, ale bez úspěchu, až když mi došly, se zadařilo.
Dávám mu 2. šanci, mám ho v tubě, jak ho nabíráte? Aplikuje se 10 min přes stykem? Co si pamatuju, u těch aplikátorů to tak bylo psané.
Jo aha, už to čtu, tak to jsi štastná žena, my se snažíme už rok a nic ![]()