Jak nic neuspěchat

Anonymní
8.9.19 12:05

Jak nic neuspěchat

Dobrý den,
nedávno jsem se přes fb seznámila s jedním klukem, domluvili jsme se spolu, že zajdeme ven. Všechno bylo perfektní, rozumíme si, máme plno společných zálib. Za jeden týden jsme spolu byli 4 krát. Za tu dobu na mě nic nezkusil, jen jsme se tak poštuchovali ze srandy. Ale včera jak jsme spolu byli na rozhledně tak mě zezadu objal a já jsem cítila motýlky v břiše… jsme oba dva necelé dva měsíce po rozchodu a já mám strach ze kdybychom to spolu zkusili ze by to bylo moc čerstvé pro oba dva z nás… ale když jsem s nim nebo i sama tak už myslím pouze na nej… šly by jste do toho? Nechceme nic uspechat… jinak je tam ještě menší věkový rozdíl já mám 20 a on 27 ale jsem toho názoru ze na věku nezáleží i když já pořad studují a on už pracuje

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14980
8.9.19 12:07

Nevím, co řešíš. Jakože je ti s někým dobře a ty to utneš, abyste to neuspěchali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.9.19 12:18

Vypni paniku a přílišné přemýšlení a příště ho zkus políbit. Jinak to hodíš do „kamarádství“, což stejně nikdo z vás nechce.

Ano - nikdo ti nezaručí, že vy dva spolu zestárnete v lásce a pokoji. Nebo že si vzájemně nijak a nikdy neublžítíe. Ale když to nezkusíš, tak nebude nic a prostě se minete.

To co popisuješ vypadá, že o tebe má zájem, ale nevidí úplně jasné signály zájmu od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
8.9.19 12:22

7 rokov rozdiel, to je vtip??? to nieje žiaden rozdiel, nad ktorým by sa niekto pozastavoval. máš len 20, choď do toho, lebo ho uloví iná, ktorá nebude na nič vyčkávať. niektorí chodia plynule zo vťahu do vztahu a takéto hlúposti neriešia. A na druhej strane, takýchto známostí ešte bude, si mladá tak prečo sa nechytáš šance ktorá sa ti naskytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15336
8.9.19 12:30

Moc nechápu co řešíš, je ti 20,jsi sama, ten kluk se ti líbí, přitahuje tě, tak nešpekuluj a jdi do toho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33847
8.9.19 12:34

A co jako nechcete uspěchat? Je vám spolu dobře, přitahujete se, tak jdi do toho a uvidíš co bude dál. To ti dopředu stejně nikdo neřekne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8867
8.9.19 12:47

Vyvíjí se to skvěle, dle tvého popisu, užívej si to. Nic uspěchané není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
8.9.19 12:52

Uspechane by bylo jen kdybys na 1.rande s nim otehotnela. Nic takoveho se nestalo a nestane.
Tak ceho se teda bojis? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122507
8.9.19 12:54

Stejný věkový rozdíl byl mezi mnou a mojí ženou. Jak píšou holky- nic neuspěchas, užívejte si. 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.9.19 12:55
@Tina69 píše:
7 rokov rozdiel, to je vtip??? to nieje žiaden rozdiel, nad ktorým by sa niekto pozastavoval. máš len 20, choď do toho, lebo ho uloví iná, ktorá nebude na nič vyčkávať. niektorí chodia plynule zo vťahu do vztahu a takéto hlúposti neriešia. A na druhej strane, takýchto známostí ešte bude, si mladá tak prečo sa nechytáš šance ktorá sa ti naskytne

přesně, o věkovym rozdílu jako o problému bych začal přemýšlet tak od 15 let a vejš, samozřejmě pouze ve variantě starší muž, opačně je to samozřejmě dost úchylný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
8.9.19 12:57
@pohledzdruhestrany píše:
přesně, o věkovym rozdílu jako o problému bych začal přemýšlet tak od 15 let a vejš, samozřejmě pouze ve variantě starší muž, opačně je to samozřejmě dost úchylný :nevim:

Ono velký věkový rozdíl je úchylný bez ohledu na pohlaví. Ze starce mladá žena neudělá šviháka, ale vždy jen hlupáka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
8.9.19 13:00

Vše je fajn tak neřeš a užívej si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.9.19 13:02

To, že máte po rozchodu, nemusí moc znamenat, pokud máte oba své předchozí vztahy „za sebou“. Já se s bývalým partnerem rozešla po letech, zkrátka se to „přechodilo“, nechtěla jsem mít s nikým nic a zhruba o měsíc na to jsem nečekaně potkala zajímavého muže. Dnes jsme manželé a čekáme dítě ;) Nemusí to dopadnout takhle, ale občas věci přijdou opravdu náhodně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.9.19 13:08
@Kfětoslava píše:
Ono velký věkový rozdíl je úchylný bez ohledu na pohlaví. Ze starce mladá žena neudělá šviháka, ale vždy jen hlupáka

no uznávám, že limit je tak do 50 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
8.9.19 13:11

@Felici presne tak. Ja som terajšieho manžela spoznala o dva dni po dramatickom odchode zo spoločnej domácnosti mojho ex. Ešte som nebola ani vybalená v novom byte, obkračovala som krabice a nadávala že už žiadneho chlapa nechcem ani vidieť a už vôbec nie stretnúť. To bola vtedy rychlovka, čiže tie zabalené krabice sa presunuli zase do jeho domu. Brutále plynulý prechod do nového vzťahu, presne tak ako som to nechcela a sme spolu doteraz. A v žiadnom prípade neľutujem, niekedy treba vsadiť na intuíciu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí