Gel Conceive Plus na podporu početí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
15.2.12 09:20

Ještě,že to :hug: je zadara co :lol: ale pokud gel použiješ jen při ovu,tak si myslím,že tak na 5-6 cyklů by měl stačit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
15.2.12 09:49
petra1111 píše:
Ještě,že to :hug: je zadara co :lol: ale pokud gel použiješ jen při ovu,tak si myslím,že tak na 5-6 cyklů by měl stačit ne?

No představa že při naší frekvenci mám platit tak bych se nedoplatila :lol:. Mi ho právě první měsíc používali docela často no tenhle cyklus to vidím eště tak jednou přece jenom to nemá smysl to do sebe hrnout to jsem právě udělala ten první měsíc. Uvidim jak dlouho to vydrží já si právě dělala naděje ten první měsíc a nic tak to teď beru jako zpestření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.2.12 10:03

:dance: :hug: suuper,taky bych na to neměla.I když teď jsem byla na gyndě min.čtvrtek(prev.)a od té doby nesexujem.Doktor se ve mně tak vyřádil,že to ještě bolí.Prý od zad.Ale už to postupně odeznívá.No vyřádil je špatný výraz-prostě jen zatlačil tam kde mě to bolívalo.I při IUI musel být „jemný“a stříkat to tam pomaličku.Ale teď už jsem si dlouho myslele,že mám od toho klid a jedna blbá preventivka a je to zpátky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
15.2.12 10:53
petra1111 píše: :dance: :hug: suuper,taky bych na to neměla.I když teď jsem byla na gyndě min.čtvrtek(prev.)a od té doby nesexujem.Doktor se ve mně tak vyřádil,že to ještě bolí.Prý od zad.Ale už to postupně odeznívá.No vyřádil je špatný výraz-prostě jen zatlačil tam kde mě to bolívalo.I při IUI musel být „jemný“a stříkat to tam pomaličku.Ale teď už jsem si dlouho myslele,že mám od toho klid a jedna blbá preventivka a je to zpátky :twisted:

Tak to je teda docela síla to ti nezávidím. Já teda po preventivce vždy špiním teď jdu až v dubnu nebo v květnu tak když neotěhotním tak chci aby se na mě podívala a uvidíme co mi mudr. poví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.2.12 11:18

Já ještě uvažuju o tom kontryhelu i když už jsem ho pila asi před 3 roky a nic,ale to jsem nevěděla že se pije jen od ms do ovu nebo jak to s ním je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
15.2.12 11:39
petra1111 píše:
Já ještě uvažuju o tom kontryhelu i když už jsem ho pila asi před 3 roky a nic,ale to jsem nevěděla že se pije jen od ms do ovu nebo jak to s ním je?

Jj pije se od ms do ovu dva hrnky denně. já ho pila teď a prodlužoval se mi po něm cyklus tak to zkouším bez něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
16.2.12 08:58

Ahoj holky ně se blíží ovulka předpokládám e bude v pátek nebo v sobotu ,takže přece jen mě kontryhel zkrátila cyklus… odedněška začínáme používat gelík :dance: držte palce..a co vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.2.12 17:53

Všechny zdravím! :mavam: Mohu se přidat? Holky, s přítelem se snažíme teprve chviličku, ale chtěla bych všechny síly nasadit hned, jelikož si myslím, že nebude trvat dlouho a cyklus budu mít naprosto rozházenej! O gelíku jsem slyšela, asi do něj půjdu! :roll: Podle mě jsou lepší ty aplikátorky než klasika, ne? Co myslíte? Ještě bych ho dnes objednala, aby přišel co nejdřív… Ale přijde mi, že v těch aplikátorech je toho oproti klasické tubě málo, ne??? Poraďte! Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
17.2.12 12:14

ahoj já mám aplikátory ,ale jinde v diskuzi psaly že vzaly jen tu tubu a koupily si stříkačku a dávají to tím , to mě nenapadlo proto jsem brala s tím aplikátorem , a ted bych vzala tu tubu a stříkačku. Já ho dnes použila poprvé mám dnes ovulku tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.2.12 13:01

Aha, zajímavý řešení! Takže myslíš, že složení obou je stejný? Když ten s aplikátorkama se aplikuje přímo do pochvy a 15min. se musí čekat a ten v tubě se dává ze vnějšku ihned před sexem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
18.2.12 17:52

má to stejné složení..tak to asi bude jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.2.12 08:53

Ahááá, tak díky za radu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
19.2.12 17:44

Hlásím i zde…ms zatím nedorazila a vypadá to na úspěch s tím gelíkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
19.2.12 17:48

super :potlesk: :potlesk: já mám dostat MS 1.3 tak jsem taky zvědavá jestli gelík pomohl… 2.3máme totiž výročí a byl by to super dárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
19.2.12 18:33

No teda holky, já ho asi fakt koupím! :potlesk: Ale říkala jsem si, že počkám a koupím ho až na příští měsíc!!! Tak sem koukejte dát vědět, jak to dopadlo! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí