Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky
dneska mi přišel conceive plus a chci se zeptat jestli pomáhá na oplodnění, a nebo jestli má někdo skušenosti z něčím jíným?? moc děkuju za odpovědi
![]()
@asim900 my měli kombinaci všeho možnýho, ale mezi tím byl i tento gel, bůh ví co z toho pomohlo, ale na škodu není ![]()
Holky uvažuji nad gelem… kdyby jste ho některá chtěla prodat dejte vědět ![]()
@kačatovfr pokud ještě sháníte gel, tak mám doma úplně nový, nepoužitý. Je to ta verze s 8.mi aplikátory (tubičkami s gelem). Koupila jsem v lékárně za 500Kč, Vám ho nechám za 400Kč + 50Kč pošta. EXP do 08/2017
Ahoj holky, prodám novou krabičku gelu s aplikátorem, v balení 8 ks, zcela nová krabička, nevypotřebovaná. Než jsme stihli zajít na poštu pro balíček, tak se zadařilo po ivf ![]()
cena na internetu kolem 530Kč, prodám za 250kč.
https://www.google.cz/…237656438444?…. r_cp.&bvm=bv.124272578,d. d24&ion=1&tch=1&ech=1&psi=zsJbV_vzAYP4UOWkmcAE.1465631446690.5&prds=paur:ClkAsKraX43gYEAS-fZn6OIv0vdQmoQKEbWon23RvvCagWXL4zTER25wUI7QWtxCRocRK9×qmQ__hUQRkAjJZBAeet-fHOauH3E6ihTI6wzl3Q-MxVu4QfsqDRIZAFPVH71Jne1ClosU3YMdQrhAyxxVhXPhrA&sa=X&ved=0ahUKEwiz7vDMvp_NAhWGSBQKHa38ANgQ8wIIwQEwAw
dlouhá expirace.
napiště do zpráv ![]()
kamarádkám (dvěma) opravdu pomohl, věřím mu.
Hezké snažení ![]()
Ahoj holky…taky jsem ho koupila. jen přesně nevím jak jej používat
kdy přesně se aplikuje, který den cyklu?
četla jsem před ovu a po…máte některá přesnější radu?
![]()
Ahoj, také mám gel doma. Jeden neotevřený a jeden bez jedné ampulky.
„Vaginální gel Conceive Plus v 8 praktických aplikátorech, každý aplikátor je na 1 použití. Conceive Plus obsahuje speciálně vyvinutý gel (obsahuje vápník, hořčík, má vyvážené PH), který napomáhá spermiím k delší životnosti a k rychlejšímu pohybu k vajíčku, tím dojde k jeho oplodnění.
Gel je registrován na ministerstvu zdravotnictví v ČR, je doporučován lékaři jako podpůrný prostředek při pomoci k úspěšnému otěhotnění.“
Pomohl 2× (nebo možná psychika díky němu). Prodám za 150 a za 100 otevřený plus poštovné.
Ahoj holky, přidávám svůj názor na gel Conceive Plus…snažili jsme se teď první měsíc a v době ovulace jsme používali gel. Nevím jestli to bylo tím gelem, ale zadařilo se na poprvé
![]()
Kdybyste některá chtěla odkoupit, napište zprávu (použili jsme 4×), takže tuba je téměř celá ![]()
Ahojky, ja bych si ho od Tebe koupila, za kolik by jsi ho prodala?
@Stepanka12 Ahoj, bohužel už to není aktuální…jinak v lékárně se pohybuje kolem 500 Kč
Přeju hodně štěstí při snažení ![]()
Přeji pohodové dopoledne, ráda bych se na vás obrátila s dotazem… Mohu tento gel používat, když nám na imunologii zjistili, že mám mírně zvýšenou alergii na mužovo sperma??? Ráda bych, aby to mělo ten správný efekt a pomohlo to…
![]()
Ahoj holky nechtel by nekdo ten conceive gel, koupila jsem si ten se dvema aplikatory a jeden jsem spotrebovala.dale mam prasek koren maca taky baleni nacate, potom mam nekolik tech kontryhelu jedno baleni pytlikoveho a jeden a pul pytliku kontryhelove nate a pul lahvicky jerabu ptaciho.ja uz nic nevyuziji jelikoz jsem ve 13 tydnu a je mi to lito vyhodit. nejlepsi by bylo kdyby si to nekdo vzal vsechno. takze kdyby mel nekdo zajem udelam symbolickou cenu za vsechno, opravdu je mi lito to vyhodit.
Ivouš88 Před časem jsem Vám psala zprávu, můj zájem stále platí, tak se kdyžtak ozvěte… ![]()
Ahoj holky, prodává tu ještě někdo gel Conceive? Kdyžtak napište co nejdříve, děkuji ![]()
@eluv ahojky muzu se zeptat zda jsi mela conceive plus gel s aplikatory nebo bez?