Gel Conceive Plus na podporu početí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petra1111
12.2.12 19:20

pre seed vs conceive

:? a jak tak pročítám mám pocit,že jsem zvolila špatně.Vypadá to ,že s pre seedem máte větší úspěšnost :zed:

• Citovat
  • Upravit
2247
12.2.12 19:23

Ahoj já ho tento měsíc koupila a čekám na ovulku,takže jsem zvědavá a doufám že pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra1111
12.2.12 20:36

Teď jsem četla i zahraniční ohlasy a vypadá,že po něm otěh.všechny :roll: to spíš vypadá na reklamu…Luci jak dlouho se snažíte?My 6 let.Já čekám MS 18.2.tak snad svině nepříjde,ale nic mi není(co bych taky čekala týden od ovu,že).Zkus dát pak vědět.

• Citovat
  • Upravit
2247
12.2.12 22:20

my se snažíme rok a půl…ted čekám až dorazí ovulka abych ten gel vyzkoušela a jsem zvědavá..let to je doba a co Dr chodíte někam?držím pěsti at nedorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra1111
13.2.12 16:25

Chodili jsme 2 roky…bla bla..víš co to už mám za sebou.Prostě jsme oba dva naprosto vpořádku.Mám už 16-ti letého syna a 2006 2× zamlklé těh.od té doby nic.Ještě mi doktor teď napsal clostyl,ale ten jsem brala před rokem taky,ale proč bych to nezkusila.Snad když to pak zkombinuji s tím gelem… :roll:

• Citovat
  • Upravit
2247
13.2.12 16:29

taky si říkám zkusit se má vše… a těch 500 už mě nezabije.. už se nemůžu dočkat ovulky abysme ho mohly zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra1111
13.2.12 16:33

já ještě 3 dny a zkusím TT.Tedy nepředpokládám úspěch,ale :think: pro jistotu.

• Citovat
  • Upravit
Petra1111
13.2.12 16:38

Jen jsem udělala asi blbost,že jsem si gel obj.bez aplikátorů :zed: protože „nejsem přece debil a zvládnu si dát přiměřeně“.Chyba nějak vůbec nepoznám kolik jsem ho dala a minule jsem to asi trochu přehnala…a nejspíše budu muset příště u toho dávkování ležet,protože mi příjde jako by se ve mně rozpustil a vytek.

• Citovat
  • Upravit
1265
13.2.12 19:44

Ahoj já mám pre-seed používáme dva měsíce a nic. Jinak je lepší u aplikování opravdu ležet protože po chvíli je gelík tekutý jako voda. Musím ale uznat že :hug: s gelíkem je přijemný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.2.12 19:59

to :hug: s gelem tak neberu-já u toho teču jak veletok :lol: ,ale s tím gelem mě to „studí“ .který DC jsi teď?Já 23 DC.V sobotu 4 byla OVU .Je to asi hloupé měla bych vydržet,ale testů mám dost tak to zítra zkusím testnout :oops: no cvok no,ale když bude ten Valentýn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.2.12 21:03

Já jsem asi 12DC takže bych měla být před ovu mám cyklus 31-33 s kontryhelem tak jsem zvědavá teď v podstatě od začátku jsem to brala hrozně vážně měření Bt kontryhel listovku pak jsem koupila gelík a ten ovulační test dona mikroskop ten se mi vysvítil po měsíci :nevim: tak jsem zkoušela ovulační testy(ovulku mi neukázali ale podle teplot probíhá) dál jsem zkoušela svíčku prstíkovou metodu i podložit si zadek a do toho eště symptotermální metodu. No prostě hotovej blázen :lol: :mrgreen: a to se snažíme v podstatě chvilku. teď jsem se na vše vyprdla akorát gelík a našla jsem si koníčky abych na to nemyslela tak uvidíme. Jen dodám že už teda jednoho prcka doma mám a že bych tak nešílela nebýt mojí sousedky(moje dobrá kamarádka) která mi řekla druhý den po tom co jsme se začali snažit hele ty si brala Cilest ten sem brala taky a hned sem otěhotněla a plno kamarádek taky tak to už jsi těrchavá :lol: a hustila to do mě celý měsíc a když se nepovedlo tak sem začala šílet :lol:. Držím ti palečky :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.2.12 21:07
mejdzrovka píše:
Já jsem asi 12DC takže bych měla být před ovu mám cyklus 31-33 s kontryhelem tak jsem zvědavá teď v podstatě od začátku jsem to brala hrozně vážně měření Bt kontryhel listovku pak jsem koupila gelík a ten ovulační test dona mikroskop ten se mi vysvítil po měsíci :nevim: tak jsem zkoušela ovulační testy(ovulku mi neukázali ale podle teplot probíhá) dál jsem zkoušela svíčku prstíkovou metodu i podložit si zadek a do toho eště symptotermální metodu. No prostě hotovej blázen :lol: :mrgreen: a to se snažíme v podstatě chvilku. teď jsem se na vše vyprdla akorát gelík a našla jsem si koníčky abych na to nemyslela tak uvidíme. Jen dodám že už teda jednoho prcka doma mám a že bych tak nešílela nebýt mojí sousedky(moje dobrá kamarádka) která mi řekla druhý den po tom co jsme se začali snažit hele ty si brala Cilest ten sem brala taky a hned sem otěhotněla a plno kamarádek taky tak to už jsi těrchavá :lol: a hustila to do mě celý měsíc a když se nepovedlo tak sem začala šílet :lol:. Držím ti palečky :palec: :hug:

Děkuji a nešil :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.2.12 21:10

Teď už je to dobrý :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.2.12 19:48

Na ten gel se teď dost upínám,ale až ho doberu tak to kašlu na další mrchu mám ještě clostil,tak snad to s tím gelem bude dobrá kombinace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
14.2.12 21:23
petra1111 píše:
Na ten gel se teď dost upínám,ale až ho doberu tak to kašlu na další mrchu mám ještě clostil,tak snad to s tím gelem bude dobrá kombinace :roll:

No já tu právě eště drobet mám tak ho doděláme a prdim na to přece jenom je to drahá sranda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí