Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@SAJ tak když si to ženské koupí tak, že se to toho soukají jak jelita
pak je jasné, že mají vyrýsovaný rozkrok, zadky.. a mají malé velikosti
Pro mě lepší varianta s dlouhou věcí, jak na ženě, kapsačov kalhoty a nebo haremové kalhoty, m to veškeré pěkné proporce jsou…
A nevím, jeslti v modě jsou a nebo nejsou, ale každá druhé má v kozačkách bud vyteplené leginy- ted v zimě a nebo džeginy.
Jinak ze zenam nad 30 nesluší kratasy, to je taky dobrá hláška
lecktere 45 v mem okolo maji hezci nohy nez rozkydle nactilete a v kratasech jim to teda normalne slusi. Asi záleží, v jake sociální bubline se člověk pohybuje.
@Janasas píše:
@SAJ tak když si to ženské koupí tak, že se to toho soukají jak jelitapak je jasné, že mají vyrýsovaný rozkrok, zadky.. a mají malé velikosti
Pro mě lepší varianta s dlouhou věcí, jak na ženě, kapsačov kalhoty a nebo haremové kalhoty, m to veškeré pěkné proporce jsou…
A nevím, jeslti v modě jsou a nebo nejsou, ale každá druhé má v kozačkách bud vyteplené leginy- ted v zimě a nebo džeginy.
Já je nosím ke kozačkám zrovna tak - ale se zakrytým zadkem. Buď uplé džíny a svetr nebo punčochové legíny a úpletové šaty nebo sukně.
A proč ty punčochové legíny? Protože jsem vysoká a koupit punčocháče, které dokonale sedí, je bohužel umění.
Ale legíny jako svrchní oděv? To je solidní běs.
@SAJ souhlas, používají se prostě jako spodní vrstva místo punčocháčů a jsou i z podobného materiálu
@Freeandwild myslíš.. ja nejsem muž, ale takto jsem si vyslechla rozvohor, když jsme byli se známýma, a v létě pokud jsou nohy bílé, a nebo pomeranč a nebo moc vykrojené a nebo nakopak ke kolenům nepasující, tak to prostě ženám nesluší..
Aspoň takto se bavili tři muži- jánosím šaty, aby nebylo,.. nevím co je na tom divného to je stejné jak každému ženě nesluší třeba uplý top…
Jsem tuhle ve školce měla na očích obraz jako z hororu. Matinka s pozadím připomínající obří rozteklou dýni se ohnula synkovi pro přezutí… legíny v místech kam slunce nesvítí, natáhla svá vlákna, pročež na nás ta divná pr.del vykoukla..a v šatně se zastavil na 5 sekund provoz..
Příspěvek upraven 01.01.21 v 20:40
@Freeandwild píše:
Jinak ze zenam nad 30 nesluší kratasy, to je taky dobrá hláškalecktere 45 v mem okolo maji hezci nohy nez rozkydle nactilete a v kratasech jim to teda normalne slusi. Asi záleží, v jake sociální bubline se člověk pohybuje.
Taky jsem čuměla, jakože si ve třiceti uz nebudu moct vzít kraťasy ![]()
@SAJ ale vždy ty leginy jsou pod něčím- šaty, nebo pletený dlouhý svetr a nebo letní šaty to třeba nosí.. jánikde nepsala, že si někdo má dát leginy průsvitné s kalhotkama co se rýsují a třeba do pasu tričko.. a bundu..
@a12 tak když si nedáš nějaké po kolena kapsáče
jak se nekomu nelíbí leginy, tak mě se třeba nelíbí ženy co mají kratase těsně u kolen a nebo pak vykrojené- vidět zadek ![]()
Příspěvek upraven 01.01.21 v 20:32
@Janasas píše:
@Freeandwild myslíš.. ja nejsem muž, ale takto jsem si vyslechla rozvohor, když jsme byli se známýma, a v létě pokud jsou nohy bílé, a nebo pomeranč a nebo moc vykrojené a nebo nakopak ke kolenům nepasující, tak to prostě ženám nesluší..
Aspoň takto se bavili tři muži- jánosím šaty, aby nebylo,.. nevím co je na tom divného to je stejné jak každému ženě nesluší třeba uplý top…
V létě nosím na tůry krátké legíny kvůli otěru stehen a na to sportovní sukni.
Na kolo krátké cyklo plínkové legíny - a opět sukni.
No a do města kalhotky s delší nohavičkou (v podstatě prádlové legíny) pod šaty nebo sukni.
Legíny jsou dar z nebes - ale je to spodní prádlo.
@Janasas píše:@Anonymní píše:@SAJ ale vždy ty leginy jsou pod něčím- šaty, nebo pletený dlouhý svetr a nebo letní šaty to třeba nosí.. jánikde nepsala, že si někdo má dát leginy průsvitné s kalhotkama co se rýsují a třeba do pasu tričko.. a bundu..
Jak nosite leginy, aby nebyl videt obrys kalhotek?
Však si přečti úvodní dotaz. ![]()
@SAJ já to beru, pro někoho spodní prádlo, ale zeptej se mužů, komu se nelíbí leginy a komu se třeba líbí na ženě haremové kalhoty ze zadkem ke kolenům..
Proto píšu, že nejde hodnotit jednu věc..
@Freeandwild píše:
Mi prijde, že kazdy si tu pod pojmem leginy predstavuje takovou tu napul prusvitnou hruzu z vietnamskeho kramku… Dneska se se delaji leginy neprusvitne z kvalitnich materialu. Pri spravne zvolene velikosti fakt velblouda nedelajineumim si představit se v lete v prirode parit v nejakych dzinach nebo sportovnich kalhotach…
V lete nosím volné lnene šortky nebo trictvrtaky nebo sukni do kanclu samozrejme
Na fotce tady u diskuse je uživatelka oblečená jak kdyby do restaurace prisla rovnou z fitka a zapomnela se prevlect, tudiz nevhodně…
Já jsem s e dívala před pár lety na modni peklo videa a ono to opravdu neni jenom o leginách
ale každý má právo dát si co chce, co se libi jednomu nelíbí se druhému..
@Freeandwild píše:
Jinak ze zenam nad 30 nesluší kratasy, to je taky dobrá hláškalecktere 45 v mem okolo maji hezci nohy nez rozkydle nactilete a v kratasech jim to teda normalne slusi. Asi záleží, v jake sociální bubline se člověk pohybuje.
V sociální bublině? Tady snad jde o nohy
![]()