Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a jak tak pročítám mám pocit,že jsem zvolila špatně.Vypadá to ,že s pre seedem máte větší úspěšnost ![]()
Ahoj já ho tento měsíc koupila a čekám na ovulku,takže jsem zvědavá a doufám že pomůže
Teď jsem četla i zahraniční ohlasy a vypadá,že po něm otěh.všechny
to spíš vypadá na reklamu…Luci jak dlouho se snažíte?My 6 let.Já čekám MS 18.2.tak snad svině nepříjde,ale nic mi není(co bych taky čekala týden od ovu,že).Zkus dát pak vědět.
my se snažíme rok a půl…ted čekám až dorazí ovulka abych ten gel vyzkoušela a jsem zvědavá..let to je doba a co Dr chodíte někam?držím pěsti at nedorazí
Chodili jsme 2 roky…bla bla..víš co to už mám za sebou.Prostě jsme oba dva naprosto vpořádku.Mám už 16-ti letého syna a 2006 2× zamlklé těh.od té doby nic.Ještě mi doktor teď napsal clostyl,ale ten jsem brala před rokem taky,ale proč bych to nezkusila.Snad když to pak zkombinuji s tím gelem… ![]()
taky si říkám zkusit se má vše… a těch 500 už mě nezabije.. už se nemůžu dočkat ovulky abysme ho mohly zkusit
já ještě 3 dny a zkusím TT.Tedy nepředpokládám úspěch,ale
pro jistotu.
Jen jsem udělala asi blbost,že jsem si gel obj.bez aplikátorů
protože „nejsem přece debil a zvládnu si dát přiměřeně“.Chyba nějak vůbec nepoznám kolik jsem ho dala a minule jsem to asi trochu přehnala…a nejspíše budu muset příště u toho dávkování ležet,protože mi příjde jako by se ve mně rozpustil a vytek.
Ahoj já mám pre-seed používáme dva měsíce a nic. Jinak je lepší u aplikování opravdu ležet protože po chvíli je gelík tekutý jako voda. Musím ale uznat že
s gelíkem je přijemný ![]()
to
s gelem tak neberu-já u toho teču jak veletok
,ale s tím gelem mě to „studí“ .který DC jsi teď?Já 23 DC.V sobotu 4 byla OVU .Je to asi hloupé měla bych vydržet,ale testů mám dost tak to zítra zkusím testnout
no cvok no,ale když bude ten Valentýn…
Já jsem asi 12DC takže bych měla být před ovu mám cyklus 31-33 s kontryhelem tak jsem zvědavá teď v podstatě od začátku jsem to brala hrozně vážně měření Bt kontryhel listovku pak jsem koupila gelík a ten ovulační test dona mikroskop ten se mi vysvítil po měsíci
tak jsem zkoušela ovulační testy(ovulku mi neukázali ale podle teplot probíhá) dál jsem zkoušela svíčku prstíkovou metodu i podložit si zadek a do toho eště symptotermální metodu. No prostě hotovej blázen
a to se snažíme v podstatě chvilku. teď jsem se na vše vyprdla akorát gelík a našla jsem si koníčky abych na to nemyslela tak uvidíme. Jen dodám že už teda jednoho prcka doma mám a že bych tak nešílela nebýt mojí sousedky(moje dobrá kamarádka) která mi řekla druhý den po tom co jsme se začali snažit hele ty si brala Cilest ten sem brala taky a hned sem otěhotněla a plno kamarádek taky tak to už jsi těrchavá
a hustila to do mě celý měsíc a když se nepovedlo tak sem začala šílet
. Držím ti palečky
![]()
mejdzrovka píše:
Já jsem asi 12DC takže bych měla být před ovu mám cyklus 31-33 s kontryhelem tak jsem zvědavá teď v podstatě od začátku jsem to brala hrozně vážně měření Bt kontryhel listovku pak jsem koupila gelík a ten ovulační test dona mikroskop ten se mi vysvítil po měsícitak jsem zkoušela ovulační testy(ovulku mi neukázali ale podle teplot probíhá) dál jsem zkoušela svíčku prstíkovou metodu i podložit si zadek a do toho eště symptotermální metodu. No prostě hotovej blázen
![]()
a to se snažíme v podstatě chvilku. teď jsem se na vše vyprdla akorát gelík a našla jsem si koníčky abych na to nemyslela tak uvidíme. Jen dodám že už teda jednoho prcka doma mám a že bych tak nešílela nebýt mojí sousedky(moje dobrá kamarádka) která mi řekla druhý den po tom co jsme se začali snažit hele ty si brala Cilest ten sem brala taky a hned sem otěhotněla a plno kamarádek taky tak to už jsi těrchavá
a hustila to do mě celý měsíc a když se nepovedlo tak sem začala šílet
. Držím ti palečky
![]()
Děkuji a nešil ![]()
Na ten gel se teď dost upínám,ale až ho doberu tak to kašlu na další mrchu mám ještě clostil,tak snad to s tím gelem bude dobrá kombinace ![]()
petra1111 píše:
Na ten gel se teď dost upínám,ale až ho doberu tak to kašlu na další mrchu mám ještě clostil,tak snad to s tím gelem bude dobrá kombinace
No já tu právě eště drobet mám tak ho doděláme a prdim na to přece jenom je to drahá sranda ![]()