Gel Conceive Plus na podporu početí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1437
18.6.17 12:55

Ahoj Holky, chtela bych se zeptat zda jste nanaseli conceive plus gel pred sexem a pak 15minut cekali..jak pisi u gelu skdy aplikatory? Koupila jsem si gel bez aplikatoru a tam pisou, ze lze nanaset i behem sexu..dekuji za odpoved a za radu se zkusenosti s gelem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
27.6.17 10:17

Prodam

Ahoj holky mam posledni tri trubičky gelu expirace 8/2017 kdyby mel nekdo zajem prodam za 200 i s postovnym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.7.17 16:40

Ahoj holky, objednala jsem si take gel conceive plus ale nez prisel domu zjistila jsem ze uz jsem tehu.. :D snazili jsme se 7 mesicu tak jsem to chtela vyzkouset.
Kdyby mel nekdo zajem necham za 100,– puvodni cena 199,– mam k tomu i fakturu. EXP. 07/2018.

Příspěvek upraven 22.01.18 v 19:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
31.7.17 19:11

Ahojte, nevím, jestli to bylo gelem, ale při prvním použití v době ovulace se zadařilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
6.12.17 18:56

Dnes je si tento gel objednala a příští víkend ho vyzkoušíme, tak jsem zvědavá jestli zafunguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.12.17 04:31

Ahojky, mám prozbu,, už rok a pul se snažíme o miminko :) ale furt seto nedaří, :( byli sme s přítelem na vyšetření a všechno vpořádku. jednou už jsem těhotná byla,. Mám hodně nepravidelnou menstruaci :( prosím muže mi poradit počem ste otěhotněly? děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
18.12.17 12:42

@asim900

Pokud máš nepravidelný cyklus, tak zkus něco na úpravu cyklu…gynex, pít kontryhelovy čaj, nebo čaj baby radnicke, sledovat si ovulaci :nevim: je toho spousta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.12.17 21:08

@Elesméra zkoušela jsem něco na upravu menstruace doktorka mi předepsala Utrogestan a nepomohlo, ted mám Orgametril a taky nepomáhá, už jsem ztoho zoufalá,, četla jsem že když má někdo nepravidelný cyklus tak otěhotnět jde těžko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
19.12.17 06:48

@asim900

Proto píšu aby jsi zkusila bylinky, kontryhel nebo gynex, hodně si to ženské na úpravu cyklu chválí chválí. A s tím otěhotněním to taky není úplně pravda, znám spoustu holek co otěhotnělo i když neměly pravidelný cyklus, pak se jim akorát težko určoval TP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.17 09:26

My se snažili 7mesicu a marně. Pak jsem koupila gel a vyšlo to napoprvé. Takže za mě určitě doporučuji :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
2276
14.1.18 00:47

@asim900 tak mě gynex vubec nepomohl, ale za to mi cyklus upravily kontryhelove kapky…ale ani tak jsem porad neotehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
19.1.18 06:32

Ano, doporucuji

Ja jsem koupila nejmensi baleni, bez aplikatoru - pred akci jsem si ho jen prsty zavedla (urcite ani ne doporucene mnozstvi, podle pocitu) a prvni seriozni zkousici cyklus jsem otehotnela. Nevim tedy zda diky gelu, ale pouzivala jsem jen dny pred ovu, malinko hlavne kvuli zvlhceni (na denni pouzivni by se to prodrazilo).
K tomu jsem ale testovala i ovulaci, ta me taky prekvapila ptz byla pozdeji nez jsem predpokladala.
Myslim ze ten gel jaksi udela pratelstejsi pristredi pro pulciky a muzou tam dele na vajicko pockat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
20.2.18 11:24

Obnovuji diskuzi

Měl po Conceive gelu někdo reakci ve smyslu podráždění, pálení? Zkusila jsem ho 2×, ale pálí to jako čert :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.2.18 11:36

Osobní zkušenost s tím nemám, ale kolegyně z práce na ěj nadávala, taky ho nesnesla.

• Citovat
  • Upravit
9723
20.2.18 11:39
@Jančakecalka píše:
Osobní zkušenost s tím nemám, ale kolegyně z práce na ěj nadávala, taky ho nesnesla.

Doufala jsem, že to bude další pomocník na cestě za druhátkem, reference byly dobré, ale to pálení se nedá vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí