Gel Conceive Plus na podporu početí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.7.12 14:19

Ahoj holky, chtěla sem se zeptat kolik cca ml ste si dávali těma stříkačkama??abych si endala málo, nebo moc. Dneska mě gel přišel a každým dnem mám mít ovu, tak snad se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
19.7.12 15:15

@pavlina-strakova 3-5ml. Já dávala tři a bohatě stačilo :palec: :palec: :palec: Jakmile jsem dala víc většina ze mě vytekla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.12 15:16

@Anýsek18 Tak dám 4 jak sem myslím někde četla a je to, někdo asi psal že i dva stačijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
19.7.12 15:18

@pavlina-strakova Já dám tři a stejně to ze mě teče takže ty dva by stačili podle mě sto pro taky. Taky záleží kolik máš plodného hlenu. Za mě jsou tři ml víc než dost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.12 15:22

@Anýsek18 Dneska napoprvé dám 2 a uvidím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
19.7.12 15:24

@pavlina-strakova Ok. Já dávám ty tři a teče to ze mě. Takže taky budu dávat dva. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.12 15:38

@Anýsek18 Děkuji za radu, ani sem nevědela, že ho taky používáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
19.7.12 15:42

@pavlina-strakova Psala jsem to ve skupině že ho mám doma taky a používám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.12 15:46

@Anýsek18 Tak to se omlouvám, asi sem to nějak vypustila z hlavy :oops: a dáváš si před a nebo v průběhu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
19.7.12 15:49

@pavlina-strakova Dávám před. V průběhu už je to pak takové na nic. Akort když si ten sex prostě bombově užívám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.7.12 12:13

HOLKY ahojky muzu se zeptat, jak nanasite gel, kdyz nemate ty aplikatory?, to si tam normalne nak striknete nebo jak se to dela? ta tuba vypada jak zubni pasta,, to tam sriknete nak.. aby to zeme hned nak nevyteklo.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
20.7.12 12:28
@PETULENKA píše:
HOLKY ahojky muzu se zeptat, jak nanasite gel, kdyz nemate ty aplikatory?, to si tam normalne nak striknete nebo jak se to dela? ta tuba vypada jak zubni pasta,, to tam sriknete nak.. aby to zeme hned nak nevyteklo.. :mrgreen: :mrgreen:

Já mám na to injekční stříkačku. A tou to dam tak daleko že to neuteče nikudy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.7.12 12:33

@Anysek18 tak dekuji za info a uz nekomu tady pomohl?? my se snazime od kvetna, ale uz sem prvni ditko cekala ale bohuzelve 20 t sme to sli ukoncit. a porad nic.tak premyslim ze bych ho taky obednala. a vy poznate ze mate ovulaci nebo merite bazaln. teplotu?,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
20.7.12 12:45
@PETULENKA píše: @Anysek18 tak dekuji za info a uz nekomu tady pomohl?? my se snazime od kvetna, ale uz sem prvni ditko cekala ale bohuzelve 20 t sme to sli ukoncit. a porad nic.tak premyslim ze bych ho taky obednala. a vy poznate ze mate ovulaci nebo merite bazaln. teplotu?,

Mě teda zatím nepomohl. Snažíme se od ledna. Jinak já na sobě ovulaci nepoznám ale měřím bazalní teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.7.12 12:59

Tak uvidim poridim si ho.tak snad to pomuze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie