Gel Conceive Plus na podporu početí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
20.7.19 12:34

Holky, mám ještě nějaký Conceive gel, určitě na dvě ovulky stačí. Měla byste některá zájem? Mám velkou zubů, z toho rekla bych půlka zbyla. Když, tak zprávu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.7.19 12:34

Velkou tubu 75 ml myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.7.19 09:45
@Paja01 píše:
Ahoj :mavam:
máte někdo zkušenost s gelem Conceive Plus na podporu početí? Nejsou to vyhozený peníze? Pomohl někomu z Vás k vytouženému miminku? My se snažíme 8 měsíců a zatím bez úspěchu :-(Děkuji moc :wink:

Po Conceive jsem zjistila, ze čekám dvojčata, roli sehrál určitě i clostyl, a to, ze je manžel plemenny semenny býk. Celou dobu mi vrtalo hlavou, proč to nejde a ve finále taková banalita…Ty spermie musí v něčem doputovat (v ovul. hlenu) a ten ja neměla. Určitě pomáhá, těm, kdo mají podobný problém. Ještě mi zbylo, kdybys chtěla koupit. Mám asi půlku velkého 75ml balení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.7.19 09:50

Ono jde holky asi o to, ze tento gel nezachrání všechno. Řekla bych, ze jako mně :think: pomůže tomu, kdo je sušší a jinak dle lékaře ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.19 09:46

My se snažili o mimi rok, před měsícem jsem si koupila tento gel a jsem těhotná… Opravdu si myslím, že je to tím gelem a nebo je to hodně velká náhoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
7.1.20 10:18

Mne treba gel pomohl. Po revizi se sice telo dalo dohromady, ale hlen nikde zadnej, uplny sucho :nevim:. Pak jsem objevila tenhle gel a menstruace nedosla a na testu krasne dalnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.3.22 08:38

Zdravím všechny snažilky i maminky.
Ráda bych sem také přidala svou pozitivní zkušenost s gelem Conceive i s jejich vitamíny. Ro a půl jsme se snažili a marně… zkoušela jsem vše možné od vitamínů po prstíkovou metodu.
Když mi doktorka řekla, že vzhledem k věku už je nejvyšší čas to řešit asistovaně a dala doporučení do Gennetu, tak jsem sáhla k poslednímu zoufalému kroku a koupila za nehorázné peníze tento gel a vitamíny. Pod pohružkou smrti přítel pravidelně zobal modré prášky (byl to s ním boj, nechtěl a stále se vymlouval)… prý z toho málem zmodral. Já zobala růžové…
No a světe div se, první měsíc, co jsme 3× použili tento gel se zadařilo… nemohla jsem tomu vůbec uvěřit. I doktorka byla v úžasu a bylo vidět, že i ona má opravdu radost. Tak nějak je to stále jako sci-fi, ale malá treperenda, která mě dokáže pěkně pokopat mi každý den dokazuje, že je tady a že v bříšku spokojeně roste.
Takže všem, co váhají… zkuste to. U nás zabraly vitamíny, gel a prstíková metoda… někdo říká, že je to blbost, ale my jsme jasný důkaz, že není ;)

Každopádně máme teď jeden načatý gel, jak jsem psala použit 3× celkem málo… nám pomohl, takže bych ho ráda poslala dál, aby se zbytečně nevyhodil. PC454 Kč, prodám za 300 Kč včetně pošty… kdybyste měly některá zájem, písněte… martina. urbanidesova@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.3.22 11:30

Já už ho taky koupila a zkoušíme první cyklus.. Mám velkou tubu a používáme jako klasický lubrikant. Uvidíme, jestli to pomůže :andel: každopádně je vcelku příjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
14.3.22 17:06

Mám ho pořád doma, samozřejmě nepomohl vůbec, ale ono to ne každému pomůže. Můžeme mít i jiný problém a pak je na to samozřejmě gel krátký. Nicméně existuje ještě nějaký MyOvunelle a to jsou čípky, které nejen upravují pH u děložního čípku, ale i nějak vyživují spermie tím Myo-inisitolem (to v gelu Conceive není), jinak ty prvky jako hořčík by tam myslím měly být také. Tak jsem taky vyzkoušela a taky nic :mrgreen: Ale chválila si to jedna youtuberka, otěhotněla potom. Člověku to nedá a zkusí to, co kdyby to pomohlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.4.22 12:47

Ahoj, tak jdu podat recenzi na COnceive plus :D snažili jsme se cca 1,5 roku, nakonec mi byly zjištěny hraniční protilátky proti spermiím a předepsán Medrol. Nicméně když jsem začala Medrol užívat - už jsem byla těhotná a ještě o tom nevěděla… a bylo to v prvním cyklu, co jsme zkoušeli pravidelně Conceive Plus gel :lol: Jestli to bylo tím, nebo náhoda, už vám nepovím… ale asi se vyplatí vyzkoušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adrianna574
6.9.23 11:33

@verkus koupim :)

• Citovat
  • Upravit
44
22.5.25 09:13

Ahojky holky je mi 25 let a teprv krátce se snažíme o miminko (2 měsíce)
A teďka jsme začli používat conceive plus takže jsem strašně zvědavá 😂 jaký vy máte názor na tento gel? Pomohl vám nebo naopak ne? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí