Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla sem se zeptat kolik cca ml ste si dávali těma stříkačkama??abych si endala málo, nebo moc. Dneska mě gel přišel a každým dnem mám mít ovu, tak snad se zadaří
@pavlina-strakova 3-5ml. Já dávala tři a bohatě stačilo
Jakmile jsem dala víc většina ze mě vytekla ![]()
@Anýsek18 Tak dám 4 jak sem myslím někde četla a je to, někdo asi psal že i dva stačijou
@pavlina-strakova Já dám tři a stejně to ze mě teče takže ty dva by stačili podle mě sto pro taky. Taky záleží kolik máš plodného hlenu. Za mě jsou tři ml víc než dost ![]()
@pavlina-strakova Ok. Já dávám ty tři a teče to ze mě. Takže taky budu dávat dva. ![]()
@Anýsek18 Děkuji za radu, ani sem nevědela, že ho taky používáš
@pavlina-strakova Psala jsem to ve skupině že ho mám doma taky a používám ![]()
@Anýsek18 Tak to se omlouvám, asi sem to nějak vypustila z hlavy
a dáváš si před a nebo v průběhu ![]()
@pavlina-strakova Dávám před. V průběhu už je to pak takové na nic. Akort když si ten sex prostě bombově užívám ![]()
HOLKY ahojky muzu se zeptat, jak nanasite gel, kdyz nemate ty aplikatory?, to si tam normalne nak striknete nebo jak se to dela? ta tuba vypada jak zubni pasta,, to tam sriknete nak.. aby to zeme hned nak nevyteklo..
![]()
@PETULENKA píše:
HOLKY ahojky muzu se zeptat, jak nanasite gel, kdyz nemate ty aplikatory?, to si tam normalne nak striknete nebo jak se to dela? ta tuba vypada jak zubni pasta,, to tam sriknete nak.. aby to zeme hned nak nevyteklo..![]()
Já mám na to injekční stříkačku. A tou to dam tak daleko že to neuteče nikudy
@Anysek18 tak dekuji za info a uz nekomu tady pomohl?? my se snazime od kvetna, ale uz sem prvni ditko cekala ale bohuzelve 20 t sme to sli ukoncit. a porad nic.tak premyslim ze bych ho taky obednala. a vy poznate ze mate ovulaci nebo merite bazaln. teplotu?,
@PETULENKA píše: @Anysek18 tak dekuji za info a uz nekomu tady pomohl?? my se snazime od kvetna, ale uz sem prvni ditko cekala ale bohuzelve 20 t sme to sli ukoncit. a porad nic.tak premyslim ze bych ho taky obednala. a vy poznate ze mate ovulaci nebo merite bazaln. teplotu?,
Mě teda zatím nepomohl. Snažíme se od ledna. Jinak já na sobě ovulaci nepoznám ale měřím bazalní teplotu.