Jak nosit legíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
30.12.20 18:18

@Russet No já nevím. Do kalhot se vlezu normálně :nevim: Nikde mi nic nepřetejká… ale leginy jsou mi pohodlnější než kalhoty. Záleží asi na tom jaké leginy si ženská koupí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
30.12.20 18:20

Za mě legíny neee. Vždyť už jen ten material - ty lesklé polyesterové, jsou zkrátka sportovní, takže ty nosím leda na sport nebo na doma s dlouhým trikem. No a ty bavlněné? Ty na mě působí prostě teplákově. Buď nosím kalhoty nebo sukně/šaty a pod ně neprůsvitné černé punčochy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
30.12.20 18:21

Chtěla bych vidět holku nebo ženu, která si může dovolit nosit legíny na veřejnosti. Já je nosím do fitka a občas na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
30.12.20 18:22
@Russet píše:
Sedím dvanáct hodin a legíny nenosím. Mám klasické kalhoty, nic vytepleného. Když nemáš obří rozměry, běžné kalhoty tě nikde neškrtí :nevim:Na chození ven s dítětem mám sportovní kalhoty.

Mám běžnou konfekční velikost. Ve sportovních kalhotách se necítím dobře. Leginy si kupuji bavlněné, při blbnutí s dětmi ve školce na koberci mi přišly stokrát pohodlnější než jakékoliv kalhoty.Ted jsem ve škole. Mít leginy a tuniku do áčka až přes zadek je za mě v pořádku a jako pracovní oblečení ve škole nebo hlavně ve školce to nosí hodně učitelek a asistentek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
30.12.20 18:25
@Pears206 píše:
Mám běžnou konfekční velikost. Ve sportovních kalhotách se necítím dobře. Leginy si kupuji bavlněné, při blbnutí s dětmi ve školce na koberci mi přišly stokrát pohodlnější než jakékoliv kalhoty.Ted jsem ve škole. Mít leginy a tuniku do áčka až přes zadek je za mě v pořádku a jako pracovní oblečení ve škole nebo hlavně ve školce to nosí hodně učitelek a asistentek.

Já jsem ve školce vždycky nosila tepláky, v leginách bych se cítila jak ve spodním prádle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
30.12.20 18:26

Russet: at si nosi leginy a ty si nos kalhoty. Stihlym leginy slusi. Tem oplacanym ne. Tem tlustym neslusi ani kalhoty. Kdo je satovej a suknovej, tak misto silonek jsou leginu v zime idealni.
PS: nerikalo se leginum drive elastaky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
30.12.20 18:27
@Jdani píše:
Já jsem ve školce vždycky nosila tepláky, v leginách bych se cítila jak ve spodním prádle :nevim:

Tak za mě jsou legíny a tepláky na stejné úrovni, akorát legíny si představím jako užší verzi, takže být tam v leginách nebo teplákách mi přijde prašt jak uhoď. A u učitelky ve školce to samozřejmě chápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.20 18:27
@Pears206 píše:

Pokud jsou přes legíny šaty, nevidím v tom problém. Ale jak mám sukni (nosím, pokud se oteplí, v zimě raději kalhoty), není to tak pohodlné, může se to vyhrnout. Kalhoty do přírody a do lesa beru taky jako lepší řešení. Třeba do skalního města a šplhat někde po kamenech bych v šatech nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.20 18:29
@lenkahav píše:
Russet: at si nosi leginy a ty si nos kalhoty. Stihlym leginy slusi. Tem oplacanym ne. Tem tlustym neslusi ani kalhoty. Kdo je satovej a suknovej, tak misto silonek jsou leginu v zime idealni.
PS: nerikalo se leginum drive elastaky? :think:

Elasťáky a kaliopky. Teď je ale jiný materiál. U nás v kanceláři se ve sportovním prostě nechodí. Takže vypasované legíny a obtažené kalhotky fakt ne. Leda delší tunika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
30.12.20 18:30
@Anonymní píše:
Jak nosite leginy, aby nebyl videt obrys kalhotek?
@Russet píše:
Sedím dvanáct hodin a legíny nenosím. Mám klasické kalhoty, nic vytepleného. Když nemáš obří rozměry, běžné kalhoty tě nikde neškrtí :nevim:Na chození ven s dítětem mám sportovní kalhoty.

Já si teda taky nedovedu představit, že bych přišla do práce v legínách 8o To vůbec.. Nosím doma bavlněné na válení na gauči a funkční na sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
@Jdani píše:
Já jsem ve školce vždycky nosila tepláky, v leginách bych se cítila jak ve spodním prádle :nevim:

Ja bych se zase v teplakach cítila jak do řepy, případně na sportoviště :mrgreen: U mě je samozřejmostí delší halenka do A nebo šaty.
Nosit punčocháče nebo silonky celodenne není zdravé, bavlněné leginy jsou lepší.
Co jsem vypozorovala, některé učitelky nebo asistentky se prevlekaji, všude je šatna pro personál. Ale jiné na to dají kabát, kozačky a jdou/jedou domů.
Ve školce je nutností mít náhradní převlečení, riziko, že Tě tam nějaké dítě nějak uspini, něčím polije, je celkem velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@bibi88 píše:
@Russet No já nevím. Do kalhot se vlezu normálně :nevim: Nikde mi nic nepřetejká… ale leginy jsou mi pohodlnější než kalhoty. Záleží asi na tom jaké leginy si ženská koupí…

To samé kalhoty. Nikde mě nic netlačí a aspoň nevypadám, jako bych si odskočila z fitka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
@yocheved píše:
Tak za mě jsou legíny a tepláky na stejné úrovni, akorát legíny si představím jako užší verzi, takže být tam v leginách nebo teplákách mi přijde prašt jak uhoď. A u učitelky ve školce to samozřejmě chápu :)

Já v tom vidím docela velký rozdíl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.20 18:32
@Moise píše:
Já si teda taky nedovedu představit, že bych přišla do práce v legínách 8o To vůbec.. Nosím doma bavlněné na válení na gauči a funkční na sport.

Tak leda tmavě černé a na to nějaké ty šaty. Ale jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
30.12.20 18:33
@Russet píše:
Pokud jsou přes legíny šaty, nevidím v tom problém. Ale jak mám sukni (nosím, pokud se oteplí, v zimě raději kalhoty), není to tak pohodlné, může se to vyhrnout. Kalhoty do přírody a do lesa beru taky jako lepší řešení. Třeba do skalního města a šplhat někde po kamenech bych v šatech nešla.

Já si představím modrou džínovou sukni, k tomu černý elasťáky nad kotníky a žabky :lol: To se nosilo před x lety :mrgreen:
Jinak já mám jedny černé legíny z punčochového materiálu, v zimě k sukni. Koupila jsem je omylem, překoukla jsem se. A je to asi fajn, že se vymění jen ponožky, když je třeba, ale nosím je jenom, když vím, že se nebudu vyzouvat z kozaček. Jinak bych si v tom připadala blbě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková