Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
V tělocvičně nebo fitku to snad nevadí a jinam je doufám nenosíš.
Jedině s pěknou tunikou, dlouhou halenkou nebo šaty, minimální délka je přes boky. Toto je jediný způsob, jak je možné leginy nosit a do práce je to velmi pohodlné.
@Anonymní píše:
Jak nosite leginy, aby nebyl videt obrys kalhotek?
Nenosím. Šla bych v nich max do tělocvičny a použila ne o číslo menší kalhotky.
Nosím bodýčkové trika pod ně,
@Murka proč by se nemohli nosit jinam? Já je nosím skoro pořád…
Příspěvek upraven 30.12.20 v 18:12
@Pears206 píše:
Jedině s pěknou tunikou, dlouhou halenkou nebo šaty, minimální délka je přes boky. Toto je jediný způsob, jak je možné leginy nosit a do práce je to velmi pohodlné.
Az na tu delku souhlasim.
Ve fitku je nosí většina ženských bez kalhotek.
Na běžné nošení je mi to jedno, protoze přes ně mám tuniku.
Skoro v ničem jiném nechodím, kupují si kvalitní, většinou vzorovane leginy a v těch ty obrysy stejně vidět nejsou.
Řeči typu, že leginy by se měli mimo cvičení zakázat ignorují. Cvičím, postavu mám pěknou a můžu si chodit v čem chci. Zatím jsem nikoho svými leginy nepohorsila.
Koupit jine kalhotky ![]()
Oprvdu, ale opravdu, pod leginama nejsou videt kalhotky, pokud je mas videt, neco delas blbě.
@Anonymní píše:
Já legíny nosím jen doma nebo do fitka, nicméně s bezešvými kalhotkami ![]()
@lenka_ píše:
Ve fitku je nosí většina ženských bez kalhotek.
Na běžné nošení je mi to jedno, protoze přes ně mám tuniku.
Skoro v ničem jiném nechodím, kupují si kvalitní, většinou vzorovane leginy a v těch ty obrysy stejně vidět nejsou.Řeči typu, že leginy by se měli mimo cvičení zakázat ignorují. Cvičím, postavu mám pěknou a můžu si chodit v čem chci. Zatím jsem nikoho svými leginy nepohorsila.
Protože právě leginy nosí ty, co se do jiných kalhot nenapasuji a pak jim leze kde co. Včetně barva kalhotek. Je to děsná móda chodit s holým zadkem v upnutých černých nohavicích…
Obrys kalhotek muzes videt i u kalhot. Asi je chyba v tech kalhotkach, kupujes male cislo.
@Russet píše:
Protože právě leginy nosí ty, co se do jiných kalhot nenapasuji a pak jim leze kde co. Včetně barva kalhotek. Je to děsná móda chodit s holým zadkem v upnutých černých nohavicích…
To není pravda, kalhoty i rifle se dnes dělají měkké, pohodlné, s pružným pasem bez zipu. Ale v práci třeba v pretopene kanceláři, školce nebo škole je prostě pohodlné mít ty leginy a přes ně něco delšího, už proto, že člověk je neustále v pohybu, aktivity s dětmi atd. V zateplených riflich s pružným pasem tam prostě nebudu.
@Pears206 píše:
To není pravda, kalhoty i rifle se dnes dělají měkké, pohodlné, s pružným pasem bez zipu. Ale v práci třeba v pretopene kanceláři, školce nebo škole je prostě pohodlné mít ty leginy a přes ně něco delšího, už proto, že člověk je neustále v pohybu, aktivity s dětmi atd. V zateplených riflich s pružným pasem tam prostě nebudu.
Sedím dvanáct hodin a legíny nenosím. Mám klasické kalhoty, nic vytepleného. Když nemáš obří rozměry, běžné kalhoty tě nikde neškrtí ![]()
Na chození ven s dítětem mám sportovní kalhoty.