Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem ho užívala mnohokrát a jen to zastudělo to bylo vše.
@MartinaCV V žádném případě ho nepoužívej, zřejmě máš alergickou reakci na nějakou jeho složku. Normálně by neměl působit žádné obtíže. Pokud tomu tak je, neužívat, to by mohlo jedině tu možnost početí zhoršit.
@s.y.p.t.a píše:
@MartinaCV V žádném případě ho nepoužívej, zřejmě máš alergickou reakci na nějakou jeho složku. Normálně by neměl působit žádné obtíže. Pokud tomu tak je, neužívat, to by mohlo jedině tu možnost početí zhoršit.
jj, vypadá to na nějakou alergickou reakci, což se u mě dalo čekat, jelikož špatně zvládám jakoukoliv chemii, mastičky, léky.. Tak budu hledat něco jiného ![]()
@MartinaCV zadnou negativni reakci jsem na nej nemela, ale zatim nam nijak nepomohl ![]()
@jednažena píše:
Mě též pálil.
Jo? Konečně někdo se stejnou reakcí
Já jsem obecně citlivá na „chemii“ a dobře mi fungují a rychle zabírají přírodní prostředky. Nevíš o nějaké lepší alternativě?
@MartinaCV Bohužel nevím o ničem jiném. Ja mám ten spodek precitlively
,tak už ani nepatram po ničem jiném. Kdyz sem nechtela otěhotnět, tak mi vadilo zas spermicidní krém, pesar též nesnesu
.No já sem případ ať chci či nechci otěhotnět
.
Ještě mám 5gelu v aplikatorech
.Už sem nezkousela půl roku.Tak to ve mě hlídá, že bych to zkusila ještě
.
@MartinaCV ahooj! A co tohle? http://www.prirozeneotehotneni.cz/#… lubrikační gel Ritex Kinderwunsch. Nezkoušela jsem, ale může mít lepší složení, pro tebe lépe vyhovující..?
@dendishek píše:
@MartinaCV ahooj! A co tohle? http://www.prirozeneotehotneni.cz/#… lubrikační gel Ritex Kinderwunsch. Nezkoušela jsem, ale může mít lepší složení, pro tebe lépe vyhovující..?
Podívám se, díky ![]()
Nevím teda jestli je to gelem, ale zkoušeli jsme to několik měsíců bez úspěchu a teď první měsíc zkoušení s tímto gelem se (doufám - před tím dva potraty) zadařilo.
Pila jsem k tomu ještě čaj od Mojžíšové. A gel jsme používali při každém styku. Pro jistotu.
Měla jsem to nejmenší balení bez aplikátoru. Jen jsem nanesla větší kapku na penis a trochu na poševní vchod.
Pro nás to bylo i lepší, protože jsem dole dost úzká a přítel s tím má problém. Ale to by se mohlo upravit po porodu samo. ![]()
Kolegyně pak šla na gyndu a řekla to doktorce a ona jí pak zjistila alergickou reakci na nějakou složku v tom gelu. Přestala ho používat a měla pokoj. Nakonec stejně musela na IVF.