Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ja ych ho zkousela vtem pripde porad pri sexu a mas vystarano
@Adriana123 ahojky, já řešila to samé, nemám úplně pravidelnou menstruaci, v prosinci jsme se rozhodli že zkusíme druhého prcka, zakoupila jsem listovku, ovulační testy, a conseive plus (8 tubiček) začala jsem tedy testovat 7 dní po menstraci tj.15.12. a testovala jsem…stále negativní… nakonec 25+26.12. pozitivní ovulační test, sexovali jsme o vánocích před, při i po ovulaci, použíli 4× conseive, 3× bez conseive a je to tam, v lednu už mS nepřišla, včera potvrzeno doktorem, dnes 6+6tt
takže za mě gelík ano, a testy jsem používala LightLife ( asi 35kč 2ks), poradila jsem je i kamarádce, které ještě nikdy jiný ovulační test pozitivní nikdy nevyšel a včera mi volala, že už má pozitivní ovu test a koupila si taky conseive, tak doufám že mě brzy potěší i jinou pozitivní zprávou ![]()
Ahoj no tak to je super zprava, ja jsem ovu testy zkousela a vyslo me z 5dni po menses mam ovu jenze mi dr rekl, ze je to hloupost tak nevim cemu verit jestli testum nebo instiktu, my jsme to spritelem vymysleli tak ze spolu spime podle ovu testu a ak uz jen porad krom par dnu pauzy tak uvidime, ekde jsemslyselaze ma nedo bolesti kdyz ma ovu a ted omentlne neco takove zazivam taksnad to vyjde, ed i ten gel tak snad uz snazime se uz pres rok. Zitra jdeme na spermio,,tak nam drz palky, jinak ti blahopreji
a odkud jsi jestli e mou zeptat? jinak se chci jeste zeptat kolik si to´ho gelu dala,,diky.
@Adriana123 gravitest bohužel zkušenost nemám
@tynaterezka uvidíš to vyjde, ideální je možná sexovat ob den, ale třeba u nás je to nereálné
jinak jsem z Prahy 4, a co se týká gelu tak já měla ten s aplikátory 8 ks a dala jsem vždy celý aplikátor, asi 5 min. před sexem a musím říct že to s ním bylo super ![]()
@Adriana123 píše:
Holky máte některá z vás zkušenosti s gravitestem 12?
Ahoj holky prosim o radu..blbec jsem si koupila conceive plus bez aplikatoru
a v navodu je naspane primerene mnozstvi davat
vubec nevim kolik a jak si ho zavist bez aplikatoru ![]()
@Makishka1 ahojky tak já měla ty aplikátory s gelem, a jedná dávka - jeden aplikátor 4g. přepočti na ml a kup v lékárně stříkačku a asi bych to zaváděla tím
Ahoj holky tak spermio vysel luxusne na jeden mililitr 50mil. spermii..ted jsme zkouseli gel a mohlo to vjit jenze ja dostala horecky a to uz jsem mela 3dny
zpozdeni a pak jsem to dostala beru penicilin ted asi budem muset tento mesic pockat aby ze me vysel ten streptokok co se me ve me usidlil
…pak mi dr rekl jestli nemam nepruchodne vajecniky mate nejaku zkusenost???diky
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda máte někdo podobnou zkušenost: Druhý cyklus používám v době ovulace tento gel. A to především proto, že se cítím být spíše suchá a při sexu obecně se s partnerem neobejdeme bez slin. Ty údajně zabíjí spermie, takže jsem se rozhodla používat v době ovulace gel, abych alespoň trošku spermijkám pomohla. Minulý měsíc jsem gel použila a druhý den ráno zaregistrovala „plodný hlen“. Myslela jsem ale, že to je pozůstatek právě gelu. Nyní jsem gel použila v pondělí večer a dnes, tedy ve středu, jsem kolem poledne také zaregistrovala „plodný hlen“. Myslíte, že jde o skutečný plodný hlen nebo zbytky gelu? Stalo se vám to některé? Já jestli to mám brát jako příznak ovulace nebo ne. Měřím si i bt a podle všeho by měla být ovulace na spadnutí…
Ahoj jakou to ma barvu on ten hlen, gel rad obcas vytece i se spermiema. ano je pravda ze sliny zabijeji sperma ale neznamena to ze uplne vsechny…jinak ohledne bt je t ze mas teplotu 4dny stejnou coz je 38 stupnu…a to znamena ze dva dny z tech 4 jsou plodne a nejlepsi je si do toho koupit jeste testy na plodne dny a ujistit se…jinak ovulace je jen 24h nejdyl 72 a kdyz mas super plodny dny tak 2-3dny na ne´tu jsou i kalkulacky plodnych dnu ale je to jen tereoticke ano zkus ty testy ja je zkousela tez a vzdy me to vychazelo.
Také se s vámi podelim o muj pribeh s gelem conceive, s manyelm jsme se snazili asi rok a po prvním pouziti toho gelu ja hned otěhotněla, neskutecne a krasne
![]()
Vyzkoušela jsem 2× a zatím čekám na výsledek
Kéž by to vyšlo. Už se snažíme půl roku a nic ![]()
Zbyl mi tento gel v aplikátorech 4 ks (bylo jich tam 8 ks) - prodám - viz bazárek.
Ahojte,
chtěla jsem se zeptat kolik toho gelu dát když je v tubě? Nikde jsem nenašla a jak ho aplikovat do pochvy?